Sotir zvani djubre
Elita
- Poruka
- 21.519
miran!! cccc
hoces ti koprivu po guzici![]()
Uh uh moze moze sado mazo fetisi

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
miran!! cccc
hoces ti koprivu po guzici![]()

nece danas da cekaju dotle![]()
Sve je u zivotu relativno, moze da bude, ali ne mora da znaci.Vecina muskaraca je svesna tog femkanja, tako nemoj da mislis da to lako prolazi. Naravno, uvek ima naivnih i zaljubljenihsta je relativno odmah, koji je to period?
da li ti zaista mislis da ce te vise voleti neka koja se femka i foliira npr. mesec dana? msm kad nekog zelis zelis ga, kao da je bitno da li je peti ili petnaesti izlazak...i plus sto ako tebi nije dala odmah ne znaci da onima pre tebe nije a mozes naleteti i na zenu koja ce tebi dati prvo vece jer je mnogo privlacis, a da je ta ista imala npr. samo dva muskarca pre tebe, za razliku od neke namazane udavace koja ce da te voza i pravi se fina
kada izadjem sa deckom, dopadne mi se i hocu da ostavim dobar utisak
koliko da se foliram i ne dam mu, a da ga ne smorim i ne odjbe me?
molim ozbiljne odgovore jer je ovo ozbiljna tema![]()
Dva je čarobni broj . Da mu daš na drugom sastanku
i da mu stidljivo priznaš da ti je drugi .
Tako je tebe smuvala tvoja?
Uhvatila me je za nogu . Ubrzo je shvatila da to nije noga nego kita i pala u nesvjest .
Poslije se ja izvinjavao zbog kite a ona zbog padanja u nesvjest i tako nekako do
smuvavanja došlo spontano .
nece danas da cekaju dotle![]()
A on ce da ceka ako mu je stalo.Svaka pametna zena ce odmah dati. Ko ce da se smara sa zenama koje glume finocu, a pregazio ih voz pun muskaraca.ko jos daje na prvom sastanku?![]()
Lepo ja kazem zene su samo za jedno. Ko misli drugacije njb za ceo zivot.ima i ono, ne da ti odmah da bi ispala fina a daje nekom tamo
cisto da znas
dok te ne upozna s drustvom i roditeljima minimumkada izadjem sa deckom, dopadne mi se i hocu da ostavim dobar utisak

kad ga prodje prva radost prva sledeca logicna misao je da si veoma darezljiva i sa drugima i sa ko zna koliko njihto sam od mnogih cula
koji je razlog?
mozda ipak treba malo vremena za procenuTi imas blizu 30, nesto tipa 27-30 sto znaci da ce mozda ocekivati brze i taj fazon. Idealno je da imate sex kada se oboje malo zaljubite i kada krenu neke emocije medjutim u danasnje vreme to i nije bas slucaj. Najcesce se jedna strana zaljubi, a drugu zavlace.
Neke moje drugarice su u fazonu da ne daju lako sex momcima sve i kada zele, a sve zbog toga da "oni ne bi pobedili", a meni je to malo shit, mada je celo vreme shit.
Kljucno je da odaberes dobrog momka, a ne nekog koga nece uopste biti briga za tebe, jer ako ti se to cesce desava izgubices samopostovanje u odredjenoj meri i zamrzeces muskarce.
neodoljiv, neumoljivpa ne znam...nikad mi se nije desilo da mi ne da relativno odmah...tako da još uvijek čekam takvu iz tvog posta...
zapravo,često sam ja njima davao,a ne one meni...

ozbiljan odgovor ces morati da das samoj sebi kad odgovoris na pitanje (takodje samoj sebi) sta zeliskada izadjem sa deckom, dopadne mi se i hocu da ostavim dobar utisak
pa sto se onda ti pitas da li je to OK?ima ih, nisi znala
skoro sve moje poznanice daju na prvom![]()

ozbiljan odgovor ces morati da das samoj sebi kad odgovoris na pitanje (takodje samoj sebi) sta zelis
od toga zavisi i odgovor na temu
ako zelis nesto ozbiljnije onda je ipak bolje sacekati malo u protivnom ces delovati ocajno, bez kriterijuma, bez samopostovanja...
koliko god bili duhoviti odgovori na ovu temu, niko ne zeli da deli zivot sa nekim ko je bez ikakvih kriterijuma sa kim ce leci u krevet, sa nekim ko podleze pritiscima...
i znam da to ne mora nista u sustini da znaci, ali bi pomislio svako, da se ne lazemo
pitanje je bilo koliko ce on cekati
pa cekace svaki razlicito, ali o sebi odlucujes ti, a ne on
ako padas na tu vrstu (a ina bilo koju drugu) uslovljavanja, onda ti spasa nema ni sa seksom ni bez njega
ovo ti kazem vrlo ozbiljno
sama odlucujes o svojim postupcima i sama snosis posledice
ocekujem drvlje&kamenje da sam zaostala, suvise stara itd, ali u dubini duse svi znamo da nam imponuje neko ko drzi do sebe i ko vlada svojim postupcima, neko sa karakterom

Nije bas ozbiljna tema.
Cemu utisak, ako nije da ga smuvas da te zeni, onda mu ne daj do veridbe.
Ako si sa njim zbog sexa, onda trazi sex.
Inace, najgori utisak se ostavlja foliranjem.
- - - - - - - - - -
Neces ti da cekas.A on ce da ceka ako mu je stalo.
E, posto nije ni drugi, ne vredi da foliras, uveris se da je ok, pa sta bude.

pa sto se onda ti pitas da li je to OK?
da li su one zadovoljne daljim razvojem situacije?
kako si postupala do sad?
ne znam koji je razlog za ovu temu...
Znaš kako, i za foliražu je potreban određen nivo inteligencije. Takođe, ima još jedna nezgodna stvar, narodski rečeno - ono kad ti viri qrc iz očiju. Tako da, sve u svemu, mislim da imaš male izglede da ti foliranje uspe, bolje nastavi sa svojom ustaljenom praksom.![]()

Taj je sigurno neki sonja cim nije uspeo da te zvekne na prvom vidjenju.kakvi zaostala, odgovor ti je skroz na mestu
- - - - - - - - - -
cekace ako mu je stalo..ok..zabelezila i to
ako ne ceka znaci da mu nije stalo i da za takvim ne treba zaliti
- - - - - - - - - -
ne verujem im nista, mnogo lazu
zato pitam vas
- - - - - - - - - -
da li ja nemam odredjen nivo inteligencije ili mi viri qur iz ociju?
to nisam shvatila a volela bih da znam
ili sam oboje![]()
Taj je sigurno neki sonja cim nije uspeo da te zvekne na prvom vidjenju.
I jos da ne vidi da ti viri iz ociju, potpun slepac.

![]()
Ovako![]()
- - - - - - - - - -
Dobra ruskinja![]()