ka

Fantomku sam stavljao na lice kad sam imao 8-9 godina. U mojim današnjim godinama kad bih stavio fantomku bilo bi gadno. Sad stavljam nešto drugo umesto fantomke

dxlogp.jpg

Al kad sam imao 8 ili 9 godina to su bile prave ratničke fantomke iz devedesetih pošto je onda bio rat pa nam jedan Bosanac doneo meni i mom bratu Radovanu, a ne ove sad kupovne sa duksericom.

i ovo stavljam umesto fantomke sad - malo ratničkih boja ispod očiju i to može da se računa u neku fantom masku. Ma više su seksi ratničke boje nego neka kapuljača

9s9s39.jpg

2qnazxc.jpg

e znam jednog Madjara što ne zna da priča (zato što je mentalno zaostao i retardiran) i nosi kapuljaču uvek i jedino mesto gde izlazi je njegova bašta ispred kuće i tu kopa baštu sa kapuljačom na glavi, a odrastao je i taj je sad fantom. E a prave i jedine fantomke su bile devedesetih iz Bosne sa ratišta a to smo imali ja i moj brat Radovan dobili smo tad od jednog Bosanca prave bosanske ratničke fantomke iz Bosne da nosimo u ulici.....

kod mene u službu kad iamo ovakav slučaj, mi njega lepo u maricu i oteramo ga u bolnicu na prijemno pa nek se oni s njime tamo drrkaju...

Back