naterasi
Buduća legenda
- Poruka
- 28.796
ja ideem na letovanje ali nisam pod c
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da, da
ja mislim da je najbolje da oživite slobu i opravite šekija, pa da vam vrate sankcijekonacno cete ici na letovanje, i to na svpsko mowe u spwit i dubwovnik
hebo te, kakvi likovi... svake sekunde mi je sve draze i draze sto sam zbrisao u SAD![]()

Daj sipac ne lazi![]()
Da ti je drago i lepo nebi provodio vreme na srpskom forumu
Rintas ko konj po ceo dan a uvece kad legnes srce te boli za rodnim krajem a sad lazes i sebe i nas![]()
Da neces mozda da mi kazes da uzivas tamo u sad?! Lazi nekog drugog...![]()
Sve se može kad se hoće i štedi.
Isto i kod mene... sedim u Bg.
Ne znas sta nam je vise stetilo - neodlucnost DS, prevrtljivost SPS ili pohlepa PUPS, G17...
Nije nam ni bankarska kriza pomogla, uopste. Da nije nje, kod nas bi se zivelo otprilike kao 2006. godine... ali, nemamo vremeplov.
I sta smo sada dobili? Sve je po starom, osim sto je DS zamenjen sa SNS... koji je mandat poceo grubim i ociglednim zanemarivanjem ocekivanja biraca.
JA znam - od svega nabrojanog najvise nam je stetio lopovluk DS .
I ne samo žuti već i njihovi koalicioni partneri u aktuelnoj vlasti.
Evo javno i potpuno iskreno, rasterećen srama nemaštine, svedočim da ove godine nemam para za letovanje a nisam ih imao ni prošle. A i nemam ih ni za šta drugo.
Žuta pošast je pojela sve moje rezerve, potisnula me sa na svim nivoima kako bi stvorila mesta za svoje pulene i rođake i nedvosmisleno mi dala da znanja da sam kao politički neutralni golja potpuno obespravljen i da ne mogu da se nadam nikakvim pogdonostima relativno civilizovanog života.
Sa druge strane, svi oni koji su mi omogućili da ne odem na letovanje i da nemam prebijene pare jezde na svojim jahtama, šmrćkaju i pijuckaju na egzotičnim destinacijama, ukratko uživaju sve blagodeti svog minulog rada.
No ja im ne zavidim, možete slobodno da mi ne verujete, ali ja im ne zavidim. Ja ne bih mogao mirno da spavam da znam da sam zahebo jednog čoveka a o celoj zemlji i da ne govorim.
Neko može reći da sam primitivan, čak i budala ali protiv sebe se ne može.
I tako, eto, smrduckam malo na forumu i pitam se koliko ljudi upravo sada deli moju sudbinu dok drugi dele šakom i kapom našu lovu koju ćemo uzgred i decenijama otplaćivati no to je druga priča.
Živimo li upravo u vrhuncu apsurda svih naših težnji da nam bude bolje koje su uzurpirali najgori među nama?
Ne ides na ljetovanje , pa sta ? Ja nisam bio na moru 30 godina pa se ne osjecam nesretnim .
Na zimovanju nisam bio nikad , pa ne osjecam da sam nesto prikracen .Postoje neka
zadovoljstva koja ne kostaju , pa uzivaj u njima ako znas !
Место што кривце тражите у политичким пијунима које померају белосветски владари по интересном нахођењу, боље да се присетите да сваки народ има власт коју заслужује.
Ако је власт огрезла у злу, исто је и са народом. То је болна истина.
Кад ми Срби постанемо бољи, паметнији, самокритичнији и поштенији, даће нам Бог власт по нашој мери.

Tihi,kombi partija ti nestaje a ti i dalje trabunjas o DS-u
Kompleks![]()
tihi je faca.
jedini sa kompleksima medju vama dvojicom nije on

Kompleks![]()
Kompleks![]()
ako se svake god. ide na letovanja i zimovanja - meni to nije 'nas standard'.
stalno pricate o 90 -im, kao da je samo S.M kriv za to, a ne sankcije o ostala s***a. Sta je bilo kad je dosao Avram i dm i din bili 1=1.?!
ne kazem da je onda bilo dobro, ali su velike razlike okolnosti onda i sada.
Tacno. Kakve su bile okolnosti ispade da smo se dobro drzali devedesetih.
) ali cime smo sve bili okruzenih 90-ih, sankcijama, ratovima..raznoraznim ucenama...Moja plata je oko 55000 d, imam 20 % više od norme. Lepo sam kasnije rekla da govorim o vremenu kad je euro bio nepunih 80 dinara. Napisala sam i da mi je to samo džeparac. Ja nisam neskromna i nisam očekivala avione i kamione. Tebi masaža luksuz? Pa, to je 1000 d sat vremena, a privatno po kućama i 500 dinara. Na zimovanje nisam išla u Kortinu, nego na Zlatibor, a letovanja Turska, Grčka, Tunis i slično. To je neki naš standard. Sve je to relativno skromno, ali u odnosu na ono crno vreme, da... raskalašno. U odnosu na redove, ni cvonjka u bankama, opljačkana štednja. Ja sam i onda radila kao prof, nisam prodavala benzin i prasiće kao ti. Što se tiče sponzora, malo si se zahebao. Ja volim zgodne i šarmantne frajere, ne bih mogla da se hebem sa nagojenim. ćelavim seljoberima ni za šta. Nisam iz te priče, avatar sam stavila jer mi se svideo, ne deluje jeftino, nisu sesi na izvol'te