Још једна сатанаизација Срба!

ljubo_001
Neka se zna istina, pa makar svijet propao!
Elita

Učlanjen: 07.06.2008.
Pol: muški
reputation_pos.gif
reputation_pos.gif
reputation_pos.gif
reputation_pos.gif
reputation_pos.gif
reputation_highpos.gif
reputation_highpos.gif
reputation_highpos.gif
reputation_highpos.gif
reputation_highpos.gif
reputation_highpos.gif

icon1.gif
Re: Atak „hrvatskih branitelja” na Brenine fanove

Nema smisla da pričam sa ograničenom osobom, pa tako smatraj da je ovo zadnji post kojim ti se obraćam.
Ti si obolio od neke misteriozne bolesti i nemaš sposobnosti razlikovanja dobrog od lošeg, pobjedu od poraza, a ni većinu drugih pojmova, kao što nemaš ni sposobnost razumjevanja što drugi ljudi pišu.
Ja ne mislim liječiti tvoje komplekse i frustracije.
Shvatam da ti nije lako živjeti sa svim zvjerstvima koje si uradio, ali nije mi te žao.
Zaslužio si svaku moru koja te proganja.
Pozdravljam te i molim da mi se više nikad ne obraćaš.
Stvarno mi je glupo da te stavljam na listu i da budeš jedini na njoj.

Na svakoj yebenoj temi oni pokušavaju da Srbe predstave kao njima iste tj kao fašiste...
Džaba vam, jedini fašisti na ovim prostorima ste vi. Bili ste fašisti za vrijeme ww2, fašisti ste i sada :evil:

Ne znam zašto tako oštro?
Ja nisam rekao da su Srbi fašisti. Nego nedićevci, ljotićevci i četnici.
Njih je bilo ukupno kroz cijeli WW2 nekih dvjestotinjak tisuća. To nije ni 5 % naroda!

Ista stvar je i sa Hrvatima. Ustaša je bilo nekih 70.000. Takođe oko 5% naroda.

Nemoj da me ganes sa ovim.U Srbiji su Jevreji bili tretirani od strane Wermahta kao i u svakoj drugoj okupiranoj zemlji,za razliku od tretmana drzavne politike u nezavisnim drzavama....u to vreme naravno.

Jel se to malo pravimo naivni?
Nijemci su u svakoj porobljenoj državi pravili marionetske tvorevine, pa tako i u Srbiji i Hrvatskoj. Da ne govorim o Francuskoj, Norveškoj, Nizozemskoj i ostalima.
Nijedna nije bila ni država, ni nezavisna.

Ne znam zašto tako oštro?
Ja nisam rekao da su Srbi fašisti. Nego nedićevci, ljotićevci i četnici.
Njih je bilo ukupno kroz cijeli WW2 nekih dvjestotinjak tisuća. To nije ni 5 % naroda!

Ista stvar je i sa Hrvatima. Ustaša je bilo nekih 70.000. Takođe oko 5% naroda.

Gledaj, što sam duže na ovom forumu, a gledajuće vas ust...Hrvate, sve više kapiram bolnu istinu srpskog naroda...
Nismo imali pameti/muda/srca (nešto od ovoga, a ja glasam za srce...) da vas sve potamanimo i na vašim srušenim kućama izgradimo državu, a onda kažemo da je to uradilo 5% naroda, ne cio narod.
E ****** 5 %.
Današnja Hrvatska je ogledalo NDH, i direktan naslednik iste. Samo malo uljepšano...ipak je ovo 21. vijek...
Dakle yebite se vi koji ste 2 puta pobijedili u ww2. Jednom kada ste Srbe klali, a drugi put kada za to niste odgovarali.

Gledaj, što sam duže na ovom forumu, a gledajuće vas ust...Hrvate, sve više kapiram bolnu istinu srpskog naroda...
Nismo imali pameti/muda/srca (nešto od ovoga, a ja glasam za srce...) da vas sve potamanimo i na vašim srušenim kućama izgradimo državu, a onda kažemo da je to uradilo 5% naroda, ne cio narod.
E ****** 5 %.
Današnja Hrvatska je ogledalo NDH, i direktan naslednik iste. Samo malo uljepšano...ipak je ovo 21. vijek...
Dakle yebite se vi koji ste 2 puta pobijedili u ww2. Jednom kada ste Srbe klali, a drugi put kada za to niste odgovarali.

Pa htjeli ste da nas potamanite devedesetih, ali niste mogli! I nikad nećete moći.

Od 924. godine kad su vas Bugari klali, pa do današnjih dana, uvijek ste vi trčali po spas u Hrvatsku, a nikad mi u Srbiju!
I uvijek smo vas primili i pomagali, da bi na kraju vi nas smatrali za neprijatelje!
Pa yebemti sunce, gdje je tu logika???

:hahaha::hahaha::hahaha:

Jel se to malo pravimo naivni?
Nijemci su u svakoj porobljenoj državi pravili marionetske tvorevine, pa tako i u Srbiji i Hrvatskoj. Da ne govorim o Francuskoj, Norveškoj, Nizozemskoj i ostalima.
Nijedna nije bila ni država, ni nezavisna.

Ne pravim se naivna ni malo.a nemam ni potrebu.Za razliku od marionetske tvorevine NDH ,Srbija se u to vreme nije zvala ni nezavisnom ni drzavom....ili me pamcenje ne sluzi dobro?
Sto se tice vladavine marionetske vlade,Pavelic je na teritoriji tadasnje NDH sprovodio politiku koja se po svojoj sustini nije razlikovala od Hitlerove ni po cemu,cak se u resavanju Jevrejskog pitanja,prosirivala i na resenje Srpskog pitanja.....za razliku od marionetske vlade Nedica ,koja se nije bavila Hrvatskim pitanjem u Srbiji,ili onom sto je od nje ostalo.kad su je razlozili na proste faktore.Neke razlike ipak postoje,samo ih treba prihvatiti.

Ne pravim se naivna ni malo.a nemam ni potrebu.Za razliku od marionetske tvorevine NDH ,Srbija se u to vreme nije zvala ni nezavisnom ni drzavom....ili me pamcenje ne sluzi dobro?
Sto se tice vladavine marionetske vlade,Pavelic je na teritoriji tadasnje NDH sprovodio politiku koja se po svojoj sustini nije razlikovala od Hitlerove ni po cemu,cak se u resavanju Jevrejskog pitanja,prosirivala i na resenje Srpskog pitanja.....za razliku od marionetske vlade Nedica ,koja se nije bavila Hrvatskim pitanjem u Srbiji,ili onom sto je od nje ostalo.kad su je razlozili na proste faktore.Neke razlike ipak postoje,samo ih treba prihvatiti.

Pa naravno da se Nedić nije bavio hrvatskim pitanjem, kad Hrvata u Srbiji nije bilo!
Šta si htjela postići s tom konstatacijom.
Razlike postoje u tome što su ustaše činile zločine nad Srbima. To nitko ne opravdava i za svaku osudu je.
Ali ne možeš radi toga žigosati cijeli narod, isto kao što nedaš da se radi Nedića i ostalih izdajnika žigoše cijeli srpski narod.

Pa htjeli ste da nas potamanite devedesetih, ali niste mogli! I nikad nećete moći.

Od 924. godine kad su vas Bugari klali, pa do današnjih dana, uvijek ste vi trčali po spas u Hrvatsku, a nikad mi u Srbiju!
I uvijek smo vas primili i pomagali, da bi na kraju vi nas smatrali za neprijatelje!

Šta mlatiš ti sad, evo samo mi to objasni...:evil:
I da, nikada nećemo moći da vas potamanimo, jer nismo takav narod.
A evo sada žalim što nismo kao vi, da vas sve pobijemo kao vi nas.
Na kraju ćemo i da nestamo, jer nismo kao vi tj gamad...

Trčali kod vas...bezobrazniče...na nož smo vam trčali, sigurno...:evil:
Dvostruki pobjednici...jjebem ti svijet kad ste vi dvostruki pobjednici...

Poslednja izmena od moderatora:
Pa naravno da se Nedić nije bavio hrvatskim pitanjem, kad Hrvata u Srbiji nije bilo!
Šta si htjela postići s tom konstatacijom.
Razlike postoje u tome što su ustaše činile zločine nad Srbima. To nitko ne opravdava i za svaku osudu je.
Ali ne možeš radi toga žigosati cijeli narod, isto kao što nedaš da se radi Nedića i ostalih izdajnika žigoše cijeli srpski narod.

Nemam nameru da zigosem nikoga,mislim da sam vrlo korektan sagovornik.Mora se samo jasno naglasiti nesto sto je cinjenica.Vlada NDH ,takva kakva je bila je podrzavala politiku antisemitizma i sprovodila je sama.U Srbiji tog vremena,Wermaht je bio *kuci glava* i sprovodio svoju politiku na nacin na koji je sprovodio u svim okupiranim zemljama.Hrvata u tadasnjoj Srbiji nije da nije bilo,bilo je ,ali su teritorije na kojima su ziveli od strane istog tog Wermahta,dodeljene NDH.

Nisam sigurna da je Zemlja ploca,ali mozda i jeste.....:think:

Nemam nameru da zigosem nikoga,mislim da sam vrlo korektan sagovornik.Mora se samo jasno naglasiti nesto sto je cinjenica.Vlada NDH ,takva kakva je bila je podrzavala politiku antisemitizma i sprovodila je sama.U Srbiji tog vremena,Wermaht je bio *kuci glava* i sprovodio svoju politiku na nacin na koji je sprovodio u svim okupiranim zemljama.Hrvata u tadasnjoj Srbiji nije da nije bilo,bilo je ,ali su teritorije na kojima su ziveli od strane istog tog Wermahta,dodeljene NDH.

Da ti još ovo odgovorim.
Jesi korektan sagovornik.
Nisam mislio da konkretno ti žigošeš nekoga, nego na općenito prozivanje takvim tezama.
Ako je prostor s Hrvatima bio pripojen NDH, znači da tada, u tom povijesnom trenutku, Hrvata u Srbiji nije bilo, pa tako nije moglo ni postojati hrvatsko pitanje. Jel se slažemo?

A sad stvarno laku noć. Bilo mi je drago. :dzentlmen:

Da ti još ovo odgovorim.
Jesi korektan sagovornik.
Nisam mislio da konkretno ti žigošeš nekoga, nego na općenito prozivanje takvim tezama.
Ako je prostor s Hrvatima bio pripojen NDH, znači da tada, u tom povijesnom trenutku, Hrvata u Srbiji nije bilo, pa tako nije moglo ni postojati hrvatsko pitanje. Jel se slažemo?

A sad stvarno laku noć. Bilo mi je drago. :dzentlmen:

Sustina je u tome da ni da je bilo ,kao sto je i bilo,ne bi bilo resavanja Hrvatskog pitanja,jer to nikad nije bila politika Srbije.da jeste,ne bi se nakon WW I delegacija Ante Trumbica obracala Karadjordjevicima.Zanimljivo je ,da se zbog poslednjih desavanja u tim odnosima sudi Seselju (daleko ga bilo),zbog odnosa prema Hrvatima u Srbiji,ali se ne sudi nijednom politicaru iz Hrvatske zbog politike prema Srbima u isto vreme.Toliko.
Laku noc i mirni sni.:)

то мора да нам је требао неко ко је способан да уклони жене и децу бугарску за то сте једино добри копилани :lol:

Pa s obzirom da da je najznačajnija "civilizacijska tekovina" koju su Holanđani uspjeli da "daruju" čovječanstvu bio do bola zatucani i razvratni društveni sistem u Južnoafričkoj Republici poznat pod terminom APARTHEJD, jasno je da ih žestoko trese širok spektar društveno-istorijskih kompleksa, njihovim nebulozama i ne treba davati neki dublji dogoročni politički značaj!!! Barem oni svoje istorijske sramote nikada neće moči isprati pljuvanjem po drugima!!!:confused:

gore_levo1.jpg
Отворено писмо свештеника СПЦ поводом србофобије у холандским школама
gore_desno1.jpg
Објављено 25.06.2009. у 04:07:04 сати​

Поводом недавног сазнања да се уџбеником за холандске гимназије шири мржња према српском народу
„HISTORIA MAGISTRA VITAE" - „ИСТОРИЈА ЈЕ УЧИТЕЉИЦА ЖИВОТА" (Цицерон), она учи и васпитава нове генерације.​
Без обзира о чијој се историји ради, она мора доносити наду и подучавати толеранцији. А нарочито не сме бити пристрасна: мора бити добро проверена. Без споредних, политичких интереса. Историја или било која друга дисциплина, која учи животу и предаје сазнања и искуства новим генерацијама, не сме у себи и у свом градиву носити семе зла.​
У противном, то зло ће расти. А када се довољно развије, на зло ће мењати историју, али и садашњост; и претиће да поквари будућност. То важи за историју народа у овом окружењу, а посебно код народâ на Балкану, где је историја деликатна тема.
На жалост, Западни медији су историју српског народа изменили на зло и нису му дали права да се брани, нити да се огласи. Многе лажи, полуистине, подметања и измишљотине, пошто су довољно пута понављане, постале су званичне „истине". То се потврђује и последњим нашим открићем. У званичном холандском уџбенику за други разред гиманзије, додуше за холандски језик! а не за историју, који носи назив „Nieuw Nederlands" и чији је издавач угледни "Noordhoff", налазимо скарадни текст са насловом „Жигосан", који код деце недвосмислено буди и шири мржњу према српском народу и сеје семе зла.​
Срби су у Холандији присутни већ четри деценије и својим поштеним радом и лојалношћу учествовали смо, и саучествујемо, у изградњи савремене, односно нове холандске стварности. Васпитавали смо и васпитавамо своју децу да поштују и воле ову земљу, њену културу и традицију. Уједно, тежимо да сачувамо и свој идентитет и своју културу.

Веома смо повређени и постајемо неспокојни сазнавши чему се подучавају младе холандске генерације. Сматрамо и доживљавамо ову индоктринацију као грубу повреду нашег личног и нациналног достојанства. Нисмо заслужили да будемо жигосани и сатанизовани, ни појединачно, нити као народ.​
У овом за нас емотивном и напетом тренутку, имамо искрену наду да ће надлежни који одлучују о уџбеницима и наставним материјалима интервенисати и изоставити све тенденциозне и понижавајуће садржаје, због којих и ова наша болна реакција.

У име свих Срба окупљених под окриљем Српске Православне цркве у Холандији:
Протојереј Војислав Билбија,

Јереј Радослав Пантовић,

Ђакон Горан Ковачевић,
Ипођакон Васо Клаћ,

Ипођакон Дејан Радошевић

Холандске јајаре покушавају фалсификовањем историје да оперу СВОЈУ ПРЉАВУ САВЕСТ... али тешко ће то ићи. Доћи ће и Холандија НА ДНЕВНИ РЕД...

Мене чуди да до сада СРБИ ИЗ РС нису покренули тужбу против Холандског батаљона који је био задужен за област око Сребренице ЗБОГ МУЧКИ УБИЈЕНИХ ПРЕКО 3 000 СРБА ОД СТРАНЕ ОРИЋА И ЊЕГОВЕ БАНДЕ МУЏАХЕДИНА... шта је радио који мој тај батаљон тамо??? Злочини против Срба су директно испровоцирали Сребреницу... ТО БИ СЕ МОРАЛО СТВАРНО РАШЧИСТИТИ БЕЗ ЛАЖИ И ПОДВАЛА...

У крајњем случају НЕКА СЕ САМИ УПИТАЈУ ЗАШТО ЈЕ ТОЛИКО ЊИХОВИХ ВОЈНИКА ИЗВРШИЛО САМОУБИСТВО ИЛИ ЗАВРШИЛО У ЛУДНИЦИ ??? Какве су то они наредбе примали и од кога ???
zato sto su srbi neodgovorni !!!
velika srvar bi bila da je dokumentovano i javno objavljeno stradanje srba u bratuncu i srebrenici i inace na zapadnoj obali drine.medjutim cutnja srba i pasivnost je omogucila da muslimani naprave veliku propagandu posle srebrenice , i plasiraju poluistine u svet...

Back