JESU LI VAM KO I MENI ŽUTI POJELI LETOVANJE?

Žuti&Koalicija su:

• Omogućili moje letovanje i lagodan život

• Sprečili me da živim normalno

• Bogati sam naslednik-strani plaćenik-sve vas prezirem-uživam u vašoj muci

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
da, da :lol:
ja mislim da je najbolje da oživite slobu i opravite šekija, pa da vam vrate sankcije :lol: konacno cete ici na letovanje, i to na svpsko mowe u spwit i dubwovnik :D:D
hebo te, kakvi likovi... svake sekunde mi je sve draze i draze sto sam zbrisao u SAD :lol:

Daj sipac ne lazi:D
Da ti je drago i lepo nebi provodio vreme na srpskom forumu:lol:
Rintas ko konj po ceo dan a uvece kad legnes srce te boli za rodnim krajem a sad lazes i sebe i nas:hahaha:
Da neces mozda da mi kazes da uzivas tamo u sad?! Lazi nekog drugog...:cool:

Isto i kod mene... sedim u Bg.

Ne znas sta nam je vise stetilo - neodlucnost DS, prevrtljivost SPS ili pohlepa PUPS, G17...

Nije nam ni bankarska kriza pomogla, uopste. Da nije nje, kod nas bi se zivelo otprilike kao 2006. godine... ali, nemamo vremeplov.

I sta smo sada dobili? Sve je po starom, osim sto je DS zamenjen sa SNS... koji je mandat poceo grubim i ociglednim zanemarivanjem ocekivanja biraca.

JA znam - od svega nabrojanog najvise nam je stetio lopovluk DS .

JA znam - od svega nabrojanog najvise nam je stetio lopovluk DS .

Oni su broj jedan i bez premca.
Kad se samo setim kako je to bila velika i lepa fabrika gde radim a sada samo 400 uposljenika.
Zatvoreni pogoni.
Poklonise je lopovi lopovima za 3,5 miliona evra a samo u magacinu gotove robe bilo lekova u vrednosti od 20 miliona evra.
Ma moraju ih sve uapsiti! Svi u prdekanu!

I ne samo žuti već i njihovi koalicioni partneri u aktuelnoj vlasti.

Evo javno i potpuno iskreno, rasterećen srama nemaštine, svedočim da ove godine nemam para za letovanje a nisam ih imao ni prošle. A i nemam ih ni za šta drugo.

Žuta pošast je pojela sve moje rezerve, potisnula me sa na svim nivoima kako bi stvorila mesta za svoje pulene i rođake i nedvosmisleno mi dala da znanja da sam kao politički neutralni golja potpuno obespravljen i da ne mogu da se nadam nikakvim pogdonostima relativno civilizovanog života.

Sa druge strane, svi oni koji su mi omogućili da ne odem na letovanje i da nemam prebijene pare jezde na svojim jahtama, šmrćkaju i pijuckaju na egzotičnim destinacijama, ukratko uživaju sve blagodeti svog minulog rada.

No ja im ne zavidim, možete slobodno da mi ne verujete, ali ja im ne zavidim. Ja ne bih mogao mirno da spavam da znam da sam zahebo jednog čoveka a o celoj zemlji i da ne govorim.

Neko može reći da sam primitivan, čak i budala ali protiv sebe se ne može.

I tako, eto, smrduckam malo na forumu i pitam se koliko ljudi upravo sada deli moju sudbinu dok drugi dele šakom i kapom našu lovu koju ćemo uzgred i decenijama otplaćivati no to je druga priča.

Živimo li upravo u vrhuncu apsurda svih naših težnji da nam bude bolje koje su uzurpirali najgori među nama?

svaka cast drago mi je da u Srbiji postoje ljudi kao ti. I dok god takvi kao ti postoje za nas ima nade i mi imamo buducnost.

A zutoj gamadi ce pre ili kasnije neko staviti soli na rep.

Место што кривце тражите у политичким пијунима које померају белосветски владари по интересном нахођењу, боље да се присетите да сваки народ има власт коју заслужује.

Ако је власт огрезла у злу, исто је и са народом. То је болна истина.

Кад ми Срби постанемо бољи, паметнији, самокритичнији и поштенији, даће нам Бог власт по нашој мери.

bas tako. zato 12 godina ovde vladaju zli jer narod gleda samo licnu sitnu korist mesto opste dobro. tj vecina .

A Tadic letuje o NASEM TROSKU na hrvatskom ostrvu Vis , na jahti od 30 metara, sampanjac tece u potocima, kavijar se trosi na kilograme.....

A njegov ministarcic Markovic ima jahticu vrednu 500.000 evra. Kupio je OD NASEG NOVCA

milan-markovic-jahta-1343112360-189165.jpg

Ceda Jovanovic letuje na Mikonosu piju se vina ne jeftinija od par hiljada evra za flasu...

ne bi meni bilo da su oni to zaradili u znoju lica svog , nego su oni do tog novca dosli PLJACKOM SOPSTVENOG NARODA I DRZAVE

Tihi,kombi partija ti nestaje a ti i dalje trabunjas o DS-u :)

Kompleks :)

nisam clan nijedne stranke tako da me to bas ne tangira previse.

a glasam i glasacu uvek za stranku koja je najbliza mojim politickim usmerenjima i uverenjima, a to je da Srbija bude u integraciji sa Rusijom , organizovana kao patriotska i pravoslavna zemlja na temelju srpske tradicije i kulture , kao zemlja u kojoj vladaju patriotizam pravoslavlje i postenje a ne lopovluk i izdaja. To je trenutno SRS.

trebalo bi tebe da tangira sto sve gore i gore zivis iz meseca u mesec. I to upravo zato sto glasas tj sto si glasao 12 godina za DS.

Moja plata je oko 55000 d, imam 20 % više od norme. Lepo sam kasnije rekla da govorim o vremenu kad je euro bio nepunih 80 dinara. Napisala sam i da mi je to samo džeparac. Ja nisam neskromna i nisam očekivala avione i kamione. Tebi masaža luksuz? Pa, to je 1000 d sat vremena, a privatno po kućama i 500 dinara. Na zimovanje nisam išla u Kortinu, nego na Zlatibor, a letovanja Turska, Grčka, Tunis i slično. To je neki naš standard. Sve je to relativno skromno, ali u odnosu na ono crno vreme, da... raskalašno. U odnosu na redove, ni cvonjka u bankama, opljačkana štednja. Ja sam i onda radila kao prof, nisam prodavala benzin i prasiće kao ti. Što se tiče sponzora, malo si se zahebao. Ja volim zgodne i šarmantne frajere, ne bih mogla da se hebem sa nagojenim. ćelavim seljoberima ni za šta. Nisam iz te priče, avatar sam stavila jer mi se svideo, ne deluje jeftino, nisu sesi na izvol'te

Poslednja izmena od moderatora:
ako se svake god. ide na letovanja i zimovanja - meni to nije 'nas standard'.

stalno pricate o 90 -im, kao da je samo S.M kriv za to, a ne sankcije o ostala s***a. Sta je bilo kad je dosao Avram i dm i din bili 1=1.?!
ne kazem da je onda bilo dobro, ali su velike razlike okolnosti onda i sada.

Tacno. Kakve su bile okolnosti ispade da smo se dobro drzali devedesetih.

Tacno. Kakve su bile okolnosti ispade da smo se dobro drzali devedesetih.

sad ne znam je li sarkazam ili nije (nadam se da je ovo drugo :lol:) ali cime smo sve bili okruzenih 90-ih, sankcijama, ratovima..raznoraznim ucenama...
i unutrasnjom politikom koja je daleko od sjajne,
ali se stalno uporedjuje vreme onda i sada, kao da se palo sa neke grane, sa toliko iskljucivosti i bez sirine u pogledu okolnosti onda i sada.

Moja plata je oko 55000 d, imam 20 % više od norme. Lepo sam kasnije rekla da govorim o vremenu kad je euro bio nepunih 80 dinara. Napisala sam i da mi je to samo džeparac. Ja nisam neskromna i nisam očekivala avione i kamione. Tebi masaža luksuz? Pa, to je 1000 d sat vremena, a privatno po kućama i 500 dinara. Na zimovanje nisam išla u Kortinu, nego na Zlatibor, a letovanja Turska, Grčka, Tunis i slično. To je neki naš standard. Sve je to relativno skromno, ali u odnosu na ono crno vreme, da... raskalašno. U odnosu na redove, ni cvonjka u bankama, opljačkana štednja. Ja sam i onda radila kao prof, nisam prodavala benzin i prasiće kao ti. Što se tiče sponzora, malo si se zahebao. Ja volim zgodne i šarmantne frajere, ne bih mogla da se hebem sa nagojenim. ćelavim seljoberima ni za šta. Nisam iz te priče, avatar sam stavila jer mi se svideo, ne deluje jeftino, nisu sesi na izvol'te

2 puta na letovanje i zimovanje + na masaze, pedikire, manikire, kozmeticke tretmane to ne moze da se odradi sa 55.000 din mesecno bez nekih dodatnih prihoda i sponzora nema sanse pa ni kad je dinar bio 80

slazem se ja da ste vi iz prosvete najbolje ziveli za vreme kostunice kad je taj evro bio 80 a plate tolike , al fora je da to nije bilo realno, da je kurs dinara bio precenjen za duplo, a plate isplacivane iz kredita i novca dobijenog privatizacijom ,zato ti je standard pandrknuo za 3-4 puta dole nakon dolaska tadica na vlast :roll:

sto se tice masaza nisam cuo da negde ima za 1000 din sat vremena. najjeftinija masaza je 2000 dinara za pola sata do 5000 dinara za sat vremena. barem u hotelima.

druga stvar koliko znam svi prosvetni radnici imaju po maksimum 40.000 i nije mi jasno kako to ti imas 55.000 . imam za prijatelje najmanje 10 ljudi koji rade u prosveti, i u rodbini imam ljude koji rade u prosveti i niko mi nikad nije rekao da ima vise od 40.000 dinara mesecno prihode.

Poslednja izmena:

Back