gost 52128
Iskusan
- Poruka
- 6.693
Najteze je oprostiti kad zaborave da su nekad bili zaljubljeni u tebe.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ma nije..najteze je kad zaborave da to kazu...zasto je tesko reci-nisam vise zaljubljen u tebe? reci ce sto gluposti, lazi i budalestina samo da ne bi morali da izgovore tu jednu, jedinu recenicu...Najteze je oprostiti kad zaborave da su nekad bili zaljubljeni u tebe.

Muškarci su najviše svinje, kad odbijete da imate seks sa njima.
hit meseca..ne daj se nikako..cuvaj se sve su to svinje..za dobru svinju nema losih pomijahit meseca..ne daj se nikako..cuvaj se sve su to svinje..za dobru svinju nema losih pomija
Da ne bi mislili da je provokacija, da prvi odgovorim.....
Bez obzira da li su prevaranti , mangupi , ili su osetljivi , bez zlih namera.....
Muškarci često "spaljuju mostove" dok je vatra još uvek živa....
Preciznije, neki zbog straha , a neki zbog stida i besa što imaju unutrašnji sukob emocija znaju da budu drski , lažno predstave svoje osećaje, prave se hladni , ljuti, ravnodušni, glumeći slabo i nikako.....
Žene to urade ili su bar radile tek kad reše da korpiraju , stave pečat, završnicu , potope.....
----------------------------------------
Mene interesuje šta je po vama najteže oprostiti muškarcima?
Ne uopšteno , nego baš od strane vas lično.....šta vas najviše natera da kažete ili pomislite , baš je svinja.......
Najveće su svinje kada se odljube .... i kada postanu nezainteresovani, bezobrani, hladni i drski ..... e, to me je uvek pomeralo iz korena.
KADA SE USVINJE KAO SVINJE....
kada zapišavaju dasku od wc šolje, kada vrše veliku nuždu pa od silne želje da pomognu više ostave na četki, koju opet ti odnosno ja kao žensko moram da operem....Kada sredim sve, a on dođe i večera na stoljnjaku, i naravno ne pomeri ništa od toga.....do ujutru, i do ujutru mogu da nabrajam....odvratni ste
ma svinje ste neviđene, ko vas izmisli svaku mu čast!!!!