winkler
Aktivan član
- Poruka
- 1.251
To bi do jaja islo kod cigana ,oni se loze na takve stvari , samo sto ne yebu kontracepciju .![]()
Hahahahahaaa....odličan komentar

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To bi do jaja islo kod cigana ,oni se loze na takve stvari , samo sto ne yebu kontracepciju .![]()
Jao, od mog druga drug prodaje svetlece kondome...kupio sam par komada...cisto da im krene posao
![]()
Pa onda treba pichka da bude osvetljena, ne? xD
koncentrični krugovi lampiona oko genitalija
Imam vec duze vreme veza koja napreduje.Mislim da je vreme za prvi put.Potpuno sam sigurna da se volimo.Sta da radim?Imam 13 godina.Veza nam traje 3 godine.
Pa sta znas. Napredna decaDanas se gubi nevinost sa 13-14 godina. Znam licno gomilu likusa
![]()
Naravno da nije. Ne znam koliko imas godina, ali evo samo prosla generacija. Pa to ti je bio skandal da izgubis nevinost pre 18-te.
A sad mi riba kaze, "Imam skoro 18, gde da budem nevina"
Nije da se mi zalimo(muski), ali postoji neka normalna granica. Mislim, 13 godina o.O
Fazon je sto se takve kresu sa nekim ko ima 17,16, a ne sa njihovim vrsnjacima, jer da pitas lika sa 13 godina da se krese, vecina bi se usrala.![]()
Imam vec duze vreme veza koja napreduje.Mislim da je vreme za prvi put.Potpuno sam sigurna da se volimo.Sta da radim?Imam 13 godina.Veza nam traje 3 godine.
Sa 18.
baš to! sa 10 godina je počela da se zabavlja sa dečkom.
ja tada nisam znala ni šta je to seks.
15- 16 god je vreme za prvi, put, ako postoji prava osoba za to