jos jedno priznanje

Da li ce se muslimanske zemlje kada USA oslabi obracunati sa izdajnicima islama?

• Da

• Ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
ne slazem se. i mislim da danss niko nema neprijatelja, ako je sam OK i nikog ne dira. ali zato sto neki imaju stalno pretenzije prema drugima, njima smetaju ameri
slazem se da mozda daju sebi previse slobode u uplitanju u svetske probleme. ali mislim da su zadnjih godina bili u pravu.

Bas se pitam ko to mi?!:think: Da nisu to doseljeni siptari koji od Prizrenske lige 1896.g. aktivno sprovode teror na Kosmetu. Boze, koji licemeri.:dash:

A anketa ti je žešća... :hahaha:

E moj Staljine... :roll:

Tebi je to smesno zato sto ne poznajes dovoljno dobro prilike u muslimanskom svetu.Medju muslimanima itekako ima obracuna i to upravo po ovoj liniji o kojoj sam govorio -slobodoljubivi islamisti- na jednoj strani i -americke sluge- na drugoj.Pa evo sta se desava i Iraku,Avganistanu,Pakistanu...itd.

Kada amerika bude toliko oslabila da ne moze vise da vodi racuna o bezbednosti svojih slugu,svaki musliman ima krvavo da se osveti za sve svojim neprijateljima,a "verskim" srodnicima.

Kada jednog dana USA bude otisla sa Kosova,mi prakticno ne moramo ni da ga oslobadjamo.Ajde da se kladimo da ce doci svi oni proterani Turci,Palestinska zajednica u Srbiji i ostali slobodoljubivi islamisti i da ce Srbima reci : "Neka braco Srbi,mi cemo da zavrsimo sa njima"... :mrgreen:

A onda ce da ih pokidaju dok si rekao keks zbog saradnje sa Amerikom...:worth:

Poslednja izmena:
jesi li ti corava kisela???
lepo pise ko je dao vest, politika, i lepo pise kada, pre sat i nesto
zaista ne razumem, da ako pise da je politika prenela, zasto ti treba i "link"
sarenije nisam mogao

Па, постави ЈЕДНОМ тај линк ка тој вести коју цитираш,
па да онда критику упутим тој агенцији која је пренела вест
од НЕПРИЗНАТЕ "државе" од стране Србије!

Kada jednog dana USA bude otisla sa Kosova,mi prakticno ne moramo ni da ga oslobadjamo.Ajde da se kladimo da ce doci svo oni proterani Turci,Palestinska zajednica u Srbiji i ostali slobodoljubivi islamisti i da ce Srbima reci : "Neka braco Srbi,mi cemo da zavrsimo sa njima"... :mrgreen:

A onda ce da ih pokidaju dok si rekao keks zbog saradnje sa Amerika...:worth:

:hahaha:

Pa ti si teži slučaj nego što bi se reklo na prvi pogled...

Можеш ти да се церекаш колико хоћеш,
али у Србији се НЕ СМЕ преносити таква вест, од неких
непризнатих институција као што је то такозвано "Министарство
иностраних послова Косова"..

jordan priznao nezavisnost tzv. države kosovo
Politika - Pre 6 sati

PRIŠTINA - Jordan je odlučio da prizna nezavisnost takozvane države Kosovo, prenela je Radiotelevizija Kosova, pozivajući se na zvaničnike kosovskog Ministarstva spoljnih poslova.

Savetnik kosovskog ministra Aljbana Bećiri izjavila je da je Jordan doneo odluku o priznavanju Kosova, čime je postao 61.zemlja koja je to učinila, nakon 17. februara prošle godine kada je Priština proglasila nezavisnost.

ps.politika je organ srbije
http://vesti.krstarica.com/?rubrika...d941f80543b745091&dan=07&mesec=07&godina=2009

Па, постави ЈЕДНОМ тај линк ка тој вести коју цитираш,
па да онда критику упутим тој агенцији која је пренела вест
од НЕПРИЗНАТЕ "државе" од стране Србије!

procitaj vest/temu, tamo ti lepo pise politika, mozda ne zans latinicu pa.......
i idi pa se zali sada politici

Ala si se ti Ademi sirot uzbudio. Ma moze vas"priznati" ko god hoce,vi realne osnove za drzavu nemate. Bilo ekonomskom,vojnom,kulturnom...Uzmi samo ekonomiju kao primer. Vi ste veciti prodavci sladoleda,kolaca,peciva...sverceri narkotika,ljudi,ukradenih kola...ekonomija vam je nula...a bez nje nema opstanka.

Ala si se ti Ademi sirot uzbudio. Ma moze vas"priznati" ko god hoce,vi realne osnove za drzavu nemate. Bilo ekonomskom,vojnom,kulturnom...Uzmi samo ekonomiju kao primer. Vi ste veciti prodavci sladoleda,kolaca,peciva...sverceri narkotika,ljudi,ukradenih kola...ekonomija vam je nula...a bez nje nema opstanka.

Navedi jedan jedini slucaj da je neko umro od gladi na Kosovu ?!!!! Mada izricito izbegavam kalkulaciju sa ljudskim nevoljama !!!

:hahaha:

Pa ti si teži slučaj nego što bi se reklo na prvi pogled...

Pa ako mislis da sam tezak slucaj zbog one recenice koju sam napisao da ce muslimani da nam kazu "braco Srbi"...to je bila mala sala uz koju stoji jedna cinjenicna stvar:

U martu je Palestinska zajednica u sred Beograda podrzala Srbe oko kosovskog pitanja (bio je skup oko onog raketiranja Izraela),dok su Turci takodje masovno proterivani uz Srbe posle 1999 (to znam pouzdano a i pisale su novine o tome,na sta siptari ne haju jer ne vole ionako Turke).

A o tvojoj neinformisanosti i bezanju od informacija cija je tema medjusobni obracun muslimana u svetu,ne treba previse obracati paznju.Jednostavno ti ne znas nista o tome i ostavicu te da slepo verujes kako se svi mislimani vole,svi vole ameriku i zive srecno u kapitalistickom svetu do kraja zivota...kao u bajci...:hahaha:

Slobodoljubivi islamisti.

Žešći oksimoron nisam čuo - ne pamtim

Islamista takodje moze da bude slobodoljubiv i ne mora biti imperijalista.To da islam predstavlja sam po sebi nasilje je otpad iz americke WC solje zvane CNN.Po tom principu sve katolike bi trebalo da proglasimo fasistima (jer znamo da su pojedinci saradjivali sa Hitlerom), a sve pravoslavce za ubice i krvnike poput Ljotica... IDIOTLUK!

:rumenko:

Poslednja izmena:
Aj ti navedi da nije! Kako je to poredjenje? Ne znaci ako je ekonomija nula da umiru od gladi - kao sto mi nismo ovih godina umrli od ratova,sankcija...I kad je ekonomija jaka,ljudi umiru od gladi. To sto ti poredis nije u srazmeri.

КОНАЧНО и тај линк да видим!

Мени много значи,...оно "тзв"....али ме
чуди
да се у Србији преноси НЕШТО што су
објавили "тзв"...
Знам да се то НЕ СМЕ!!!

"Jordan je odlučio da prizna nezavisnost takozvane
države Kosovo,
prenela je Radiotelevizija Kosova, pozivajući se na zvaničnike
kosovskog Ministarstva spoljnih poslova.

Savetnik kosovskog ministra Aljbana Bećiri izjavila je .......

(на Политици нисам нашла ту вест само на Крстарици")

.

Адем се увек тако понаша, када га лепо српски упитам,
ГДЕ је линк ка теми коју он постави.

Драго ми је да је коначно ЈЕДНОМ то урадио, ево први пут да је
написао тај линк и
добро је, помало се привикава на
српски,..а ускоро ће морати и на ћирилицу:zcepanje:

.

Back