Још једна сатанаизација Срба!

u sahu postoji poslovica, najbolja odbrana je napad.

јел?
Ви прво протерасте
малтретирасте
Фадиљ изјави да Српкиње дођу на Косово да раде у кућама јавним

после секосте и продавасте
потом се побунисте
потом побегоште

па нас неки бомбардоваше
па нас неки убијаше

па се ви вратисте
па протерасте остатак
оне нај храбрије пробасте да попалите

и сада ја нападам

Ma ko ebe Holandjane.............!!!!
Pa s obzirom da da je najznačajnija "civilizacijska tekovina" koju su Holanđani uspjeli da "daruju" čovječanstvu bio do bola zatucani i razvratni društveni sistem u Južnoafričkoj Republici poznat pod terminom APARTHEJD, jasno je da ih žestoko trese širok spektar društveno-istorijskih kompleksa, njihovim nebulozama i ne treba davati neki dublji dogoročni politički značaj!!! Barem oni svoje istorijske sramote nikada neće moči isprati pljuvanjem po drugima!!!:confused:

јел?
..............
Фадиљ изјави да Српкиње дођу на Косово да раде у кућама јавним
............

sve sto si naveo ne zasluzuje raspravu. osim dela koji sam ostavio. inace samo da kazem u vezi ovoga, [i nisu bile javne kuce,vec kafane,znaci radi se o konobaricama] vi i dan danas govorite da smo zaostalo drustvo. e sto se tog vremena tice, ja verujem na celom kosovu nisi mogao pronaci deset konobarica koje su bile albanke bas iz razloga "zaostalosti". sve su bile mahom iz srbije, bosne, makedonije, a mislim da ih je bilo i iz okruzenja.

sve sto si naveo ne zasluzuje raspravu. osim dela koji sam ostavio. inace samo da kazem u vezi ovoga, [i nisu bile javne kuce,vec kafane,znaci radi se o konobaricama] vi i dan danas govorite da smo zaostalo drustvo. e sto se tog vremena tice, ja verujem na celom kosovu nisi mogao pronaci deset konobarica koje su bile albanke bas iz razloga "zaostalosti". sve su bile mahom iz srbije, bosne, makedonije, a mislim da ih je bilo i iz okruzenja.

O da Ademe i te kako zasluzuje raspravu.Toliko ste ljudi pobili i proteraili da je to najmanje sto smo trebali vama da ucinimo 99.Zveri bili zveri ostali i to je to!Evolucija vas zaobilazi pa zaobilazi.....a to tvoje vredjanje je tako providno i plitko da je to neopisivo:hahaha:

oliko ste ljudi pobili i proteraili da je to najmanje sto smo trebali vama da ucinimo 99.Zveri bili zveri ostali i to je to!Evolucija vas zaobilazi pa zaobilazi.....:

meni je zao sto moram stalno da brisem deo, ali...
ajde ako je vec ovo istina, otvori temu o ubijenim. i iznosimo linkove od merodavnih "organa" a ne rekla kazala.

ps.samo da ne bude kao onomad.

Poslednja izmena od moderatora:
veoma retko odem na drugu stranu krste. ono sto nije na prvoj znaci da je bajato.
a ti je postavi na prvoj strani i mozemo jos jedno sat vremena da diskutujemo.

Nema sta vise da se diskutuje........eto ti trazio si dobio si......ako te jos nesto po tom pitanju zanima upises u pretragu rec Siptari ili zveri kako god......rezultat je isti !;):D

Одломак из "домаћег задатка" гласи:

- Подсмејавали су ми се, говорећи да ће да ме уштроје. Одједанпут се Грегор окрену. „Ућутите, ниткови!", викао је. У том тренутку скочих на ноге и покушах да бежим, али ме дугоња ухвати за ноге и баци ме на земљу. Почео сам да ридам и да неконтролисано ударам око себе. Стали су ми на обе руке. „Знаш ли ти шта је Српски крст?", упиташе ме. Нижи од двојице војника се саже и поче да ме реже по грудима. Нацртао је један велики православни крст са ћириличним словом С у сваком углу. То је био симбол за „Само слога Србина спасава." Ја сам за читав живот био жигосан.

Mein Gott! Diese Serben... das sind doch Bestien! Gemeine Bestien!

Wir müssen die Serben ausrotten.

Taj srecnik treba da je zahvalan sto nije bio jedan od onih petsto hiljada nestalih Albanaca pokopanih na stadionu JNA o kojima nas je izvestio Jamie Shea. Cudna mi cuda, zigosan!

Inace, zamisli da su ga zarobili Hrvati i crtali mu sve one kockice. Sta bi tek tad rekao kad ovoliko cmizdri za dve linije unakrst i cetri ocila!?
ma da ,sada ce garant da se navuce na hors i postane muska twink prostitutka sa celim spektrom polnih bolesti , a za sve ce biti krivi zli Srbi i traume koje su mu naneli u mladosti , sto ga je i odvelo na stanputicu :sad2: mada mozda snime i film o tome :D

Back