jos jedno priznanje

Da li ce se muslimanske zemlje kada USA oslabi obracunati sa izdajnicima islama?

• Da

• Ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Адем се увек тако понаша, када га лепо српски упитам,
ГДЕ је линк ка теми коју он постави.

Драго ми је да је коначно ЈЕДНОМ то урадио, ево први пут да је
написао тај линк и
добро је, помало се привикава на
српски,..а ускоро ће морати и на ћирилицу:zcepanje:

.

:ok: :mrgreen:

kako bese ona poslovica: ko sa decom spava...

...мани се пословица, ево једно НАГРАДНО питање:

Где се крије поспани амбасадор Јордана :?:.
ако откријеш КОЈИ је он,...Косово ће бити проглашено "државом"

unknownpy2.jpg

.

voleo bih da mi neko zaista odgovori, ako pretpostavimo da ti neki siledzija upadne u stan, ali da se razumemo ti imas i drugi, recimo i da on ima drugi, ali voli biti u tomstanu trenutno, sta ces uraditi? prijava ne pomaze, policija mu drzi stranu, sila ne pije vise vodu kod njega, u gostima su mu neki snagatori... sta cete uraditi, otici u drugi stan i nastaviti zivot, ili posvetiti ostatak zivota povratku tog stana, iako sve govori da je to neostvarljivo.
ako vec neko pozeli da odgovori, neka bude koliko je moguce objektivan

Pa nishta, nastavicu sa svojim zivotom i tako to, ali cu drugim okom uvek virkati da l' su otishli ti snagatori... :mrgreen: E, onda cu, jednog lepog dana... Da dodjem sa heklerom i oteram intrudere... I to da ih tako uplashim, da se vishe nikada ne vrate... Oprosti shto sam surovo iskren Ademe, ali ja bih to uradio, a kapiram i da ce tako nekako i biti... J b g... Zaje*ali ste se...

Адем се увек тако понаша, када га лепо српски упитам,
ГДЕ је линк ка теми коју он постави.

Драго ми је да је коначно ЈЕДНОМ то урадио, ево први пут да је
написао тај линк и
добро је, помало се привикава на
српски,..а ускоро ће морати и на ћирилицу:zcepanje:

.

to sto ti ne znas da lepo srpski citas, pa ti predstavlja problem da razumes teks, ja ti nisam kriv. i od sada mozes da se slikas sa svojim zhtevima upucenim meni... i na cirilici ilatinici. ili ces nauciti da citas i da razumes procitano, ili idi i pohadjaj neku aksham skolu

Pa nishta, nastavicu sa svojim zivotom i tako to, ali cu drugim okom uvek virkati da l' su otishli ti snagatori... :mrgreen: E, onda cu, jednog lepog dana... Da dodjem sa heklerom i oteram intrudere... I to da ih tako uplashim, da se vishe nikada ne vrate... Oprosti shto sam surovo iskren Ademe, ali ja bih to uradio, a kapiram i da ce tako nekako i biti... J b g... Zaje*ali ste se...

najvaznije je da neces svaki dan piti po kafanama i drzati ljudima govore o ucinjenoj nepravdi. upropascujuci i svoj zivot i dosadjujuci ljudima

mislim da se zakonski priznanje ne moze povuci. ali to ne znaci da se "zakon" ne moze promeniti

Pa video si kako se nezakonski može proglasiti "samostalnost" i otcepljenje od matične države, kršeći sve rezolucije UN i međunarodno pravo zato što je jedna velika sila izmislila floskulu "ovo je jedinstveni slučaj u svetu i ne može se primenjivati na druge - isto tako jedinstvene slučajeve" :) ;)

A onda Rusi kažu za Južnu Osetiju - Ovo je drugi jedinstveni slučaj u svetu ;)

Znači...

...мани се пословица, ево једно НАГРАДНО питање:

unknownpy2.jpg

.

to sto ne znas da citas, ajde nekako, ali traziti medju ovima jordanskog ambasadora je...mada trazi ga, bolje i to nego da postujes "svoje" postove

Pa video si kako se nezakonski može proglasiti "samostalnost" i otcepljenje od matične države, kršeći sve rezolucije UN i međunarodno pravo zato što je jedna velika sila izmislila floskulu "ovo je jedinstveni slučaj u svetu i ne može se primenjivati na druge - isto tako jedinstvene slučajeve" :) ;)

A onda Rusi kažu za Južnu Osetiju - Ovo je drugi jedinstveni slučaj u svetu ;)

Znači...

mogucnost postoji, ali teoretska, sto se mene tice. znaci u praksi nista od povlacenja

Адеме...мани се пословица, ево једно НАГРАДНО питање:

unknownpy2.jpg

to sto ne znas da citas, ajde nekako, ali traziti medju ovima jordanskog ambasadora je...mada trazi ga, bolje i to nego da postujes "svoje" postove

Ниси погодио наградно питање, што
значи,....ништа од "Косова - државе"

:zper::zcepanje::zcepanje:

.

Back