PHP i C++.
Sad je ovo "kao" neki fazon, ali sta cu kad si danas ne mogu sebi pomoci.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Što je dete mlađe, to će bolje naučiti strani jezik.
A ti kao shvataš učenje jezika u srednjoj ozbiljno?![]()
Prvo, idioti jeste.mi ostali svi kao idioti nezainteresovani nagadjamo neshto![]()
Ma daj, to nije ništa čudno.
Uopšte nije tačno da ''svi danas znaju engleski'', kako se obično misli.
Njemacki dobro staji cisto muskarcima![]()
Ma nemoj !!!Mnogi ovaj jezik smatraju najodvratnijim sa ostrim akcentom koji prelazi u grubost ali je to zato sto ne znaju pravilno da ga izgovaraju, zato sto su od slicnih stereotipnih osoba slusli iste price i zato sto ga nisu bolje upoznali. Ima prelepih balada na nemackom koje su izuzetno romanticne a pevaju ih zene...
Srpski je najbogatiji, engleski najuobicajeni, ruski najromanticniji, nemacki najkorisniji najprecizniji najukrotljiviji![]()
Odvratna recenica... to je sve subjektivno misljenje, na svetu ima preko 3000 jezika a vi mozda poznajete 10ak maximalno, kako mozete reci da je nesto naj bez da znas sve sto je na ponudi... Slusao sam Gaelic jednom prilikom, jezik je prekrasan, steta sto nisam mogao da ostanem duze i pokupim po nesto...
Oh da i moram cestitati stvaraocu ove teme, po mom misljenju je najkvalitetnija od onih o kojima se trenutno raspravlja...
Pa i ne.Znaju svi engleski, they all speak London very best, how yes no.
Šalu na stranu, velika većina zna da prevodi neke prostije tekstove, ali im gramatika i smisleno izražavanje idu ka nuli.
Oprosti, šta to znači?Srpski je najbogatiji, engleski najuobicajeni, ruski najromanticniji, nemacki najkorisniji najprecizniji najukrotljiviji![]()
Tema je izuzetno plitka. O jezicima nema šta da se raspravlja. Svi su podjednako lepi ili ružni, laki ili teški, korisni ili beskorisni. Ili drugačije rečeno: nema lepih ili ružnih jezika, i tako dalje, i tako bliže. Kompetenciju za ovu tvrdnju daju mi tri godine bavljenja, a godina i po studiranja lingvistike.Oh da i moram cestitati stvaraocu ove teme, po mom misljenju je najkvalitetnija od onih o kojima se trenutno raspravlja...
Oprosti, šta to znači?
Kako je srpski najbogatiji?
Šta to čini jedan jezik ''bogatijim'', šta god to bilo, od drugog?![]()
![]()
Ili ''preciznijim''?
Gde se meri preciznost jezika?
![]()
Mislim na bogatstvo dijalekata, zargona, novih tvorbenih reci, razvijenost sinonimije, milozvucnost...
Precizan u smislu posedovanja striktnih i nedvosmislenih pravila sa malo izuzetaka, vrlo logican, predvidiv pri kreiranju novih reci.
Otkud ti ideja da drugi jezici nemaju ''bogatstvo dijalekata''?Mislim na bogatstvo dijalekata, zargona, novih tvorbenih reci, razvijenost sinonimije, milozvucnost...
Precizan u smislu posedovanja striktnih i nedvosmislenih pravila sa malo izuzetaka, vrlo logican, predvidiv pri kreiranju novih reci.
Ne poistovećivati jezik s narodom!To se odnosi iskljucivo na zapadne jezike... koliko je srpski narod zatucan, evropocentrican i uzak po nekim pitanjima, mi je zastrasujuce... predji Dardanele i tvoja teorija pada u vodu...
Ne poistovećivati jezik s narodom!
Svi jezici su jednako bogati. Svi jezici su apsolutno savršeni za zajednicu koja se njime koristi.