buaahahahahahha..isidora bjelica se uvek otvoreno rugala izmedju ostalog navedenima, urinirala po shovinistima i feminiskinjama...mozda ti tu ironiju nisi mogao da prepoznash...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
anakin:mene zanima kako to izgleda u praksi..
ako pristalice Jove Tosevskog smatraju da zene zele da istrebe muskarce, da koriste sex za neke druge ciljeve, da im je vagina neprijateljski nastrojena prema muskom telu...kako onda funkcionisu sa rodjenom devojkom?
spavaju sa jednim otvorenim okom i satarom ispod kreveta (nikad se ne zna)? pre sexa padne jedno prijateljsko ubedjivanje sa penisom da mu se unutra nista lose nece desiti (neprijatelji vrebaju)?
ovo je ozbiljno pitanje, ma kako zvucalo...

random_cloud_form:umesto suceljavanja cinjenica stizu udarci ispod pojasa i grizanje usiju
tosevski se bavi i problematikom homoseksualaca, njih stvaraju obicno zene. srecom, nemam takvih problema. ali mislim da su muskarci koji su zenski poltroni pritajeni homoseksualci iako to ne znaju.
inace, nemam nista protiv zena, da ne bude zabune. u pitanju je evolucija, bicemo ukinuti sa viseg nivoa a ne od strane zena, smesno je toliko preceniti zene. no da se ne ponavljam vise.
taj dan (ili noc) je daleko ispred, ne bavite se time, uzivajte u iskrenoj iz srca ljubavi, gledajte cvetice i leptirice dok se drzite za ruke, slusajte najuzviseniju muziku, citajte ljubavnu poeziju, ali nikako ne zaboravite, od tolikog zanosa, i da kresnete svoju dragu
svako dobro
anakin:Patak, mozes li da komentarises na temu i ako napadas, da napadas stav a ne ljude, tacnije tvoje istripovane predstave o njima?
Svet, Magazin-In, Ruska i Isidora...kad ih vec stavljas nasuprot Tosevskom, barem obrazlozi tezu.
ne znam kako ti se Luna Lu nasla u toj grupaciji....Pink i B92....haloooo.....
imas li ti uopste neki stav o bilo kojoj temi? mozes li,za promenu, da se elementarno obuzdas i sredis misli?
koliko sam primetila, ti ne napadas stav i ideju nego ljude koji jasno izrazavaju stav ili ideju, ma kakvi oni bili.
anakin:pa da...
ali Jovo je po meni veca stetocina od Pinka jer se krije iza nekakvog naucnog autoriteta...
Anakin prestani vise da izvrces cinjenice. Bazican zenski nagon jeste ostvarenje biovlasti nad muskarcem. Sta, oces da mi kazes kako ti nemas obicaj da analiziras muskarca sa kojim si, oces da mi kazes kako ne zelis da znas sta je radio u toku veceri, oces da mi kazes kao te ne interesuje sta radi dok nije sa tobom? Sta, oces da mi kazes kako ne zelis da kontrolises svoj ljubavni zivot u smislu da imas uticaj na osobu koju volis? Oces da mi kazes da ne zelis da znas koje je devojke voleo i kakve su bile, oces da mi kazes kako ne zelis da znas da su tvoje emocije koje uputis njemu u bezbednoj luci gde brod nikada nece isploviti. Koja glupost, ako ne zelis, zapitaj se da li stvarno volis tu osobu jer ovo su sasvim normalne reakcije i pitanja i svaka normalna zenska osoba trebala bi da ima interesovanja na ovom polju.anakin:bazican zenski nagon je prostitucija? interesantno...
u cemu mislis da bi se sastojala vladavina zena?
Ne znam kako da ti kazem ali tog coveka zabole da se krije iza naucnog autoriteta i ako je vec afirmisan u svetu.anakin:pa da...
ali Jovo je po meni veca stetocina od Pinka jer se krije iza nekakvog naucnog autoriteta...
Izvini, Zak, ali odakle tebi sva ova pitanja za koja POUZDANO ZNAŠ da ih žene sebi postavljaju? Naime: ili veruješ Toševskom (ili bilo kome) na reč, ili ih sam sebi postavljaš takođe (što je vrlo verovatno). Pa zar to onda nisu pitanja koja čovek postavlja sebi i partneru nezavisno od toga kog je ko pola? U tom slučaju, želja za prevlašću ili biovlašću postoji kod svakog ljudskog bića. Ja lično ne zastupam ovu teoriju iz sve snage, ali je povremeno razmatram.Zak:Anakin prestani vise da izvrces cinjenice. Bazican zenski nagon jeste ostvarenje biovlasti nad muskarcem. Sta, oces da mi kazes kako ti nemas obicaj da analiziras muskarca sa kojim si, oces da mi kazes kako ne zelis da znas sta je radio u toku veceri, oces da mi kazes kao te ne interesuje sta radi dok nije sa tobom? Sta, oces da mi kazes kako ne zelis da kontrolises svoj ljubavni zivot u smislu da imas uticaj na osobu koju volis? Oces da mi kazes da ne zelis da znas koje je devojke voleo i kakve su bile, oces da mi kazes kako ne zelis da znas da su tvoje emocije koje uputis njemu u bezbednoj luci gde brod nikada nece isploviti. Koja glupost, ako ne zelis, zapitaj se da li stvarno volis tu osobu jer ovo su sasvim normalne reakcije i pitanja i svaka normalna zenska osoba trebala bi da ima interesovanja na ovom polju.anakin:bazican zenski nagon je prostitucija? interesantno...
u cemu mislis da bi se sastojala vladavina zena?
Ne znam kako da ti kazem ali tog coveka zabole da se krije iza naucnog autoriteta i ako je vec afirmisan u svetu.anakin:pa da...
Zak:Bazican zenski nagon jeste ostvarenje biovlasti nad muskarcem. Sta, oces da mi kazes kako ti nemas obicaj da analiziras muskarca sa kojim si, oces da mi kazes kako ne zelis da znas sta je radio u toku veceri, oces da mi kazes kao te ne interesuje sta radi dok nije sa tobom? Sta, oces da mi kazes kako ne zelis da kontrolises svoj ljubavni zivot u smislu da imas uticaj na osobu koju volis? Oces da mi kazes da ne zelis da znas koje je devojke voleo i kakve su bile, oces da mi kazes kako ne zelis da znas da su tvoje emocije koje uputis njemu u bezbednoj luci gde brod nikada nece isploviti. Koja glupost, ako ne zelis, zapitaj se da li stvarno volis tu osobu jer ovo su sasvim normalne reakcije i pitanja i svaka normalna zenska osoba trebala bi da ima interesovanja na ovom polju.