Када мењате ауто?

крсташ

Iskusan
Poruka
6.101
Када мењате аутомобил? Када и на основу чега доносите одлуку да га продате? Да ли га продајете када му падне вредност или када пређе одређену километражу или пак када прође одређени низ година? Да ли се решавате аута пред истек регистрације или након годину дана да му не опадне вредност?

Колико аутомобила сте имали до сада и који по реду возите?

Када мењате аутомобил? Када и на основу чега доносите одлуку да га продате? Да ли га продајете када му падне вредност или када пређе одређену километражу или пак када прође одређени низ година? Да ли се решавате аута пред истек регистрације или након годину дана да му не опадне вредност?

Kad pocne da se kvari , nesto skripi itd auta me ne interesuju, motori su druga prica.

Kupio nov i ne menjam jer se ništa ne kvari, nemam nikakav trošak sem zamene ulja. Godišnji trošak mi je 50-60 evra. Čak ni gume ne menjam iste su original kao nove.

Pre toga sam vozio svašta nešto ali sam gledao od vlasnika da kupim to mi je bilo pod obavezno. Onda imaš i pouzdanu informaciju šta je ko radio. Nema prevare jer uvek napomenem prodavcu da znam gde živi.

Kupio nov i ne menjam jer se ništa ne kvari, nemam nikakav trošak sem zamene ulja. Godišnji trošak mi je 50-60 evra. Čak ni gume ne menjam iste su original kao nove.

Pre toga sam vozio svašta nešto ali sam gledao od vlasnika da kupim to mi je bilo pod obavezno. Onda imaš i pouzdanu informaciju šta je ko radio. Nema prevare jer uvek napomenem prodavcu da znam gde živi.
Сурово.

U novim kolima stalno. Zamenim staro za novo kada istekne garancija ili lizing. Tako ću i nastaviti.

Renault Clio 2006-2012
Suzuki SX4 2012-2019
Renault Capture 2019-2024
KIA Sportage 2024-....

menjam auto kada dodje vreme da se menja zupcasti rimen. To je znak da uskoro sledi zamena i ostalih delova pa se vise ne isplati voziti stari auto.

Када мењате аутомобил? Када и на основу чега доносите одлуку да га продате? Колико аутомобила сте имали до сада и који по реду возите?

1. Када дечко реши да купи
2. Имала сам, мање више, 20 момака

Back