Direkt
Elita
- Poruka
- 17.569
ma mrki voli tuki
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imam vec duze vreme veza koja napreduje.Mislim da je vreme za prvi put.Potpuno sam sigurna da se volimo.Sta da radim?Imam 13 godina.Veza nam traje 3 godine.
e, a veza traje tri godine!
Kakva ljubav dete, dobro doduše sad imaš 20. Isš.
ууууууу, бем му живот кад хефтање постаје интересантно у 13-ој
Znatizeljna deca, ybg...jos se plase bukace, a zaviruju u mracnu rupicu... ovo je zvucalo bolesno xD
u tom istom slucaju...i ja cu umreti nevina...(ne ponosim se time)![]()
Sto,kad svi vole vulgarnost?
sta mislite,sto svi gledaju pink,farmu i ostale proizvode poremecenog drustva![]()
Mislim da treba jos da sacekas.Ipak je to 13 godina.A ti sad kako zelis.Moj savet.Ne.
uostalom.....otkud ti znas da taj neko tamo ne laze....
Ne opterecujem se time![]()
Evo sad ozbiljno.Vreme za prvi put je kad se napalite oboje.Znaci, ako si musko i napalis se ko mladi pavijan, potrudi se da naplis i zensku, i dobices seks.
jeste sutra mao.......znam likusu 96,do jutra bude u diskotekama....nije nikada ilama decka ispod 93 godista....a i pu.sila je do sad vecMa najjace da treba da se beje sa 13 god. pa cak imala potrebu da primi bou u medjunozje...brate, i meni kad se drka piton ja ga izdrkam i posle jedva uspem i drugi put zato sto me prodje zelja, tako ce i ova mala da prodzara dole, a posle ima da kuka i da sepa k'o ranjen ker do kuce...bezi bre, deca na spavanje, sta drugo da se kaze...
P.S. Vidim poceli da odgovaraju na pitanje sa prve strane, umesto onom liku sto je njegova tema spojena sa ovom...
P.P.S. Primetio sam da su deca, kojima roditelji brane da rade neke stvari, postaju gora od onih za koji bi neko rekao da ce prve postati kurvice kad porastu...strasno
ima svoje dete da posalje mu javnu kucu, da mi bude normalno kad postane veliko