- Poruka
- 12.559
a dobro sad ko to ne voli da radi![]()
Ja ne volim.

Mein Gott! Diese Serben... das sind doch Bestien! Gemeine Bestien!
Wir müssen die Serben ausrotten.
Ja, ja. Ich muss die Serben zerstören.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a dobro sad ko to ne voli da radi![]()

Mein Gott! Diese Serben... das sind doch Bestien! Gemeine Bestien!
Wir müssen die Serben ausrotten.
Pih... Ovo me podseti na onaj sluchaj od pre desetak dina, kada je, da li u Norveshkoj, da li u Shvedskoj, ne znam vishe, u udzbenicima geografije za osnovnu shkolu pisalo neshto kao: " Srbi su varvarski narod. Jedina zabava im je odsecanje noseva i ushiju. " Eto shta radi propaganda...
Ма ово је само почетак....има да праве од нас , германе после 2 великог рата...када нису смели да напишу да су немци!
Тако ће и Срби још мало...придружити се великој породици Јермена и Курда!
Доћи ће и Холандија НА ДНЕВНИ РЕД...

Da, sta radi vasa propaganda, jer to nikad nije pisalo ni u svedskim ni u norveskim udzbenicima.
Al' vama je dovoljno da neko otvori svoj blog i napise takva sranya i voila! - imamo svedsku antisrpsku propagandu.
Je l' su hteli da ga kolju?Pa evo baš danas ja kupio ''Žurnal'' kad ono piše da je izvesni švedski novinar Johan Orenius izveštaj u jednoj od najpoznatijih švedskih novina ''Sport Ekspresenu'' započeo sa:
''Sad ću da koljem! To je rekao srpski reporter i seo za svoj lap top!''
Na kraju se u*****o na intervenciju ovih naših novinara, pa je morao da se izvini.
lap top je vekovni srpski koljacki rekvizit ,uz cetnicku gibanicu i meku sljivovicu -brlju!!Pa evo baš danas ja kupio ''Žurnal'' kad ono piše da je izvesni švedski novinar Johan Orenius izveštaj u jednoj od najpoznatijih švedskih novina ''Sport Ekspresenu'' započeo sa:
Na kraju se u*****o na intervenciju ovih naših novinara, pa je morao da se izvini.

Pa evo baš danas ja kupio ''Žurnal'' kad ono piše da je izvesni švedski novinar Johan Orenius izveštaj u jednoj od najpoznatijih švedskih novina ''Sport Ekspresenu'' započeo sa:
Е ***** им материна покварена. Ништа нисмо криви, а испаде да смо Нацисти. Не могу да опишем мој гнев према овоме.

Изгледа да си пропустио документарац "Суђење нацистима у Нирнбергу" који је приказивао (и репризирао!) ПРВИ ПРОГРАМ РТС пре пар дана.
Да видиш који је тек то неописив гнев, када схватиш да ти са државне телевизије утерују "потребу нашу насушну" за "суочавањем са прошлошћу"!![]()

Ово ми је послао Пријатељ:
tako je , najbolje da i iz istorijskih knjiga izbacimo delove koji se odnose ili spominju Nirnberski proces , da slucajno ne bio podsecali na mracno i zlikovacko suocavanje sa prosloscu , a televizije koje prikazuju te sadrzaje momentalno spaliti !Изгледа да си пропустио документарац "Суђење нацистима у Нирнбергу" који је приказивао (и репризирао!) ПРВИ ПРОГРАМ РТС пре пар дана.
Да видиш који је тек то неописив гнев, када схватиш да ти са државне телевизије утерују "потребу нашу насушну" за "суочавањем са прошлошћу"!![]()
Pa ko je tebi kriv sto si se poistovijetila sa nacistima sa sudjenja u Nirnbergu?![]()

tako je , najbolje da i iz istorijskih knjiga izbacimo delove koji se odnose ili spominju Nirnberski proces , da slucajno ne bio podsecali na mracno i zlikovacko suocavanje sa prosloscu , a televizije koje prikazuju te sadrzaje momentalno spaliti !
Тешко је теби схватити поенту приче, или се правиш?![]()
Знамо ми шта је било и у нацистичкој Немачкој и на суђењу у Нирнбергу, и то свако треба да види и да научи, једино је за размишљање у које време се то пласира српској публици са јавног сервиса. Зашто сада?
Могли су да сачекају датум краја другог светског рата, онда би имало смисла, зар не? Који је смисао приказати то сада?
![]()
![]()
Daj ne provaljuj se vise.

tako je , najbolje da i iz istorijskih knjiga izbacimo delove koji se odnose ili spominju Nirnberski proces , da slucajno ne bio podsecali na mracno i zlikovacko suocavanje sa prosloscu , a televizije koje prikazuju te sadrzaje momentalno spaliti !
![]()
Ana Frank
Poslednji zapis datiran je 1. avgusta 1944. godine. Sve stanovnike Utočišta je 4. avgusta 1944. uhapsila holandska policija na zapovest gestapovca Karla Jozefa Zilberberga.
http://www.vreme.com/cms/view.php?id=869822
Толико о њима!
![]()

Da, sta radi vasa propaganda, jer to nikad nije pisalo ni u svedskim ni u norveskim udzbenicima.
Al' vama je dovoljno da neko otvori svoj blog i napise takva sranya i voila! - imamo svedsku antisrpsku propagandu.
Vidim da se opet zaboravlja da je Beograd već 1942. (dakle 2 godine ranije) proglašen Judenfrei, a da je Židove Njemcima isporučivala srpska policija!
Toliko o njima!
I koliko znam, tema uopće nije WW2 !!!![]()

Vidim da se opet zaboravlja da je Beograd već 1942. (dakle 2 godine ranije) proglašen Judenfrei, a da je Židove Njemcima isporučivala srpska policija!
Toliko o njima!
I koliko znam, tema uopće nije WW2 !!!![]()
Ово ми је послао Пријатељ:
Bildunterschrift: Großansicht des Bildes mit der Bildunterschrift: John Demjanjuk - Ukrajinac koji je bio Hitlerov "pomagač" u Sobiboru „Na ovaj način prvi put u fokus javnosti dospijevaju oni kojima se do sada pridavalo malo pažnje: ukrajinska žandarmerija i letonska policija za potporu, rumunski vojnici ili mađarski željezničari. Također i poljski seljaci, nizozemski službenici za katastar, francuski gardonačelnci, norveški ministri, italijanski vojnici – svi oni su apsolutno suučestvovali u zločinu.
Bildunterschrift: Großansicht des Bildes mit der Bildunterschrift: Tračnice koje vode u smrt - Posljednja stanica Auschwitz List dalje navodi da su hrvatske ustaše formirale vlastite koncentracione logore u kojima su Jevreji umirali usljed tifusa, gladi, mučenja, utapanja, klanja i udaraca čekićem u glavu. „Veliki dio Jevreja u Hrvatskoj ubijen je upravo hrvatskom rukom. „ „Berlinsko ministarstvo vanjskih poslova učtivo je u Zagrebu pitalo što učiniti sa malim brojem hrvatskih Jevreja koji žive u Trećem Rajhu. Da li ih Vlada želi vratiti u zemlju? Ili bi oni trebali biti deportirani? Hrvatska Vlada pokazala je zahvalnost prema ovoj gesti njemačke Vlade i odgovorila kako je suglasna sa njihovom deportacijom.