Kada da mu dam <3

kada izadjem sa deckom, dopadne mi se i hocu da ostavim dobar utisak
koliko da se foliram i ne dam mu, a da ga ne smorim i ne odjbe me?

molim ozbiljne odgovore jer je ovo ozbiljna tema:heart:
e lijo kada se ti pitaš KADA da mu daš... :hahaha:

a pogotovo ovo:
dopadne mi se i hocu da ostavim dobar utisak
kako se to ostavlja dobar utisak?
na primer: ako daš posle 5h ostavlja loš,
a ako daš posle 48h ostavlja dobar
postoji li broj koji sam po sebi garantuje da ćeš ostaviti dobar utisak
i šta ćeš, na kraju, sa tim dobrim utiskom?
da dobiješ medalju ili šta već?

ne razumem ljude koji emocije pretvaraju u matematiku :think:

se smorim i duboko razočaram ako mi odmah da,ili ako navaljuje prva...ovo bez zaebancije i najozbiljnije.:neutral:
slažem se, ipak sam "stara škola"
ja u tom trenutku kažem:
čeka me bus, moram da krenem

mislim da treba upoznati partnera dobro
i "iznutra" pa tek onda preći na uživanje
na kraju i ne mogu da uživam ako ne upoznam ženu

ali ima nas raznih
ima muških koji se smore ako čekaju i 5 minuta
zato svaka devojka može da bira ko joj je draži

Poslednja izmena:
e lijo kada se ti pitaš KADA da mu daš... :hahaha:

a pogotovo ovo:

kako se to ostavlja dobar utisak?
na primer: ako daš posle 5h ostavlja loš,
a ako daš posle 48h ostavlja dobar
postoji li broj koji sam po sebi garantuje da ćeš ostaviti dobar utisak
i šta ćeš, na kraju, sa tim dobrim utiskom?
da dobiješ medalju ili šta već?

ne razumem ljude koji emocije pretvaraju u matematiku :think:

pa pitam se i ja, kako ne pitam :ljutka:
necu da posle prica kako sam laka i kako me je na brzaka
i onda prosiri se prica gradom i nijedan nece hteti posle da me zeni :aha:

- - - - - - - - - -

nisam jos
sad sam jos vise zbunjena koliko tacno treba da ne dam
a znam da ne treba odmah jer bi to bilo lose za moju reputaciju :aha:

- - - - - - - - - -

Pa odma čim ti se otje :lol: a možeš i 6 mjeseci čekati .

kada si ti svom dala?
sta mi je pametnije?

- - - - - - - - - -

...zašto bi se folirala,kad poželiš snjim sex ti ga imaj...
...valjda znaš šta oćeš i kada oćeš,to je to..

pa ne znam bas, pamet mi nije jaca strana
cak su to i ovde na forumu primetili :aha:

kada izadjem sa deckom, dopadne mi se i hocu da ostavim dobar utisak
koliko da se foliram i ne dam mu, a da ga ne smorim i ne odjbe me?

molim ozbiljne odgovore jer je ovo ozbiljna tema:heart:

Nisam od onih koji smatraju da je zena laka ako se kresne posle prvog sastanka. Sto se mene tice to bi me foliranje smorilo odmah u startu. Ako je sex dobar to moze da bude jos jedan razlog da budem sa njom u vezi.

- - - - - - - - - -

Kad me zarucio dala sam da podvuče ruke ispod bluze

A ostalo sestro u prvu bračnu notj

Prije 21 godinu

aajoooj pa ja sam tad bila mala
sada su druga vremena, sve se izopacilo :aha:

To je bilo retko i pre 21 godinu.

bzvze mi odmah da pitam hoces da me zenis..a njega moze biti sramota da mi predlozi na prvom sastanku :aha:

Ne moras odmah na prvom sastanku i nemoras ga pitati hoce li da te zeni. Mozes otvoreno reci da trazis muskarca za brak bez puno foliranja i uvijanja. Ako posle nekoliko meseci veze ne odlucite da se vencate, svako na svoju stranu. Tako drugu rekla njegova sadasnja zena i sada su vec desetak godina u braku. I nije se folirala sto se tice seksa.. Poseksali su se pri put kada je dosla kod njega.

Ne moras odmah na prvom sastanku i nemoras ga pitati hoce li da te zeni. Mozes otvoreno reci da trazis muskarca za brak bez puno foliranja i uvijanja. Ako posle nekoliko meseci veze ne odlucite da se vencate, svako na svoju stranu. Tako drugu rekla njegova sadasnja zena i sada su vec desetak godina u braku. I nije se folirala sto se tice seksa.. Poseksali su se pri put kada je dosla kod njega.

pa kad je dosla kod njega, to se vec u 90% slucajeva podrazumevalo ... Koji im je bio sastanak po redu kada je dosla kod njega? Ne verujem da je bio prvi.

- - - - - - - - - -

e bas mi je zanimljivo kada ovako citam fine savete : radi sta ti se radi, nemoj da se foliras ...
pa meni je sex na prvom sastanku cisto foliranje . Da bogati , toliko je bila jaka strast .... ne , nego sve je danas instant. Instant veze, instant kafe , instant emocije i sve to da bi bili u trendu . Ne kazem da nema takvih slucajeva , kada je ta strast iskrena i nepobediva i jaka da nekog koga vidis prvi put u zivotu toliko zelis , ili u pijanstvu , ili je u pitanju ozbiljna ugrozenost ...

ako nije ni jedno od tri navedena , trci ti jos jedno 2-3 kruga ... mozda shvatis da ti se on i ne svidja bas toliko koliko si mislila i nije ono za sta se na prvom sastanku predstavlja , pa onda shvatis koliki je ljiga pa kazes sebi uh dobro je sto me njegova ruka nije dotakla. I nije foliranje sto koka trci jos koji krug , vec cist oprez i mudrost . Stara ona strpljen = spasen je zlata vredna.

Poslednja izmena:
pa kad je dosla kod njega, to se vec u 90% slucajeva podrazumevalo ... Koji im je bio sastanak po redu kada je dosla kod njega? Ne verujem da je bio prvi.

- - - - - - - - - -

e bas mi je zanimljivo kada ovako citam fine savete : radi sta ti se radi, nemoj da se foliras ...
pa meni je sex na prvom sastanku cisto foliranje . Da bogati , toliko je bila jaka strast .... ne , nego sve je danas instant. Instant veze, instant kafe , instant emocije i sve to da bi bili u trendu . Ne kazem da nema takvih slucajeva , kada je ta strast iskrena i nepobediva i jaka da nekog koga vidis prvi put u zivotu toliko zelis , ili u pijanstvu , ili je u pitanju ozbiljna ugrozenost ...

ako nije ni jedno od tri navedena , trci ti jos jedno 2-3 kruga ... mozda shvatis da ti se on i svidja bas toliko koliko si mislila i nije ono za sta se na prvom sastanku predstavlja , pa onda shvatis koliki je ljiga pa kazes sebi uh dobro je sto me njegova ruka nije dotakla. I nije foliranje sto koka trci jos koji krug , vec cist oprez i mudrost . Stara ona strpljen = spasen je zlata vredna.

Upoznali se u gradu posle toga popili kafu na brzinu zato sto mu je otac bio bolestan... To se ne moze ni nazvati klasican prvi sastanak.

Back