Када мењате ауто?

Pa I veliki servis je danas na dosta vozila oko 200k ..Tad sve može da rikne od turbine generator analsera ležaj amortizera dizni lanaca kvacila zamajaca itd ..Sve ono što moze da kosta dosta tebe kao vlasnika ..
Значи да долази до кварова, а ти се рекао првобитно да се мењају делови само.

То није редовна замена потрошних делова. То су механички и др. кварови.

Pa sama logika kaze da ako si napisao da se na 250k km uradi veliki servis i da se sve zivo izmenja da si na 300k km miran samo tako.
Motor moze da gura milion tako da ako si sve zamenio onda si na 300k km miran.
Eto brat uzeo sa 315k i sad n 400k nista se ne naslucuje da je za zamenu. Jel onda sve promenjeno na 250k km? 🤔😀

Kvačilo je potrošna roba i njega osetiš kada je pred kraj. Ženama zna da traje manje od 10 kkm dok ide otprilike 100-200.000km opet zavisi grad ili otvoreno i naravno ko vozi. Ja dok sam ženi objasnio da ne izlazi iz dvorišta u rikverc uzbrdo jbt. Evo lamela traje 60.000km.

Kvačilo je potrošna roba i njega osetiš kada je pred kraj. Ženama zna da traje manje od 10 kkm dok ide otprilike 100-200.000km opet zavisi grad ili otvoreno i naravno ko vozi. Ja dok sam ženi objasnio da ne izlazi iz dvorišta u rikverc uzbrdo jbt. Evo lamela traje 60.000km.
Квачило може да се поквари и без претходних симптома. Мени се то догодило, а знам и како изгледа потрошено квачило које мора да се замени.

Back