Lovorovo zrnevlje
Primećen član
- Poruka
- 790
Zasto sa 18 ljudi??Zasto odlagati nepotrebno ? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ej bre...
Jesi spremna?
Jel on spreman?
Jel želis sa njim?
Jel želi sa tobom?
Jesi upucena u sve tj. znas koja sve sranja mogu da ti se dese ako ne budes pažjiva?Jel znaš šta treba da raiš da bi bila pažljiva?
Ako ti je na sva ova pitanja odgovor ''da'' onda samo napred. Pravo vreme je onda kada ti odrediš i kada ti osetiš pa kad god to bilo... I nikako drugačije.
Zasto sa 18 ljudi??Zasto odlagati nepotrebno ?![]()
Apsolutno se slazem sa tobom. Sa 18 godina..... nista pre.
Ma osamnest najranije .
Sta zna balava u 16 .
Zato nam i natalitet raste konstano, jer deca nam radjaju decu![]()
Gde si ovo procitao?ko sto meni raste 3 sisa tako i Srbiji natalitet
mozda sam i lupio, ali poenta je jasna .![]()
što je najjače,u pravu si
znam 10 osoba koje su moja generacija iz gimnazije i porodile se,udale,i tako to
ja vabim Matketa za makar jedno dete
Sto je najgore znam i ja isto tolikošto je najjače,u pravu si
znam 10 osoba koje su moja generacija iz gimnazije i porodile se,udale,i tako to
ja vabim Matketa za makar jedno dete
Ja se po tom pitanju osjecam matoro, nit' zene, nit' djece. Po danasnjim kriterijuma imam predispozicije da budem samac![]()
Ja se po tom pitanju osjecam matoro, nit' zene, nit' djece. Po danasnjim kriterijuma imam predispozicije da budem samac![]()
Lol. Aj kontam riba to da kaze? Ali musko. To mi malo nekako uopste nikako ne ide u mozak.
Ovo je prosto jace od mene moram da okacim ove slike
![]()
![]()
Ma osamnest najranije .
Sta zna balava u 16 .
Zato nam i natalitet raste konstano, jer deca nam radjaju decu![]()
Cek, a decko od 16 ne moze da nadje recimo ribu od 18?
A zasto ne moze normalan lik? Mislim, znam da moze, samo tebe pitam da cujem misljenje.
Imam vec duze vreme veza koja napreduje.Mislim da je vreme za prvi put.Potpuno sam sigurna da se volimo.Sta da radim?Imam 13 godina.Veza nam traje 3 godine.