Kad pre?

onda ce napljujemo bivsheg,jer je...papuchic :cool:

Pravo je pitanje koliko su oni ozbiljni i koliko tu emocija uopste ima. Mozda se i ne vole, mozda ce ona i buduceg momka varati sa bivsim muzem.:lol:
Sasvim je moguce sve to.:lol:

Primetno je da se zenama uvek ide niz dlaku i da je prihvatljivo skoro sve sto urade. Uvek ce podrzavati ono sto njima generalno odgovara i celu demagosku pricu sastavljaju u skladu sa tim poput one floskule da "iskoriscavanje ne postoji u vezama", a kada im pomenes pricu o muskarcima koji nakon 10 godina veze/braka ostave staru devojku/zenu i nadju 10 godina mladju od nje obavezno se naroguse.:lol:

Pitam se da li je tu posredi neko iskoriscavanje?:lol:
Ma to ne postoji!

Evo ovako mi muski razmisljamo na čudan način..
Kad zena ostavi muza i da nam se ubrzo sto je slučaj ovde u nasoj glavi je konfuzija.Dali će i mene da ispali?postupak je sledeći:Budemo s,njom izvesno vreme dok vidimo njeno opste ponasanje..uvek postoji opasnost da ptica selica voli puno da leti

Nevezano sad ispadoh iz koloseka teme,hteo sam reci da je taj tip neki glupak jer je je tako brzo prihvatio u kompletnom sastavu ili je bio s,njom od ranije i sad je jebbe do milje volje jer je konačno slobodna.

posmatrajuci i razmisljajuci sta dalje :lol:

Pravo je pitanje koliko su oni ozbiljni i koliko tu emocija uopste ima. Mozda se i ne vole, mozda ce ona i buduceg momka varati sa bivsim muzem.:lol:
Sasvim je moguce sve to.:lol:

Primetno je da se zenama uvek ide niz dlaku i da je prihvatljivo skoro sve sto urade. Uvek ce podrzavati ono sto njima generalno odgovara i celu demagosku pricu sastavljaju u skladu sa tim poput one floskule da "iskoriscavanje ne postoji u vezama", a kada im pomenes pricu o muskarcima koji nakon 10 godina veze/braka ostave staru devojku/zenu i nadju 10 godina mladju od nje obavezno se naroguse.:lol:

Pitam se da li je tu posredi neko iskoriscavanje?:lol:
Ma to ne postoji!

ona-idem dusho da pomuzem koze
ja-ako,ako sreco moja.prinecu ti i hoklicu
:zaljubljena:

Kad zena ostavi muza i da nam se ubrzo sto je slučaj ovde u nasoj glavi je konfuzija.Dali će i mene da ispali?postupak je sledeći:Budemo s,njom izvesno vreme dok vidimo njeno opste ponasanje..uvek postoji opasnost da ptica selica voli puno da leti

Nevezano sad ispadoh iz koloseka teme,hteo sam reci da je taj tip neki glupak jer je je tako brzo prihvatio u kompletnom sastavu ili je bio s,njom od ranije i sad je jebbe do milje volje jer je konačno slobodna.

Ne razumem sto je glup?

Ne razumem sto je glup?
koje su sledece procedure..Starateljstvo nad detetom,on je sa njom
morace da ucestvuje u svemu.To dete treba da odraste,on ima potpunu odgovornost kao roditelj čim je prihvatio majku .
Sve je to ok ali ako nije glup onda ostaje samo teza da su odavno u vezi i sve je vec dogovorena igra,

ko mi?...postoje i zaneseni entuzijazisti na ovom svetu
ma koliko neverovatno zvuchalo :(

Ja vas pitala sto se to Mora taj neki period kao tugovati za nekim?
Ako si zavrsio, zar nije lakse tugovati sa nekim drugim nego kamen nositi sam?
Čičak ...nema tuge..
odmah tovaris...:per: Pre ce ga preboli ako je uopste tugovala i razmisljala da ce je dete upitati zasto si napustila mog oca i odmah nasla drugog koji je i dalje moj očuh :mrgreen:

Једино ако је тај неко паћеник који ће добровољно да лечи твоје сломљено срце.
Sto mora biti pacenik.
Moze li biti neko ko je voleo ranije ili se prosto zaljubio u nju. Zasto ne bi nosio i lecio njeno slomljeno srce ako mu se svidja i zaljubljen je?
jes imala ti nekog pre muza?

Nista ozbiljno :neutral:

Sto mora biti pacenik.
Moze li biti neko ko je voleo ranije ili se prosto zaljubio u nju. Zasto ne bi nosio i lecio njeno slomljeno srce ako mu se svidja i zaljubljen je?

Ако је већ заљубљен онда му је свеједно, битно му је само да буде с њом. Али ако је неко ко очекује исто што и даје, па није луд да буде раме за плакање.

Ако је већ заљубљен онда му је свеједно, битно му је само да буде с њом. Али ако је неко ко очекује исто што и даје, па није луд да буде раме за плакање.

Ne razumem te?

Ona je vrv zaljubljena I on je zaljubljen. To sto se ona razvodi I ima dete jeste teze za nju ali ako je on voli, a ona kaze da voli, zasto bi mu smetalo da cuva I gaji njeno dete I njoj pruzi podrsku da sto bezbolnije izadje iz cele price?

Back