ka

nego jel vi mislite da je fantomka seksi?
i zasto je fantomka seksi?
fantomka.jpg

Jest . Zašto? Jer je grešna il autoritena . Uglavnom.
Meni bar.
Uh' skoro se sad napalih ..

meni nije seksi a i asocira me ono kad je neko gabor pa mu nabiju kesu na vugla :neutral: a i ne dam pare. mada to za pare je fora da nabiju onu bapsku najlon carapu na glavu :lol: ne u opste se ne vidi nista kroz nju :lol:

Kad babu zaskoči tip sa fantomkom,
u velikoj je dilemi....
Nije sugurna da li će je opljačkati
ili yebati....
Trebali li da ćuti ili kuka ?

Poslednja izmena:
juče mi se desilo nešto strašno. Imala sam popodnevni bjuti slip i sanjala sam, kao i obično, mene u Africi kako se družim sa mojim prijateljima, majmunima
mi smo tu razmenjivali neke recepte o šeabuteru, aloja veri i ostalim tradicionalnim afričkim .. ne znam kako se kaže na srpskom, ali remedies
i u sred mog predivnog sna, u trenutku kad je trebalo da krenem nazad za Jugoslaviju, ja sam se probudila, jer je neko zvonio na vrata
Pošto sam učinila nedopustivu grešku, zaspala sa svojim kontaktnim sočivima, nisam mogla odmah da vidim kad sam otvorila oči, vid mi je bio mutan, ali se posle 3 sekunde raščistio
ja sam morala malo da dodjem sebi od straha, sklonila sam zavesu i moj pogled je pucao pravo na Narodnu Banku, što je bilo vrlo okrepljujuće i moj strah je prošao.
lagano sam prišla vratima, i videla dva džibera kako stoje ispred i puše cigaru. To su bile komšije, one napasničke, odvratne, nepismene komšije. Nebitno.
ja sam tu odlučila da navučem fantomku i da ih isprepadam, ovom psihičkom zlostavljanju mora doći kraj. od njih i miševi beže, a miševi ni od koga ne beže.
Sutradan su u londonskom Sun-u objavili da su dve jugoslovenske komšije, propali u zemlju od srama, i da ih sada traže fizičari sa univerziteta u Kaliforniji, jer se sumnja da su od tolikog propadanja u zemlju, možda došli do jezgra i zaustavili ga, što bi automatski poremetilo magnetno polje Zemlje i mrtve ptice bi padale sa neba jer se one orijentišu prema magnetnom polju.

to ja samo da vam predočim neke benefite fantomKE

e ovo ispade ko rorsahove mrlje :lol: i zanimljive su vecinske asocijacije
za vecinu je asocijacija bila na pljacku, pare, napastvovanje...zivot u srbiji..i ko jos razmislja o seksu :)
sem nas dve sto zivimo na oblaku :lol:

nego jel vi mislite da je fantomka seksi?
i zasto je fantomka seksi?
fantomka.jpg

Da, mislim da je seksi!

Ej juče sam video jednu klinku devojčicu kako se slika i zeza sa novčanicama od 2000 evra i postavi te slike na fejsbuk. Prvo je ljubila dve novčanice od po 1000 evra i onda ih je zalepila na čelo i album nazvala ludorije. A devojčica ima samo 15 godina - te pare nije zaradila svojim rukama. Brzo, gde su fantomke? Hahahahaa

Da, mislim da je seksi!

Ej juče sam video jednu klinku devojčicu kako se slika i zeza sa novčanicama od 2000 evra i postavi te slike na fejsbuk. Prvo je ljubila dve novčanice od po 1000 evra i onda ih je zalepila na čelo i album nazvala ludorije. A devojčica ima samo 15 godina - te pare nije zaradila svojim rukama. Brzo, gde su fantomke? Hahahahaa

buahahahahahahahahahahahaa

Igra se sa 2000 evra i ima 15 godina. Koja glupost. A mnogi stariji od nje žive kao Rumuni u doba Čaušeskua, samo nas fantomke mogu spasiti...

to il su bile pare za monopol ili si se nesto zbunio. najveca novcanica eura je 500. i to niko normalan nece da ti primi. ma ni onu od dvesta.

Back