ka

i meni se đa što se tebi đa :)

obucimo svi fantomke i pustimo dame da biraju,vodimo ljubav! Neka se naša tela njišu i ubrzano dišu!

Laki, care...jes da mi ideš na ******, ovako generalno...al ima momenata kad si mi simpa...evo to je recimo sad...:zag:

dobiješ poen za klip...

nego jel vi mislite da je fantomka seksi?
i zasto je fantomka seksi?
fantomka.jpg

paja lično ne misim da je fntomka seksy
jedino zaključujem da ti imaš fantaziju s maskiranim osvajačem srca:)

e .. mora imat onaj neki jebozovno-smiren pogled... dok ja njega gledam..ono .. uf '
ala.. sad si me skroz zeznila s tom fantomkom..
morat cu nekog nac da je navuce i pokaže mi Boga svoga ..:zstidljivko::zstidljivko::zstidljivko::zstidljivko:

ubacio je kojekave simbole politicke end ostalo..plus ima pogled ubice :lol:

taj maskirani samo treba da izgleda strasno al mora bre da ima umilan pogled :rotf:

Iskreno sam razočaran što misliš to o mom pogledu.
Moj pogled je umiljat,kroz njega se vidi sva toplina moga srca

evo ti,poslednji moj pokušaj da shvatiš koliko je bitno da dodirneš moju fantomku :)

678n.jpg

Ja sam kao mali oblačio fantomke sa mojim bratom Radovanom za vreme rata u Bosni. To sam radio samo kao mali i bilo je seksi. Imali smo ja i Radovan 8-9 godina onda. Kao veliki još nismo stavljali fantomke - al sad kad smo veliki bi se drugačije ponašali sa fantomkama nego kad smo bili mali. Onda kad sam bio mali jedan komšija me pomotao zato što sam se sakrivao kod njegovog automobila sa fantomkom na licu... spašavao me brat Radovan koji mi je iza ledja davao podršku....

Iskreno sam razočaran što misliš to o mom pogledu.
Moj pogled je umiljat,kroz njega se vidi sva toplina moga srca

evo ti,poslednji moj pokušaj da shvatiš koliko je bitno da dodirneš moju fantomku :)

678n.jpg

jeli, Laki sine...a šta će tebi takva kapa da te pita čika pandur...?

...misim...šta ćeš to da radiš pa ne treba da te vide ko si...?

jeli, Laki sine...a šta će tebi takva kapa da te pita čika pandur...?

...misim...šta ćeš to da radiš pa ne treba da te vide ko si...?

eh moj Di,to su bili teški dani kada sam posetio butik ,,Budi fin,,. Svideo mi se duks a ispostavilo se da je fantomka,nisam hteo mame mi.

Back