- Poruka
- 13.385
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Poznanica mi rece negde letos da se razvodi. Ima dete od godinu dana.
Sretnem je pre neki dan, kaze razvela se, samo jos nije prezime promenila,
Ima momka, sve je super. Vidim slike na fb, ona, momak I dete. Svi srecni I zadovoljni.
Elem, prokomentarisem ja to jednom prijatelju, na sta ce on "Kad pre?"
Kao, pre samo dva meseca je pricala sve super o muzu, odjednom razvod, I vec novi momak.
Ja kazem Meni je to ok. Ako je zavrsila brak, sta ima da ceka. Nije se sigurno razvela tek tako.
A on misli kako treba neko vreme da se preboli.
Meni to nije jasno? Sta da preboli?
I sto bi trebala da bude sama I sama da preboljeva?
Nisam imala duge veze I ne kontam taj period oporavka?
Cemu sluzi?
I koliko treba da traje?
Zasto?
Mozda je zaljubljen?![]()
Verovatno se nisu voleli pa su se zamenili, sto je ok.
Nakon kraha veze koja vredi nova osoba obicno ne padne na um prilicno dugo. Meni jednom prilikom skoro godinu i po dana.
A nakon toga jos godine da nisam mogla da izbunarim emocije iz sebe. Da ih nisam pronasla u sjajnom obliku mislila bih da je do mene
ali ne, kada je covek ponovo spreman i kada naidje prava osoba eto njih.
Nista ozbiljno![]()
Ja vas pitala sto se to Mora taj neki period kao tugovati za nekim?
Ako si zavrsio, zar nije lakse tugovati sa nekim drugim nego kamen nositi sam?
a ovog ne pominjesSto mora biti pacenik.
Moze li biti neko ko je voleo ranije ili se prosto zaljubio u nju. Zasto ne bi nosio i lecio njeno slomljeno srce ako mu se svidja i zaljubljen je?
Nista ozbiljno![]()
"Ako si zavrsio, zar nije lakse tugovati sa nekim drugim nego kamen nositi sam?"
one to zovu premijeko mi?...postoje i zaneseni entuzijazisti na ovom svetu
ma koliko neverovatno zvuchalo![]()
volela bih da vidim cickovu natalnu kartu.![]()
Jel ti to nas zezas Cicku?![]()
Ja vas pitala sto se to Mora taj neki period kao tugovati za nekim?
Ako si zavrsio, zar nije lakse tugovati sa nekim drugim nego kamen nositi sam?
Ne ide, ali ipak previse toga ide bas ovako Freyo.Lele i ququ, da sam joj muz bas bih se osecala potrosno...ima te, nema te, neko drugi, boze moj, izmeni, odbaci, zavrti, zameni, resena stvar...e Cicak Cicak, ne ide to tako...
Poznanica mi rece negde letos da se razvodi. Ima dete od godinu dana.
Ima momka, sve je super. Vidim slike na fb, ona, momak I dete. Svi srecni I zadovoljni.
Kao, pre samo dva meseca je pricala sve super o muzu, odjednom razvod, I vec novi momak.
Ja kazem Meni je to ok. Ako je zavrsila brak, sta ima da ceka. Nije se sigurno razvela tek tako.
Cemu sluzi?
I koliko treba da traje?
Zasto?
to je decko jos iz brakaPoznanica mi rece negde letos da se razvodi. Ima dete od godinu dana.
Cemu sluzi?
I koliko treba da traje?
Zasto?
Ti se zezas a ja to stvarno mislim.
Sto bi cekala? Sta da ceka?
Zivot je jedan
Nije bio los, po njenoj prici. Bila je bas zaljubljena. Takva je. Iskrena I srdacna. Pricale smo I kad je sve to oko razlaza pocinjalo I kad je otisla sa detetom.
Volela je tog muza dok su bili zajedno. Kako je otisla sa detetom tako je jedva cekala razvod I radovala mu se.
Verovatno joj laknulo.
U medjuvremenu je upoznala ovog tipa, zgotivili se... I sad gledam njihove slike jutarnje iz kreveta, njih troje...
Kako nije? Imaju dete od godinu ipo dana.Ako nema perioda ozbiljnog tugovanja za nekim tu prave i jake ljubavi nije ni bilo. Prosto je tako.
Nije. Znam je dok je bila u braku, uvek je zaljubljeno pricala o muzuto je decko jos iz braka![]()
Gde pise brak od godinu dana?Malo su mi degutantne te slike instant porodica, gde se par igra mame i tate... A dete već ima i mamu i tatu.
Brak od godinu dana predstavlja obostranu neozbiljnost, a veza posle dva meseca je već neodgovornost. Neodgovornost prema detetu, pre svega.
Za pravljenje dece nije potrebna ljubav. Jesi li mozda gledala Orkanske visove? Ciganin Hitklif, ono je ljubav.Kako nije? Imaju dete od godinu ipo dana.