Bundy potvrdio si moje reci...Ako si
ne spreman i u 25 onda ne jebi.

Ako su najbolje godine i ako se najvise ebe od 16 do 23 ja sam onda propo nacisto!

Vec sam na pola puta,a nemam neke cifre sa kojima mogu da se pohvalim! Nekada se odrastao postajalo sa 33 godine,a u SAD-u si tek sa 21,a ceo svet,svi gledaju da sto pre odrastu,ali zele da uzmu samo ono najbolje,a sve obaveze i rizike jos nisu spremni da preuzmu. Nemam nista protiv ljudi koji upraznjavaju rano sex i sa 13 i 14 i 15 godina,njihova stvar,meni to ne smeta, ali moj je stav da pre 18,19 godina dok ne izadjes makar iz srednje ne bi trebalo da se *****. Tek u tim godinama se mahom zavrsava razvoj genitalija,dobija se odredjena doza zrelosti,pa moze i da se prezivi sam. Samo kod nas u Srbiji i kod ostalih komsija na Balkanu slucaj da deca zive sa roditeljima i posle 18te. Drugde te roditelji izbace napolje iz kuce ako ne ides na faks i kazu ti jebi se,mi smo te odgajili,sad si punoletan idi i snadji se. Danasnji mladni nemaju tu dozu zrelosti,nemaju odgovornost,nisu spremni da postanu zena ili muskarac,niti da snose neke posledice tako da to ne treba da rade dok ne osete se spremnim da to postanu.