JESU LI VAM KO I MENI ŽUTI POJELI LETOVANJE?

Žuti&Koalicija su:

• Omogućili moje letovanje i lagodan život

• Sprečili me da živim normalno

• Bogati sam naslednik-strani plaćenik-sve vas prezirem-uživam u vašoj muci

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Eh, takvih kao ti je malo.
Ja radim (jos uvek) u jednoj fabrici koja proizvodi lekove i koja je hranila preko 2 000 ljudi tj, porodica. Sada samo 400.
U toj fabrici rukovodioci (supervizori, menadzeri, direktori, koordinatori....) primaju 200 000 - 800 000din. svakog meseca a direktno su ucestvovali u nasilnom izbacivanju vise stotina svojih bivsih kolega i saradnika.
Sledi novo otpustanje bar jos 100 i najverovatnije da sam i ja u toj grupi.
Gledam ih ispod oka u zgradi uprave, krugu fabrike, proizvodnji.
Nasmejani, doterani, silni, voze svoje - fabricke limuzine, mnogi preplanuli od sunca na raznoraznim destinacijama i bas se pitam kako ce me pogledati u oci i reci kao sto su mi pricali vec otpusteni
"znate, mi vise ne racunamo na vas i najbolje bi bilo da potpisete resenje o sporazumnom raskidu radnog odnosa".

Tako pocinju revolucije! Tiho i neprimetno a kad bukne onda stradaju i koji treba i koji ne treba ali oni o tome ne razmisljaju.
Da ne pricam o tome da svake nedelje a i preko nedelje posecuju crkvu, pale svece, krste se i ispovedaju - pravi hriscani nema sta!

Znam o čemu pričaš, već smo se toga doatakli na drugom PDFu.

Šta da ti kažem, to je najgora bagra.

Čitav tvoj grad je decenijama ulagao u tu fabriku, podigo je ni iz čega stvorivši u jednom trenutku jednu od najrespektabilnijih farmaceutskih kuća u ovom delu Evrope koja je poslovala sa najjačim farmaceutskim kompanijama u svetu.

I sve je to uništeno zahvaljujući alavosti što petolistopadskog režima što njihovih alavih, priglupih i iznad svega SEBIČNIH aparačika u lokalu.

Sreo sam ne tako davno jednog tvog kolegu kog znam od ranije, koji upravo odgovara tom tvom opisu.

Sve što mogu da ti kažem jeste da je dečko bio mali moron a sada je postao veliki.

Ali da budemo objektivni, tvoj grad je uvek prezirao vizionare i proroke stvarajući tako manevarski prostor za vucibatine.

More i skijanje nisu jedini načini da se letuje.

Tvoj je problem što robuješ stereotipima.

Pokušaj da zamisliš letovanje kao sadržajan odmor od robovskog rada pa će ti biti jasnije.

Ti možda u poslednjih 30 godina nisni ništa ni radio pa ti iz tog razloga sve ovo nije jasno.
Momce moj , lupetas kojesta . Ja sam odrastao na selu , a u osnovnoj skoli sam isao kod seljaka u dnevnicu
da bih mogao kupiti knjige .A tebi je ljetovanje odmor od robovskog rada ? Sta nam ne napisa kojim se ti
to robovskim radom bavis . Da ne ceses goozicu po kancelariji ?
A ja nisam cesao goozicu ni po kancelarijama ni po kafanama . Znam da radim i sa busilicom i brusilicim
i aparatom za varenje , a bogami znam i da zidam .A sta si ti radio u zivotu kad ti treba odmor ?

Znam o čemu pričaš, već smo se toga doatakli na drugom PDFu.

Šta da ti kažem, to je najgora bagra.

Čitav tvoj grad je decenijama ulagao u tu fabriku, podigo je ni iz čega stvorivši u jednom trenutku jednu od najrespektabilnijih farmaceutskih kuća u ovom delu Evrope koja je poslovala sa najjačim farmaceutskim kompanijama u svetu.

I sve je to uništeno zahvaljujući alavosti što petolistopadskog režima što njihovih alavih, priglupih i iznad svega SEBIČNIH aparačika u lokalu.

Sreo sam ne tako davno jednog tvog kolegu kog znam od ranije, koji upravo odgovara tom tvom opisu.

Sve što mogu da ti kažem jeste da je dečko bio mali moron a sada je postao veliki.

Ali da budemo objektivni, tvoj grad je uvek prezirao vizionare i proroke stvarajući tako manevarski prostor za vucibatine.

Svi mali moroni u fabrici lekova su postali veliki. :lol:
Kada treba obaviti moronski posao angazuju se moroni :D
Pravi ljudi i strucnjaci su proterani a ovi izigravaju velike menadzere i eksperte.:D
Kao da se tu proizvode sukaljke i papuce pa su uspeli da ih prodaju :hahaha:
Kao da to nije fabrika lekova koja ima svoju istoriju, proizvode i izgradjeno trziste
Kao sto rece u uvodnom postu, ni ja im ne zavidim i sa njima se nikada nebi menjao.

Momce moj , lupetas kojesta . Ja sam odrastao na selu , a u osnovnoj skoli sam isao kod seljaka u dnevnicu
da bih mogao kupiti knjige .A tebi je ljetovanje odmor od robovskog rada ? Sta nam ne napisa kojim se ti
to robovskim radom bavis . Da ne ceses goozicu po kancelariji ?
A ja nisam cesao goozicu ni po kancelarijama ni po kafanama . Znam da radim i sa busilicom i brusilicim
i aparatom za varenje , a bogami znam i da zidam .A sta si ti radio u zivotu kad ti treba odmor ?

Češanje guzice i ostale svoje nakaradne afinitete nemoj da projektuješ na druge.

I nemoj da namenski izmaštavaš svoju biografiju, ti si klasično gradsko seljače.

Radi za platu a hrani se kod mame na njivi.

Nadničarsko-lovačke priče prodaj nekom drugom.

Do pre par godina, kad je euro bio oko 80 dinara, a imala sam 20 % više od norme. Naravno, to mi je samo džeparac.

dok je svet pumpao pare u srbiju, misleci da se srbi dozvali pameti i okrenuli se nekim drugim stvarima..ali, srbija je jos jednom dokazala da je desno jedino sto zna.
videces stanje za godinu dana sa ovom vladajucom garniturom..

no,kakav narod takva vlast ;)

Isto i kod mene... sedim u Bg.

Ne znas sta nam je vise stetilo - neodlucnost DS, prevrtljivost SPS ili pohlepa PUPS, G17...

Nije nam ni bankarska kriza pomogla, uopste. Da nije nje, kod nas bi se zivelo otprilike kao 2006. godine... ali, nemamo vremeplov.

I sta smo sada dobili? Sve je po starom, osim sto je DS zamenjen sa SNS... koji je mandat poceo grubim i ociglednim zanemarivanjem ocekivanja biraca.

Prevrtljivost SPSa se desila pre 5 godina.

Prevrtljivost SPSa se desila pre 5 godina.

Da, svi smo se krstili i nogama i rukama :D
Pola rukovodeceg kadra im poslali u Hag a ovi sa njima u koaliciju.
Ja mislim da im ovi iz SPS nisu ni oprostili ni zaboravili i da ce sada mnogi iz DS zaglaviti u corku.
Naravno, to bi bilo dobro jer se lopovi namnozili u svim partijama pa da se krene od najreprezentativnije :super:

I ne samo žuti već i njihovi koalicioni partneri u aktuelnoj vlasti.

Evo javno i potpuno iskreno, rasterećen srama nemaštine, svedočim da ove godine nemam para za letovanje a nisam ih imao ni prošle. A i nemam ih ni za šta drugo.

Žuta pošast je pojela sve moje rezerve, potisnula me sa na svim nivoima kako bi stvorila mesta za svoje pulene i rođake i nedvosmisleno mi dala da znanja da sam kao politički neutralni golja potpuno obespravljen i da ne mogu da se nadam nikakvim pogdonostima relativno civilizovanog života.

Sa druge strane, svi oni koji su mi omogućili da ne odem na letovanje i da nemam prebijene pare jezde na svojim jahtama, šmrćkaju i pijuckaju na egzotičnim destinacijama, ukratko uživaju sve blagodeti svog minulog rada.

No ja im ne zavidim, možete slobodno da mi ne verujete, ali ja im ne zavidim. Ja ne bih mogao mirno da spavam da znam da sam zahebo jednog čoveka a o celoj zemlji i da ne govorim.

Neko može reći da sam primitivan, čak i budala ali protiv sebe se ne može.

I tako, eto, smrduckam malo na forumu i pitam se koliko ljudi upravo sada deli moju sudbinu dok drugi dele šakom i kapom našu lovu koju ćemo uzgred i decenijama otplaćivati no to je druga priča.

Živimo li upravo u vrhuncu apsurda svih naših težnji da nam bude bolje koje su uzurpirali najgori među nama?
da, da :lol:

ja mislim da je najbolje da oživite slobu i opravite šekija, pa da vam vrate sankcije :lol: konacno cete ici na letovanje, i to na svpsko mowe u spwit i dubwovnik :D:D

hebo te, kakvi likovi... svake sekunde mi je sve draze i draze sto sam zbrisao u SAD :lol:

zato Bota letuje u svojoj domovini :D

http://www.blic.rs/Vesti/Politika/337360/Tadic-na-odmoru-na-Visu

265811_tadic-vis-02-foto-dnevnik-hr_f.jpg

Onaj koji nema za hleba, more nikada neće videti. Isto važi i za onog ko ima za hleba, ali samo jedanput godišnje ili baš kad mora si kupi nešto od odeće.

Onaj koji ima za hleb i za odeću jedanput u tri meseca. taj može da počne da štedi, a ako ima kola treba još više da štedi.( Trebaće mu i za registraciju. )

Oni koji imaju porodicu moraju stalno da štede na svemu i na sebi da bi imali za decu za hranu, za odeću, za školu ( faks ) za ekskurzije, jer dete se pravilmo razvija ako nema osećaj niže vrednosti prema svojim drugovima čiji su roditelji imućniji, kada postane svesno okruženja i vrednosti novca treba i ono da nauči da štedi.

Kao što je radio moj otac u onim vremenima kada je bilo svega, tako i ja danas u ovim daleko lošijim vremenima kupujem sledovanje za mesec dana ( šećer, ulje, brašno, meso, povrće, voće, kafa i tako to... ) tako da ostaje samo ono što mora dnevno da se kupi...hleba, mleko...itd. Kola se pale samo za pijacu i kada se negde ide, a na posao busom. Kako bih uštedeo struju za osvetljenje koristim štedljive sijalice toplih i belih boja i led lampe tako da mi je račun stalno u zelenoj zoni ( zimi u plavoj ). Cigarete su značajna stavka u kućnom budžetu ako ima ..puno gušača, tako da... kod mene ih nema.

Svake godine od ušteđevine registrujem kola i idem na more, a u septembru u banju ako pretekne neka kinta.

Sve se može kad se hoće i štedi.

Back