Kad pre?

Poznanica mi rece negde letos da se razvodi. Ima dete od godinu dana.
Sretnem je pre neki dan, kaze razvela se, samo jos nije prezime promenila,
Ima momka, sve je super. Vidim slike na fb, ona, momak I dete. Svi srecni I zadovoljni.

Elem, prokomentarisem ja to jednom prijatelju, na sta ce on "Kad pre?"
Kao, pre samo dva meseca je pricala sve super o muzu, odjednom razvod, I vec novi momak.

Ja kazem Meni je to ok. Ako je zavrsila brak, sta ima da ceka. Nije se sigurno razvela tek tako.
A on misli kako treba neko vreme da se preboli.
Meni to nije jasno? Sta da preboli?
I sto bi trebala da bude sama I sama da preboljeva?

Nisam imala duge veze I ne kontam taj period oporavka?
Cemu sluzi?
I koliko treba da traje?
Zasto?

Taj period oporavka ti sluzi da se konsolidujes i sagledas stvari sa distance.
Da sebi opet ne natovaris bedu na vrat.
Al to ti radi samo u teoriji.
U stvarnosti uglavnom ponavljamo greske dok nas smrt ne opameti.

"Ako si zavrsio, zar nije lakse tugovati sa nekim drugim nego kamen nositi sam?" Ја сам ово схватила као уопштен случај кад се двоје растану па једно до њих брже боље нађе новог, нисам мислила конкретно на овај случај. А што се тиче ње већ сам написла у свом првом посту, вероватно да она (као и свако ко оставља) не пати много, чим је нашла другог.

Verovatno se nisu voleli pa su se zamenili, sto je ok.

Nakon kraha veze koja vredi nova osoba obicno ne padne na um prilicno dugo. Meni jednom prilikom skoro godinu i po dana.
A nakon toga jos dve godine da nisam mogla da izbunarim emocije iz sebe. Da ih nisam pronasla u sjajnom obliku mislila bih da je do mene ali ne, kada je covek ponovo spreman i kada naidje prava osoba eto njih.

Poslednja izmena:
Verovatno se nisu voleli pa su se zamenili, sto je ok.

Nakon kraha veze koja vredi nova osoba obicno ne padne na um prilicno dugo. Meni jednom prilikom skoro godinu i po dana.
A nakon toga jos godine da nisam mogla da izbunarim emocije iz sebe. Da ih nisam pronasla u sjajnom obliku mislila bih da je do mene
ali ne, kada je covek ponovo spreman i kada naidje prava osoba eto njih.

Ohrabrujuce.. hvala :aha:

Sto mora biti pacenik.
Moze li biti neko ko je voleo ranije ili se prosto zaljubio u nju. Zasto ne bi nosio i lecio njeno slomljeno srce ako mu se svidja i zaljubljen je?

Nista ozbiljno :neutral:
a ovog ne pominjes
xavatar341716_3.gif.pagespeed.ic.zHoZaGEDJ9.jpg
:per:

Ima momka, sve je super. Vidim slike na fb, ona, momak I dete. Svi srecni I zadovoljni.

Kao, pre samo dva meseca je pricala sve super o muzu, odjednom razvod, I vec novi momak.

Ja kazem Meni je to ok. Ako je zavrsila brak, sta ima da ceka. Nije se sigurno razvela tek tako.

Cemu sluzi?
I koliko treba da traje?
Zasto?

Zato sto u dugim vezama prevazidje se zaljubljenost i uplovi se u srodnost, jednu licnost koja nauci da funkcionise ... Mi, zamjeni, Ja, i ne samo u izrazavanju, vec i u tvojoj osnovnoj misli. I sta se desava ... opet si Ja, i sad logicno je da treba vremena da se povratis u tu formu, a koliko ... pa sigurno duze od dva mjeseca :D

Cemu sluzi?
I koliko treba da traje?
Zasto?
to je decko jos iz braka :lol:

Ti se zezas a ja to stvarno mislim.
Sto bi cekala? Sta da ceka?
Zivot je jedan

Nije bio los, po njenoj prici. Bila je bas zaljubljena. Takva je. Iskrena I srdacna. Pricale smo I kad je sve to oko razlaza pocinjalo I kad je otisla sa detetom.
Volela je tog muza dok su bili zajedno. Kako je otisla sa detetom tako je jedva cekala razvod I radovala mu se.

Verovatno joj laknulo.
U medjuvremenu je upoznala ovog tipa, zgotivili se... I sad gledam njihove slike jutarnje iz kreveta, njih troje...

Nemoj da se ljutis,ali ta poznanica je neka lujka.U opste mi se ne svidja.Ispada da je bebi zamenila oca i time se dici.Da sam u kozi njenog bivseg muza,sve bih uradio da joj u najkracem mogucem roku oduzmem starateljstvo.
Ok je da se klin klinom izbija,zivot ide dalje,ali da posle 2 meseca potura bebu drugom coveku u krevet,e to nije normalno.To rade seljancure.

Malo su mi degutantne te slike instant porodica, gde se par igra mame i tate... A dete već ima i mamu i tatu.
Brak od godinu dana predstavlja obostranu neozbiljnost, a veza posle dva meseca je već neodgovornost. Neodgovornost prema detetu, pre svega.

Ako nema perioda ozbiljnog tugovanja za nekim tu prave i jake ljubavi nije ni bilo. Prosto je tako.
Kako nije? Imaju dete od godinu ipo dana.
to je decko jos iz braka :lol:
Nije. Znam je dok je bila u braku, uvek je zaljubljeno pricala o muzu
Malo su mi degutantne te slike instant porodica, gde se par igra mame i tate... A dete već ima i mamu i tatu.
Brak od godinu dana predstavlja obostranu neozbiljnost, a veza posle dva meseca je već neodgovornost. Neodgovornost prema detetu, pre svega.
Gde pise brak od godinu dana?
Nemam pojma koliko su bili u braku ali cini mi se par godina

Back