Kada se muškarci žene?

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Naletoh na jednu objavu koja deluje istinita

Da li se muškarci žene iz ljubavi ili se žene bilo kojom dobrom ženom onda kada su spremni?

Ova fotka objasnjava sve.

image-0.02.01.3ae393d79e05881fce19eca23a294d405b39eccd303268c763ccf9a500feda1a-V.jpg

Zanimljivo je kako se neki komentari čitaju kao pokušaj analize, a u stvari mirišu na radoznalost…
Ne bih znala reći da li ti zanima smisao onog što pišem, ili status one koja piše.
Ali jedno mogu potvrditi: najlepša pitanja su ona koja ostanu bez odgovora.

Radoznalost je osobina inteligentnih ljudi.
Analizom se na neki nacin bavimo svi mi koji pratimo teme i odgovaramo na njih, tako da, u pravu si :)
U oba slucaja.

Meni je u vezi ove teme uvek bilo zanimljivo sledeće: toliko puta sam imala prilike da čujem, saznam da se tip, posle jako duge veze oženi nekom koji poznaje par meseci. Nikako mi to nije jasno..

Како није јасно ?

Па прва га направила средила упарадила
тим
задатком епским и грандиозним
сва заузета била
и постала неопрезна
..а друга ноншалантно ушетала ....
кроз широм отворене прозоре и врата
у та уређена дворишта купатила подруме и поткровља

Poslednja izmena:
Želim da dobijem što više dece, a žena koja već ima decu verovatno sa mnom ne bi htela dvoje ili više dece.
Ne treba apriori unapred iskljucivati velike kategorije zenske fertilne populacije, pogotovu ako u nasim godinama hoces brak i decu.
Mislim da je veca verovatnoca da neka koja je prethodno vec radjala zeli jos neko dete, nego da naletis na neku koja bi sa nekim u srednjim 40im zelela puno dece a da ih prethodno nema (bez uvrede kazem, pricali smo o tome, a uverio sam se licno da si dobar i kulturan momak), no da ne pretvaramo temu u novu Anu...

Gledajuci ovako iz primera u svom okruzenju obicno se zene nakon neke veoma jake ljubavne veze... Kada se okonca ta veza koja je u njihovim glavama i u nekoj predstavi o buducnosti izgledala kao siguran brak...Kada se razocaravajuce zavrsi, kada ne bude onako kako su zamisljali, potom se odmah zene zenom koja se nakon toga sledeca pojavi....Ne moraju ni dovoljno dobro da je poznaju, niti da budu isto toliko bliski kao sa prethodnom, samo jednostavno dobiju malo postovanja, vide da ta zena zaista zeli brak i da ima odredjene hajde tako da kazemo kvalitete za porodican zivot... Precice on preko mnogo toga sto mu se ne svidja i ozenice se tom zenom bez nekakvog celidlacenja...

Gledajuci ovako iz primera u svom okruzenju obicno se zene nakon neke veoma jake ljubavne veze... Kada se okonca ta veza koja je u njihovim glavama i u nekoj predstavi o buducnosti izgledala kao siguran brak...Kada se razocaravajuce zavrsi, kada ne bude onako kako su zamisljali, potom se odmah zene zenom koja se nakon toga sledeca pojavi....Ne moraju ni dovoljno dobro da je poznaju, niti da budu isto toliko bliski kao sa prethodnom, samo jednostavno dobiju malo postovanja, vide da ta zena zaista zeli brak i da ima odredjene hajde tako da kazemo kvalitete za porodican zivot... Precice on preko mnogo toga sto mu se ne svidja i ozenice se tom zenom bez nekakvog celidlacenja...
Jer realno za brak je i vreme a nema se energije da se prethodno ulazi u novu romansu i da se u nju investira gomila živčanih resursa...

Ja sam imao plan da se ne ženim pre 40e. Kad sam napunio 40, došlo je vreme da se ženim. Kada budem našao odgovarajuću, oženiću se.
Zainteresovane dame bez dece koje bi volele da imamo decu, neka se slobodno jave u inbox :)

Шта ти фали жена са дететом од 10 г.

Не видиш предност

Али, ти ниси за пелене, ноћне грчеве, температуре и остали проливи...

Бићеш својој беби деда, а не отац

Шта ти фали жена са дететом од 10 г.

Не видиш предност

Али, ти ниси за пелене, ноћне грчеве, температуре и остали проливи...

Бићеш својој беби деда, а не отац
Zašto tako?
Ako čovek želi da ima svoju decu, neka ih ima
Neko postane deda tek sa 70
Možda baš jeste i za pelene i grčeve

Za to je potrebna stabilnost i zrelost

Back