Kada je vreme za prvi put?

• Začetnik teme Začetnik teme On me voli....valjda!
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nisam nista lose mislio,radi kako ti mislis da treba ...Nego jedino je glupo ako nafasujes neku extra ribu i izblamiras se onda sa 17 god....moze svasta da se desi...:rumenko:

Imam problem. Mogu da sfršim samo kad mi se guzni mišići stegnu. Pa šta misliš, kada kamdr treba mi pola sata aktivnog, znači trista na sat da izbaci. Ne verujem da ću se tako lako predati :)

Srecno ti bilo,imao sam par stidnih iskustava ali nevolim da iznosim takve stvari...
A cek zasto bas do 17 ?

Znaš kako, sa 14 bih ebo sve što je žensko, nije u rodu, ljudsko, a da hoće. Isto sa 13. Sa 15 mi se malo probudila savest i razmišljam, pošto su sve veze do 16 tra la la, da ja to ostavim za devojku koja će biti vredna toga. 17

ja ne nameravam da spavam sa deckom jos...
ustvari...uopste ne nameravam...kad se desi, desice se,....necu sad da pricam tu sta znam sta....jer, cudni su putevi nasi :lol:
ali, pretpostavljam da ce to biti neko koga cu stvarno voleti i sa kim cu biti dugo u vezi....a to sigurno nece biti uskoro....
a mozda tek sa onim za koga cu se udati...:D
ali...opet kazem...nikad se ne zna...:)

ja ne nameravam da spavam sa deckom jos...
ustvari...uopste ne nameravam...kad se desi, desice se,....necu sad da pricam tu sta znam sta....jer, cudni su putevi nasi :lol:
ali, pretpostavljam da ce to biti neko koga cu stvarno voleti i sa kim cu biti dugo u vezi....a to sigurno nece biti uskoro....
a mozda tek sa onim za koga cu se udati...:D
ali...opet kazem...nikad se ne zna...:)

Pa to najbolje prepusti stvar slucaju,ali vidis ipak je malo drugaciji sex sa muskerceve tacke gledista i zene...devojka/zena nebi spavala sa prvim koji se ponudi a vecini muskaraca je sve jedno kresu sve sto hoda :)

Pa to najbolje prepusti stvar slucaju,ali vidis ipak je malo drugaciji sex sa muskerceve tacke gledista i zene...devojka/zena nebi spavala sa prvim koji se ponudi a vecini muskaraca je sve jedno kresu sve sto hoda :)

da....znam :D
to je ono, kao: muskarac je bolji ako spava sa sto vise zena, a devojka sa sto manje muskaraca....:lol:
ja, trenutno ne razmisljam o tome....:)

Back