mario80
Legenda
- Poruka
- 67.058
Pitaš da se dogovorite u suprotnom mu polomiš noge.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Прикривени проблем се појави пре или касније.a sta ako ondak otkrijes prikriven problem ? Kako ce izadjes na kraj sa prodavcem ?
Autoputevi, nije to nikakva kilometraza.
Не може ауто који је прешао 25.000 км, а камоли ови који су прегазили преко 100.000 да коштају колико и нови аутомобили.A šta bi ti kada nova škoda danas košta ko porše pre par godina?!?? Ja moj auto mogu da prodam posle više od 10 godina jedva malo jeftinije nego što me koštao nov bez pdv.
Тако је. Уништиш га много брже, него да га возиш по ЕУ или другим земљама.Ja iskreno u srbiji zbog katastrofa puteva nikada nebi uzeo nešto skuplje od ulaznih modela. Kada se vratim u srbiju prosto do beograda ne mogu da se naviknem koliko je neravno. Uzmeš nešto skuplje duša da te boli!
Odrzavanje je najvaznije a i sam auto kako je napravljen.Испаде да је километража небитна за вредност и исправност аутомобила.
Nemoj da se razocaras evo na ovaj noviji je ponudeno celih 1300€ 2015. Ako dođe do 2000€ puna kapaA šta bi ti kada nova škoda danas košta ko porše pre par godina?!?? Ja moj auto mogu da prodam posle više od 10 godina jedva malo jeftinije nego što me koštao nov bez pdv.
Pa do 200k obično nema kvarova to zna svako ko je kupovao nova auta a na +200k dolazi do trosova tj zamene dosta toga ..Tako da da od 100k ili od 300k n sto se tice dizelaУспели су да усаде људима у главу да је нешто што је прешло 100.000 км за две године нов ауто.
Чудна терминологија.a na +200k dolazi do trosova tj zamene dosta toga ..
Pa ne toliko .. Na od 200k se menja dosta toga do 250k km posle toga je sitno jedan period pa opet tako samo sto fabricki delovi tj prva ugradnja obično dosta duze traje.. Svega da ne nabrajamЧудна терминологија.
Долази до замене чега? Током целог експлоатационог века аутомобила мора нешто да се мења.
Наброј шта се мења на 200.000.Pa ne toliko .. Na od 200k se menja dosta toga do 250k km posle toga je sitno jedan period pa opet tako samo sto fabricki delovi tj prva ugradnja obično dosta duze traje
Pa I veliki servis je danas na dosta vozila oko 200k ..Tad sve može da rikne od turbine generator analsera ležaj amortizera dizni lanaca kvacila zamajaca itd ..Sve ono što moze da kosta dosta tebe kao vlasnika ..Наброј шта се мења на 200.000.
Шта је тада? Велики сервис?
Ma daj šta ti je na 500.000 se tek razradi auto bude bolji nego novPa I veliki servis je danas na dosta vozila oko 200k ..Tad sve može da rikne od turbine generator analsera ležaj amortizera dizni lanaca kvacila zamajaca itd ..Sve ono što moze da kosta dosta tebe kao vlasnika ..