MeLLana
Obećava
- Poruka
- 80
Eh sada ova, koja je pisala moze slobodno to da odradi bez problema.. jer ako je tada imala 13 sada ima oko 20-ak

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma osamnest najranije .
Sta zna balava u 16 .
Zato nam i natalitet raste konstano, jer deca nam radjaju decu![]()
Upravo. Ali u pravu si samo donekle. Nije predodredjeno da trebas da imas seks sa 18 godina, ali nije normalno recimo imati seks sa 12-13 godina. Mislim, nekom jeste normalno, ali to je meni zaista bolesno.
15,16, godina, to ti je sve srednja skola. Ako znaju sta rade, zasto da ne.
Zanimljivo je jos sto ce retko koji decko hteti/smeti da ima seks sa 12-13 odnosa.
Zato i te likuse koje tada gube nevinost, to rade sa likovima mnogo starijim. Mada meni je to sou kada vidim lika sa 23 godine sa likusom sa 16 godina. Mislim, come on... To mora da je neki lik koji ne moze da nadje ribu njegovo godiste..
sta je pisac hteo da kaze?![]()
kao da je uopšte bitno kad se ko je.bao.
je.bali su se ljudi i pre nas, je.baće se i posle nas. jebaće se i oni posle njih.
i šta tu ima da se raspravlja?
Bitno je koga je.bes...![]()
ni to nije bitno. a i zašto bi bilo?
ne treba od seksa praviti nauku. to je samo jedan od nagona, i mahom će se svi ovde je.bati ili se već je.bu.
što se mene tiče, objekat je.banja može biti i pera perić iz perunovaca, ničiji zapravo problem to nije.
fashion - ni to meni nije bitno, boli me ****** kako se ko je.be. neki imaju male penise i lepe vagine, neki su obdareniji a neki imaju ružnije vagine itd. koga boli ******.
Nemo' takoNije svejedno
Ilustracija: http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hpho...0174370800853_609105852_8726134_8269916_n.jpg![]()
gomila iskeženih silikonskih dronfulja na jednom mestu.
i plus se ne vade iz solarijuma
ovo svako ko ima novca može da povali
Nemo' takoNije svejedno
Ilustracija: http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hpho...0174370800853_609105852_8726134_8269916_n.jpg
Kad te posaljemo medju ove da ako ostanes ziv![]()
ti ono bese pominjao da ja kacim akrepe...
a nijedna nije lepa u faci....
nemam ja taj novac
a i nisam diplomac kembridža, jeb'ga
Na cemu si tiLSD probably
![]()