Licno,svaka vrsta prostakluka i primitivizma...Uglavnom izbegavam bilo kakav kontakt sa takvim muskarcima,pa ih i ne srecem...Ako se slucajno i zadesi-okrenem se i odem...Sve drugo ne potpada pod ovaj "epitet"(bar kod mene)...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da ne bi mislili da je provokacija, da prvi odgovorim.....
Bez obzira da li su prevaranti , mangupi , ili su osetljivi , bez zlih namera.....
Muškarci često "spaljuju mostove" dok je vatra još uvek živa....
Preciznije, neki zbog straha , a neki zbog stida i besa što imaju unutrašnji sukob emocija znaju da budu drski , lažno predstave svoje osećaje, prave se hladni , ljuti, ravnodušni, glumeći slabo i nikako.....
Žene to urade ili su bar radile tek kad reše da korpiraju , stave pečat, završnicu , potope.....
----------------------------------------
Mene interesuje šta je po vama najteže oprostiti muškarcima?
Ne uopšteno , nego baš od strane vas lično.....šta vas najviše natera da kažete ili pomislite , baš je svinja.......

Razmišljam nešto, kad bih kojim slučajem morao da čitam Alinjen roman na zadatu temu... pu, pu, daleko de bilo da do toga dođe, ali zvuči interesantno. Kako li bi se sve to odvijalo?... Ne, ne, sigurno bih morao i da se dopingujem sa nekoliko kleka i jedno dva-tri litra špricera, da bih taj neviđeni napor mogao da podnesem. I onda krenem da se usvinjujem... A kad se usvinjim, stvarno sam svinja. Ona najveca.
- Zašto kažeš da svi misle da sam kraljica prostakuša?
Kubanka koja se ovim pitanjem bez odgovora obraća mužu, sigurno pomalo misli i na Fidela Zorokastra. U njenom besu zbog neostvarenog sna, nalazi se već ostarela Zorokastrova ruka slična kornjačinom oklopu i debela "havana" među prstima, kao upadljiv znak zauzdavanja preke muškosti, svoje i cele nacije. Ali kako da saznam o vlasti i vladarima ako ne uronim u prošlost, u detinjstvo i ne ispričam vam nešto o Fidelovoj tetki Alyoni.
Tetka Alyona, najlepša od svih Fidel Zorokastrovih tetaka, posedovala je skoro sve draži jedne kreolke: kožu boje karamel šećera, kosu kao runo koje je padalo po leđima i grudima, isturenim poput balkona nekog imperijalističkog hotela i natrćenu zadnjicu, koju je za vreme sijeste smeštala na kanabe, hladeći se lepezom između raširenih nogu. Iz nje se širio onaj predivni tropski miris ananasa i papaje.
Kada bi posle lakog ručka do bedara zadigla suknjicu ispod koje nije nosila gaćice, mali fidel zorokastro je ispod stola mogao da se približi tom vulkanskom grotlu i da ga po tetkinoj zapovesti ugasi talkom ili kolonjskom vodom, štrcajući je iz flašice sa gumenom pumpicom.
Osim Latinosa, jedino još krstarovski anarhisti poetizuju zanos pred tetkinim dražima, koje nisu, kao kod drugih, izvor incestuozne neuroze, već pohvala čulnosti, skoro iskonske. Duh revolucionara u dečaku Zorokastru, probudio je tetka Alionin mačor Džimi Dijenek (oh, kakvo odvratno ime, eto otkud mržnja prema Amerima) koga je tetka držala u krilu i milovala, dozvoljavajući mu da joj sisa dugme na bluzi. Danima sakupljajući u sebi puvanjak, Zorokastro bi, kad ga niko ne vidi, dupeta umočenog u mačkovu posudu s mlekom, ispuštao mehuriće zamišljajući kako će mačak s mlekom polapati i njegov prdež.
Kasnije sisanje i oblizivanje debele cigare, grickanje "havane" (koju da bi dobro spojile urolane listove, Krstarovke - duvandžike poput Kubanki tek malo gurnu u ono mesto) i sve ono što je učinio za Kubance, sigurno ima veze sa tetkom Alionom, s mirisom njenog tela, s njenim dlakama osmuđenim kubanskom vrelinom.
![]()
Da kojim slucajem moras da citas moj roman, razmisljao bi o tome kako si se usvinjio i zakljucio da si zaista svinja....ona najveca....
i jos jednom u nizu potvrdio da jeste svinja najveca.

Pa kapiram da vecina ljudi i ne citaju Kojota uopste... pogotovo njegove dugacke postove... ali procitaj sta je tamo napisao... A kad me neko vredja onda i vratim...Zoro, cemu ovo njesra sa svinjcicima?
Preterujes prijatelju. Nepotrebno.
Osim toga, preferiram telecu glavu.
U skembetu, razume se
nego, losa ti ta prepisana pricica....mogao si ti to i bolje...ovako samo pokazujes kako lose pises i da ti je u zivotu jako dosadno....
Slatka si kad se ljutiš, lepoticeOpaaa....ova tetka Alyona neka dobra riba izgleda....nego, losa ti ta prepisana pricica....mogao si ti to i bolje...ovako samo pokazujes kako lose pises i da ti je u zivotu jako dosadno....
Zardjo si brale bre...![]()

nego....na eks...
osoba koja daje sebi za pravo da gazi preko drugih i da unistava dobro u njima.Mene interesuje šta je po vama najteže oprostiti muškarcima?
Ne uopšteno , nego baš od strane vas lično.....šta vas najviše natera da kažete ili pomislite , baš je svinja.......

Da ne bi mislili da je provokacija, da prvi odgovorim.....
Bez obzira da li su prevaranti , mangupi , ili su osetljivi , bez zlih namera.....
Muškarci često "spaljuju mostove" dok je vatra još uvek živa....
Preciznije, neki zbog straha , a neki zbog stida i besa što imaju unutrašnji sukob emocija znaju da budu drski , lažno predstave svoje osećaje, prave se hladni , ljuti, ravnodušni, glumeći slabo i nikako.....
Žene to urade ili su bar radile tek kad reše da korpiraju , stave pečat, završnicu , potope.....
----------------------------------------
Mene interesuje šta je po vama najteže oprostiti muškarcima?