Kad su muškarci najviše svinje?

Da ne bi mislili da je provokacija, da prvi odgovorim.....

Bez obzira da li su prevaranti , mangupi , ili su osetljivi , bez zlih namera.....

Muškarci često "spaljuju mostove" dok je vatra još uvek živa....
Preciznije, neki zbog straha , a neki zbog stida i besa što imaju unutrašnji sukob emocija znaju da budu drski , lažno predstave svoje osećaje, prave se hladni , ljuti, ravnodušni, glumeći slabo i nikako.....

Žene to urade ili su bar radile tek kad reše da korpiraju , stave pečat, završnicu , potope.....
----------------------------------------
Mene interesuje šta je po vama najteže oprostiti muškarcima?
Ne uopšteno , nego baš od strane vas lično.....šta vas najviše natera da kažete ili pomislite , baš je svinja.......

Prevaru, izdaju, uvlacenje u dupe ljudima koji mu nisu prijatelji da bi dosao do nekog cilja, providne lazi i da nekog voli vise od mene.

Razmišljam nešto, kad bih kojim slučajem morao da čitam Alinjen roman na zadatu temu... pu, pu, daleko de bilo da do toga dođe, ali zvuči interesantno. Kako li bi se sve to odvijalo?... Ne, ne, sigurno bih morao i da se dopingujem sa nekoliko kleka i jedno dva-tri litra špricera, da bih taj neviđeni napor mogao da podnesem. I onda krenem da se usvinjujem... A kad se usvinjim, stvarno sam svinja. Ona najveca.

Razmišljam nešto, kad bih kojim slučajem morao da čitam Alinjen roman na zadatu temu... pu, pu, daleko de bilo da do toga dođe, ali zvuči interesantno. Kako li bi se sve to odvijalo?... Ne, ne, sigurno bih morao i da se dopingujem sa nekoliko kleka i jedno dva-tri litra špricera, da bih taj neviđeni napor mogao da podnesem. I onda krenem da se usvinjujem... A kad se usvinjim, stvarno sam svinja. Ona najveca.

Da kojim slucajem moras da citas moj roman, razmisljao bi o tome kako si se usvinjio i zakljucio da si zaista svinja....ona najveca....

- Zašto kažeš da svi misle da sam kraljica prostakuša?

Kubanka koja se ovim pitanjem bez odgovora obraća mužu, sigurno pomalo misli i na Fidela Zorokastra. U njenom besu zbog neostvarenog sna, nalazi se već ostarela Zorokastrova ruka slična kornjačinom oklopu i debela "havana" među prstima, kao upadljiv znak zauzdavanja preke muškosti, svoje i cele nacije. Ali kako da saznam o vlasti i vladarima ako ne uronim u prošlost, u detinjstvo i ne ispričam vam nešto o Fidelovoj tetki Alyoni.

Tetka Alyona, najlepša od svih Fidel Zorokastrovih tetaka, posedovala je skoro sve draži jedne kreolke: kožu boje karamel šećera, kosu kao runo koje je padalo po leđima i grudima, isturenim poput balkona nekog imperijalističkog hotela i natrćenu zadnjicu, koju je za vreme sijeste smeštala na kanabe, hladeći se lepezom između raširenih nogu. Iz nje se širio onaj predivni tropski miris ananasa i papaje.

Kada bi posle lakog ručka do bedara zadigla suknjicu ispod koje nije nosila gaćice, mali fidel zorokastro je ispod stola mogao da se približi tom vulkanskom grotlu i da ga po tetkinoj zapovesti ugasi talkom ili kolonjskom vodom, štrcajući je iz flašice sa gumenom pumpicom.

Osim Latinosa, jedino još krstarovski anarhisti poetizuju zanos pred tetkinim dražima, koje nisu, kao kod drugih, izvor incestuozne neuroze, već pohvala čulnosti, skoro iskonske. Duh revolucionara u dečaku Zorokastru, probudio je tetka Alionin mačor Džimi Dijenek (oh, kakvo odvratno ime, eto otkud mržnja prema Amerima) koga je tetka držala u krilu i milovala, dozvoljavajući mu da joj sisa dugme na bluzi. Danima sakupljajući u sebi puvanjak, Zorokastro bi, kad ga niko ne vidi, dupeta umočenog u mačkovu posudu s mlekom, ispuštao mehuriće zamišljajući kako će mačak s mlekom polapati i njegov prdež.

Kasnije sisanje i oblizivanje debele cigare, grickanje "havane" (koju da bi dobro spojile urolane listove, Krstarovke - duvandžike poput Kubanki tek malo gurnu u ono mesto) i sve ono što je učinio za Kubance, sigurno ima veze sa tetkom Alionom, s mirisom njenog tela, s njenim dlakama osmuđenim kubanskom vrelinom.

starwars023.gif

- Zašto kažeš da svi misle da sam kraljica prostakuša?

Kubanka koja se ovim pitanjem bez odgovora obraća mužu, sigurno pomalo misli i na Fidela Zorokastra. U njenom besu zbog neostvarenog sna, nalazi se već ostarela Zorokastrova ruka slična kornjačinom oklopu i debela "havana" među prstima, kao upadljiv znak zauzdavanja preke muškosti, svoje i cele nacije. Ali kako da saznam o vlasti i vladarima ako ne uronim u prošlost, u detinjstvo i ne ispričam vam nešto o Fidelovoj tetki Alyoni.

Tetka Alyona, najlepša od svih Fidel Zorokastrovih tetaka, posedovala je skoro sve draži jedne kreolke: kožu boje karamel šećera, kosu kao runo koje je padalo po leđima i grudima, isturenim poput balkona nekog imperijalističkog hotela i natrćenu zadnjicu, koju je za vreme sijeste smeštala na kanabe, hladeći se lepezom između raširenih nogu. Iz nje se širio onaj predivni tropski miris ananasa i papaje.

Kada bi posle lakog ručka do bedara zadigla suknjicu ispod koje nije nosila gaćice, mali fidel zorokastro je ispod stola mogao da se približi tom vulkanskom grotlu i da ga po tetkinoj zapovesti ugasi talkom ili kolonjskom vodom, štrcajući je iz flašice sa gumenom pumpicom.

Osim Latinosa, jedino još krstarovski anarhisti poetizuju zanos pred tetkinim dražima, koje nisu, kao kod drugih, izvor incestuozne neuroze, već pohvala čulnosti, skoro iskonske. Duh revolucionara u dečaku Zorokastru, probudio je tetka Alionin mačor Džimi Dijenek (oh, kakvo odvratno ime, eto otkud mržnja prema Amerima) koga je tetka držala u krilu i milovala, dozvoljavajući mu da joj sisa dugme na bluzi. Danima sakupljajući u sebi puvanjak, Zorokastro bi, kad ga niko ne vidi, dupeta umočenog u mačkovu posudu s mlekom, ispuštao mehuriće zamišljajući kako će mačak s mlekom polapati i njegov prdež.

Kasnije sisanje i oblizivanje debele cigare, grickanje "havane" (koju da bi dobro spojile urolane listove, Krstarovke - duvandžike poput Kubanki tek malo gurnu u ono mesto) i sve ono što je učinio za Kubance, sigurno ima veze sa tetkom Alionom, s mirisom njenog tela, s njenim dlakama osmuđenim kubanskom vrelinom.

starwars023.gif

Da kojim slucajem moras da citas moj roman, razmisljao bi o tome kako si se usvinjio i zakljucio da si zaista svinja....ona najveca....

Moj roman je poceo da izmislja :) i jos jednom u nizu potvrdio da jeste svinja najveca. ;) Samo sto on to izgleda ne kapira.

Nekada mi je jako ruzno da ljude nazivam svinjama ili zivotinjama koje imaju jako veliku ulogu u ljudskom u lancu ishrane i koje su za razliku od tih istih ljudi plemenite i dobre zivotinje.
Osobe za koje mi je zao da kazem da su svinje (iz gore pomenutih razloga) a nemam adekvatnu rec koja bi ih lepo opisala je moj bivsi i moja bivsa kuma (devojka sa kojom sam odrasla ).
E, ti pomenuti su bili u kombinaciji dok smo mi bili u vezi.. :)
Odvratna situacija ali svejedno, nikada nisam vise progovorila ni sa njom i ni sa njim.

I sve to u jednij rečenici? Tu, bre, ima materijala za 2-3 romana!:mrgreen:
Šalim se. Oni i mi prosto govorimo različitim jezicima, i ne poznajemo se uopšte - to je razlog što ispadamo "svinje" jedni prema drugima.:think:
Osim ljudi koji su svinje po karakteru, a tu i nema gradacije - svinje su uvek, a najviše kada nas najviše zaboli, a to je individualno.

Patak, druge pogrdne izraze imam u recniku, al nek budu i svinje...
- oni koji nekog gledaju u oci i lazu
- razularene cike koje neprestano jure 20-30god mladje devojcice
- tipove koji udaraju tihu ceznju, a ne bi prstom mrdnuli da realizuju svoje zelje
sve ovo se moze primeniti i na zene

Jedna od situacija kad su muskarci svinje....

U situacijama ispoljavanja neznosti i mazenja, muskarci vrlo cesto minimalizuju ili iskljucuju osecaje stidnosti koji postoje kod devojaka.
U trenutku ocigledne naklonosti i uzivanja devojke u petingu i mazenjima, neke devojke osecaju stid i ne zele da tog trenutka odnos ode dalje, ne zbog toga sto ne zele seks, vec zato sto su stidne da se to desi tada i tu.
Tada se u ogromnom broju slucajeva desava koristenje sile muskarca koja se manifestuje u kompromisnoj radnji svlacenja njenih gacica sve ili do pola....

-Tacno je da ce ta devojka vrlo brzo prestati da oseca stid sa tim muskarcem i tim aktivnostima.
-Tacno je da u tim trenucima upotrebu nasilja nikad nece shvatiti kao silovanje ili prisilu, jer je cilj muskarca da se oseti "golom", tj da brze ponisti nelagodnost i stid koji oseca pred njim i zbog nagosti ili svog tela.
-Tacno je da je velikoj vecini muskaraca zacrtan cilj , samo kompromis golotinje, a ne prisila na dalji tok zblizavanja.

Medjutim u tom jednom trenutku je prisutna upotreba snage, ocigledan osecaj nemoci da to spreci u devojci, istovremeno i poverenje i strah u partnera, kao i agresivnost i nasilje praceno sa emocijama nadigravanja ali i paznje i ljubavi kod muskarca....
Bilo to i malo i kratko koristenje tezine tela, snage ruke koju ona ne moze da pomeri na gore.....

U tom jednom trenutku ostaje urezan osecaj koji kod mnogih ostaje kao fobija prema muskarcima ili izbledi zbog prelepih utisaka kasnije ali ostane kao napomena....
Sa druge strane prakticno gledano u muskarcu ostaje "potvrdjeno" da mnoge aktivnosti i ne-zelje kod zena moraju i trebaju da se forsiraju ne samo radi muskih interesa vec je to cesto i test zadatak od strane zenskog partnera....kao neupucen poziv da zajedno prevazidju neke strahove, nelagodnosti, situacije....

Da ne bi mislili da je provokacija, da prvi odgovorim.....

Bez obzira da li su prevaranti , mangupi , ili su osetljivi , bez zlih namera.....

Muškarci često "spaljuju mostove" dok je vatra još uvek živa....
Preciznije, neki zbog straha , a neki zbog stida i besa što imaju unutrašnji sukob emocija znaju da budu drski , lažno predstave svoje osećaje, prave se hladni , ljuti, ravnodušni, glumeći slabo i nikako.....

Žene to urade ili su bar radile tek kad reše da korpiraju , stave pečat, završnicu , potope.....
----------------------------------------
Mene interesuje šta je po vama najteže oprostiti muškarcima?
Ne uopšteno , nego baš od strane vas lično.....šta vas najviše natera da kažete ili pomislite , baš je svinja.......

Muskarcu treba oprostiti u zavisnosti od toga koliki je gospodin. Npr, cak i ako te prevari, ali zatrazi oprostaj sa stilom, treba mu pruziti sansu ( ali samo jednu). Ako pocne da ti prodaje neku pricu o muskim potrebama, i te gluposti, znaci ne trudi se dovoljno, niti ce se ikada truditi oko tebe. Mislim da nema puno ljudi koji ce me raziumeti, ali to je moje skromno misljenje.

Back