- Poruka
- 5.196
Ima ali Englezi su najgori !
Sta fali Australiji, Novom Zelandu....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima ali Englezi su najgori !
evoooo jeeeeSad ce biti smijanja
![]()

ne slazem se. i mislim da danss niko nema neprijatelja, ako je sam OK i nikog ne dira. ali zato sto neki imaju stalno pretenzije prema drugima, njima smetaju ameri
slazem se da mozda daju sebi previse slobode u uplitanju u svetske probleme. ali mislim da su zadnjih godina bili u pravu.
Da nisu to doseljeni siptari koji od Prizrenske lige 1896.g. aktivno sprovode teror na Kosmetu. Boze, koji licemeri.
evoooo jeeeeSad ce biti smijanja
![]()
A anketa ti je žešća...
E moj Staljine...![]()

jesi li ti corava kisela???
lepo pise ko je dao vest, politika, i lepo pise kada, pre sat i nesto
zaista ne razumem, da ako pise da je politika prenela, zasto ti treba i "link"
sarenije nisam mogao
jos da tebe hoce..![]()
Ma izlecice e mene samo sad ima pune ruke posla stigao je do Hrvata 
Kada jednog dana USA bude otisla sa Kosova,mi prakticno ne moramo ni da ga oslobadjamo.Ajde da se kladimo da ce doci svo oni proterani Turci,Palestinska zajednica u Srbiji i ostali slobodoljubivi islamisti i da ce Srbima reci : "Neka braco Srbi,mi cemo da zavrsimo sa njima"...
A onda ce da ih pokidaju dok si rekao keks zbog saradnje sa Amerika...![]()

Можеш ти да се церекаш колико хоћеш,
али у Србији се НЕ СМЕ преносити таква вест, од неких
непризнатих институција као што је то такозвано "Министарство
иностраних послова Косова"..
jordan priznao nezavisnost tzv. države kosovo
Politika - Pre 6 sati
PRIŠTINA - Jordan je odlučio da prizna nezavisnost takozvane države Kosovo, prenela je Radiotelevizija Kosova, pozivajući se na zvaničnike kosovskog Ministarstva spoljnih poslova.
Savetnik kosovskog ministra Aljbana Bećiri izjavila je da je Jordan doneo odluku o priznavanju Kosova, čime je postao 61.zemlja koja je to učinila, nakon 17. februara prošle godine kada je Priština proglasila nezavisnost.
Па, постави ЈЕДНОМ тај линк ка тој вести коју цитираш,
па да онда критику упутим тој агенцији која је пренела вест
од НЕПРИЗНАТЕ "државе" од стране Србије!
Ala si se ti Ademi sirot uzbudio. Ma moze vas"priznati" ko god hoce,vi realne osnove za drzavu nemate. Bilo ekonomskom,vojnom,kulturnom...Uzmi samo ekonomiju kao primer. Vi ste veciti prodavci sladoleda,kolaca,peciva...sverceri narkotika,ljudi,ukradenih kola...ekonomija vam je nula...a bez nje nema opstanka.

Pa ti si teži slučaj nego što bi se reklo na prvi pogled...

Slobodoljubivi islamisti.
Žešći oksimoron nisam čuo - ne pamtim

Navedi jedan jedini slucaj da je neko umro od gladi na Kosovu ?!!!! Mada izricito izbegavam kalkulaciju sa ljudskim nevoljama !!!
ps.politika je organ srbije
http://vesti.krstarica.com/?rubrika...d941f80543b745091&dan=07&mesec=07&godina=2009
Ala si se ti Ademi sirot uzbudio. Ma moze vas"priznati" ko god hoce,vi realne osnove za drzavu nemate. Bilo ekonomskom,vojnom,kulturnom...Uzmi samo ekonomiju kao primer. Vi ste veciti prodavci sladoleda,kolaca,peciva...sverceri narkotika,ljudi,ukradenih kola...ekonomija vam je nula...a bez nje nema opstanka.

Croat, nisi mi odgovorio.
.....