DeeLite
Zaslužan član
- Poruka
- 141.958
koja bre zdrava pamet, decko je izmanipulisan, on je zrtva nezdrave pameti.
jasno mi je to odavno, al u srži nije iskvaren...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
koja bre zdrava pamet, decko je izmanipulisan, on je zrtva nezdrave pameti.
jasno mi je to odavno, al u srži nije iskvaren...
Pfff, Džoker uvek bio bolji frajer od tog u helančicama i sa krilcima.ma sve žene misle da je to u stvari ON
![]()
![]()
Pa ti sa fantomkama su i počeli da budu popularni u vreme kada sam ja imala 15,16 (davno beše, doduše).
Vrveli klubovi od dizelaša sa kajlom upasanom u trenerku i narko dilera. Šatro momci sa asfalta...Kokain se šmrkao bez skrivanja po stolovima. Ono, gola cica u krilu, koka u nosu.
Pa nismo sve padale u neOsvest jer nas je ćelavi, nabildovani bezmozgaš odabrao za vožnju "bembarom".
Znači, nisu samo današnji klinci izloženi iskušenjima. Bilo je toga i ranije. Samo su valjda roditelji više vodili računa o nama.
...nije, samo je zrtva iskvarenih....
pa čak i da je plaćen od strane države, Laki (što ja i ti svakako ne možemo da znamo)...jel tebi tvoja zdrava pamet govori da je to o'k...?
Pfff, Džoker uvek bio bolji frajer od tog u helančicama i sa krilcima.
![]()
![]()
da si rekla veća faca.. ali frajer.. ebaga ti
![]()
![]()
da si rekla veća faca.. ali frajer.. ebaga ti
ooodlican glumac
ma sve žene misle da je to u stvari ON
![]()
![]()
i zgrozena sam vasim ponasanjem na ovoj temi...sta jedna fantomka sve moze da izvuce iz ljudi
za debate koje vi vodite postoji pdf politika...a moja tema sigurno nije mesto za mentalno ka.ranje

fantomke su jako sexy kad ih devojka nosi!
namjeravma je nabavit .. i onda cu se slikat u njoj ..nako HOT .. daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

nego jel vi mislite da je fantomka seksi?
i zasto je fantomka seksi?
![]()
to nije fantomka![]()
Da, baš je seksi......
vec oprema za sadomazo