a bre Milun
Buduća legenda
- Poruka
- 34.852
onda je kasno.Зато препоручују купцима половних аутомобила да раде велики сервис одмах након куповине.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
onda je kasno.Зато препоручују купцима половних аутомобила да раде велики сервис одмах након куповине.
Шта је касно? Хоћеш да кажеш да је мотор већ толико оштећен да се не исплати радити сервис?onda je kasno.
Aj da dodamo jedno 5x više, s tim da je svaki peti kupovao auto, ovi ostali su prošli daleko jeftinije.1. Када дечко реши да купи
2. Имала сам, мање више, 20 момака
Uhuh bas nisi gadljiva i koi se najbolje pokazo,msm auto1. Када дечко реши да купи
2. Имала сам, мање више, 20 момака
Do 200k km mozes da vozis tu nema nekih kvarova u vecini slucajeva ..Колико километара мора да вам пређе аутомобил да би га продали? Да ли је 100.000, 200.000 или више километара?
Nisi imao novijeg Forda a ni Francuza tako da ne kometarisi bez veze i ne trpaj sve u jedan koš i taj Ford i ti Francuzi imaju veliku ponudu raznoraznih auta sa raznim motorima .5 godina je limit za forda i francuske automobile. Posle ide totalni raspad.
Ne laži bre narod kako te nije sramota da za forda i francuske automobile pišeš ovakve gluposti?!??Nisi imao novijeg Forda a ni Francuza tako da ne kometarisi bez veze i ne trpaj sve u jedan koš i taj Ford i ti Francuzi imaju veliku ponudu raznoraznih auta sa raznim motorima .
Meni kombi br3 zaredom sa francuskom mehanikom ..koliko si ih ti imao ?.. Taman evo prebacio 200k km I radi ko singerica ..motor 1,6 dizel sa biturbom .. uloženo do sada jedan sensor protoka na DPF (pod garancijom zamenjeno) i 2 zadnja amortizera to je bilo od mene za 200k km .. redovano odrzavanje od mene i to je to .. Nzn zašto nebi valjali ..Ne laži bre narod kako te nije sramota da za forda i francuske automobile pišeš ovakve gluposti?!??