Kada je vreme za prvi put?

• Začetnik teme Začetnik teme On me voli....valjda!
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Imam vec duze vreme veza koja napreduje.Mislim da je vreme za prvi put.Potpuno sam sigurna da se volimo.Sta da radim?Imam 13 godina.Veza nam traje 3 godine.

OK ovo je bilo pre 7 godina..... sad imas 20 tako da se ovo ne racuna.
Sex sa 13 godina ne da je droljast nego ne znam sta da kazem. Pricam iskreno.
'Veza' vam je trajala 3 godine? Ti to zoves vezom od 10-te godine LOL.
Nije bitno koliko veza traje nego koliko si star kad je pocela......... ako ti 'veza' pocne sa 8, to ne znaci da u 10 treba da imas sex.

Naravno da nije. Ne znam koliko imas godina, ali evo samo prosla generacija. Pa to ti je bio skandal da izgubis nevinost pre 18-te.
A sad mi riba kaze, "Imam skoro 18, gde da budem nevina"
Nije da se mi zalimo(muski), ali postoji neka normalna granica. Mislim, 13 godina o.O
Fazon je sto se takve kresu sa nekim ko ima 17,16, a ne sa njihovim vrsnjacima, jer da pitas lika sa 13 godina da se krese, vecina bi se usrala. :D

Naravno da nije. Ne znam koliko imas godina, ali evo samo prosla generacija. Pa to ti je bio skandal da izgubis nevinost pre 18-te.
A sad mi riba kaze, "Imam skoro 18, gde da budem nevina"
Nije da se mi zalimo(muski), ali postoji neka normalna granica. Mislim, 13 godina o.O
Fazon je sto se takve kresu sa nekim ko ima 17,16, a ne sa njihovim vrsnjacima, jer da pitas lika sa 13 godina da se krese, vecina bi se usrala. :D

Ma to ti se samo čini, možda je za vas momke bio skandal, ali znam da se ni pre par godina niko nije ustručavao... Uostalom, ova likuša što je postavila temu je 90, 91 godište... A treća stvar, pre 30, 40 godina su se ljudi venčavali sa 15, 16, a nisu sve bile nevine pre braka...

Ej bre...
Jesi spremna?
Jel on spreman?
Jel želis sa njim?
Jel želi sa tobom?
Jesi upucena u sve tj. znas koja sve sranja mogu da ti se dese ako ne budes pažjiva?
Jel znaš šta treba da raiš da bi bila pažljiva?
Ako ti je na sva ova pitanja odgovor ''da'' onda samo napred. Pravo vreme je onda kada ti odrediš i kada ti osetiš pa kad god to bilo... I nikako drugačije.

Back