- Poruka
- 16.578
Jao jao mani se toga.Postoji nešto što se zove unakrsno ispitivanje.
Odrasla svesna osoba teško bi se izvukla na ono nagovorila me ženska.
Ne bih ja majkemi al mi ona rekla
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jao jao mani se toga.Postoji nešto što se zove unakrsno ispitivanje.
pa izmanipulisan ne može ni da vidi manipulaciju. to bi bio oksimoronPa kako je ovdje bilo kime manipulisano ako je sve, i dobro i loše, zapisano?
Neće se izvući. Ali postoji krivica i kod podstrekača.Jao jao mani se toga.
Odrasla svesna osoba teško bi se izvukla na ono nagovorila me ženska.
Ne bih ja majkemi al mi ona rekla![]()
Kontriraš radi kontriranja. Biblija i Kur'an se ne mogu porediti.pa izmanipulisan ne može ni da vidi manipulaciju. to bi bio oksimoron
ne moguKontriraš radi kontriranja. Biblija i Kur'an se ne mogu porediti.
Jedno je Bogom nadahnuta zbirka spisa.ne mogu
jedno je pisano za jevreje drugo za arape
ma tako veruješ a ja ti ne branim.Jedno je Bogom nadahnuta zbirka spisa.
maki da je rodjen u muslimanskoj porodici kuran bi uzdizao u nebesa ne bi bio ni h od hrišćaninama tako veruješ a ja ti ne branim.
samo jednostavno ne gledamo veru u boga istim očima.
za mene bog je nepojmljiv a ljudi su pokušavali svoj pojam o bogu da prodaju i uspeli su. ali globalno gledajući ogromne razlike u pogledu pa čak i u istoj veri
Pa? To ne mijenja kako stvari stoje.maki da je rodjen u muslimanskoj porodici kuran bi uzdizao u nebesa ne bi bio ni h od hrišćanina
mislim da mnogi vernici toga nisu svesni
isto to se odnosi i na muslimane
Добро краљ али замисли сад Исус или Исаја или Мојсије са 20 жена и Тора немој те ово , немојте оно гађање камењарем за преступ а Мојсије кроз пустињу вуче 20 жена на камилама.ma pusti bre muhameda a i david i solomon su imali po hiljadu žena
ko bikovi za rasplod
tako vreme bilo da se nacije omasove
Видиш механизам апологетизам а вадиш цревца туђој вери а не видиш провалију у својој!ocito je da nisi citao Kuran jer da jesi nebi uzimao ove primjere, ovo je dokaz da si prije ce biti da si pokupio od nekoga ovaj tekst nego da si to ti prostudirao temeljito i onda iznio ove stavove.
pa da krenemo
Da nema prisile u vjeru, a to gdje se govori ubijajte mnogobošce gde god ih nađete se odnosi na Mekkanske mnogobozce koji su bili u ratu sa muslimanima tada, pa im Bog samo kaze ubijajte gdje god ih stignete, jer su ionako u ratu sa muslimanima bili.
i Sta je onda problem tu?
da bi se ukazala svetost Jeruzalema.
nikakva to nije kontradikcija, nego se to zove redukacija u farzovima, kada se racuna nasljedno pravo....ne ulazi u teme koje ne poznajes.
ovdje se radi o totalno razlicitim periodima....Sudnji dan je 50 000 godina, dok Kod boga je 1 dan kao kod nas 1000 godina....znaci totalno razliti dani u pitanju.
svaki poslanik je prvi musliman u svom drustvu.
a ne prvi musliman u cijelom covjecanstvu u svim vremenima.
itd da ne idem dalje objasnjavati uglavnom sve su ti fule sto si naveo, ocit dokaza da ne poznajes materiju nego se oslanjaas na tudje tekstove koji su sumnjive kvalitete.
nije zapisano možda su i imaliДобро краљ али замисли сад Исус или Исаја или Мојсије са 20 жена и Тора немој те ово , немојте оно гађање камењарем за преступ а Мојсије кроз пустињу вуче 20 жена на камилама.![]()
pa normalno, to se prenosi sa kolena na koleno i da mu askurđel alija sad bi maki bio žešći mujomaki da je rodjen u muslimanskoj porodici kuran bi uzdizao u nebesa ne bi bio ni h od hrišćanina
mislim da mnogi vernici toga nisu svesni
isto to se odnosi i na muslimane
i govorio kako je biblija lažnapa normalno, to se prenosi sa kolena na koleno i da mu askurđel alija sad bi maki bio žešći mujo

Izgelda svi se preselili na politiku, raspravljaju o aktuelnim dešavanjima u državi dajući podršku za istomišljenike ali iz svojih fotelja na forumuili zamisli ovu situaciju "ja sam srbin pravoslavac" odeš da proveriš genetiku a ti ugrofinac![]()
okolina ti određuje ko si i šta sii govorio kako je biblija lažna
mnogi nisu ni svesni da im je vera bila predodredjena porodicom u kojoj su se rodili
ja to poštujem,mnogo više nego ove preletače iz vera svojih očeva u neke sekte
oni protestuju na krstarici i znaju kad je tramp prdnuoIzgelda svi se preselili na politiku, raspravljaju o aktuelnim dešavanjima u državi dajući podršku za istomišljenike ali iz svojih fotelja na forumu![]()
Видиш механизам апологетизам а вадиш цревца туђој вери а не видиш провалију у својој!
Прво очистиш праг своје куће онда погледаш туђу наћичћу ти ја још није проблем ја сам баш узео оне о којим се водила теолошка расправа.
Сад ја теби могу рећи који дебил у ово може веровати?
Лепо зар не?

Da bi bio dobar vernik, prvo moraš biti dobar čovekokolina ti određuje ko si i šta si
al patrijarh Pavle kaže "BUDIMO LJUDI"
I to sa takvim žarom protestuju da bi im pozavideli i studenti koji su na ulicamaoni protestuju na krstarici i znaju kad je tramp prdnuo
navijačke grupe, al što znaju bolje to je tek olimpijadaI to sa takvim žarom protestuju da bi im pozavideli i studenti koji su na ulicama

Сура Ал-Ахзаб (33:50-52)ti opet istu gresku radis i nikako da naucis....![]()