Grof Vronski
Legenda
- Poruka
- 60.495
Šta,bre,letovanje ?
Ko jebbe letovanje !?
Život su mi oglođali, do koske....
Ko jebbe letovanje !?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Буди коректан па људима дај 100 дана да видимо какви су,
Šta,bre,letovanje ?
Ko jebbe letovanje !?
Ti sigurno pripadaš mlađoj generaciji.
Ja pak ne mogu da kažem da su mi samo oni pojeli život već su deo istog mezetili i njihovi roditelji.
Koji su takođe bili na vlasti ali su se zvali crveni.
90-их се боље живело него за време жутих..
Jesi i ti švercovao benzin kao Tihi?
Za pošten svet te su godine bile paklene.
Паклене године су када је Тадић почео да влада.
седи и плачиZbog ovakvih likova smo tu gde smo.
Паклене године су када је Тадић почео да влада.
Ovde se ne sme govoriti o letovanju.Pogotovo onih koji letuju o našem trošku u pratnji pet telohranitelja koje mi plaćamo. U državi sa kojom smo ratovali, imamo na stotine hiljada izbeglica i podignute obostrane tužbe za genocid.I hiljadu drugih neraščišćenih računa.
U vreme ''žutih'' živela sam solidno u odnosu na vreme crveno-crne koalicije. Nisam se razbacivala, ali sam išla i na zimovanje i po 2 x na letovanje. Mogla sam sebi da priuštim i krpice, i kozmetičke salone, i masaže, i kvalitetnu kozmetiku.
Sad znam da je to pluskvamperfekat jer sledeće 4 godine imaću samo za onu stvar.
I ne samo žuti već i njihovi koalicioni partneri u aktuelnoj vlasti.
Evo javno i potpuno iskreno, rasterećen srama nemaštine, svedočim da ove godine nemam para za letovanje a nisam ih imao ni prošle. A i nemam ih ni za šta drugo.
Žuta pošast je pojela sve moje rezerve, potisnula me sa na svim nivoima kako bi stvorila mesta za svoje pulene i rođake i nedvosmisleno mi dala da znanja da sam kao politički neutralni golja potpuno obespravljen i da ne mogu da se nadam nikakvim pogdonostima relativno civilizovanog života.
Sa druge strane, svi oni koji su mi omogućili da ne odem na letovanje i da nemam prebijene pare jezde na svojim jahtama, šmrćkaju i pijuckaju na egzotičnim destinacijama, ukratko uživaju sve blagodeti svog minulog rada.
No ja im ne zavidim, možete slobodno da mi ne verujete, ali ja im ne zavidim. Ja ne bih mogao mirno da spavam da znam da sam zahebo jednog čoveka a o celoj zemlji i da ne govorim.
Neko može reći da sam primitivan, čak i budala ali protiv sebe se ne može.
I tako, eto, smrduckam malo na forumu i pitam se koliko ljudi upravo sada deli moju sudbinu dok drugi dele šakom i kapom našu lovu koju ćemo uzgred i decenijama otplaćivati no to je druga priča.
Živimo li upravo u vrhuncu apsurda svih naših težnji da nam bude bolje koje su uzurpirali najgori među nama?
За 5 марака платиш све комуналије, за 10 марака 7 дана летовања у Сутомору.Idi u red za vize
Primi platu od 5 maraka...
Samo napred !
Данас нема виза ал зато нема ни лове.
Ma koje bre letovanje.....pa ja ne mogu da odvojim sto evra da kupim sebi pita.....a imam "odlicnu" platu za uslove koji vladaju u Uzicu (a sigurno i sire) Imam 35.000.00 din. Kartu za prevoz placam 3 000,00 zivotno osiguranje 6.000.00 din. komunalije 14.000.00 i ostane mi 12.000.00 da ceo mesec kupujem hranu.
Na osnovu čega ovo tvrdiš?
Da li si ti imala neku korist od prethodne vlasti, bila član partije, imala privilegije pa ćeš sad sve to da izgubiš?
Ja ne plaćam životno osiguranje, a da ga nisi ni ti plaćao, nego ostavljao na stranu, imao bi 6000 X 12 (72000 d). Eto ti letovanje! Nije baš nigde jeftino živeti sam.
За 5 марака платиш све комуналије, за 10 марака 7 дана летовања у Сутомору.Данас нема виза ал зато нема ни лове.
![]()

I
Ja ne bih mogao mirno da spavam da znam da sam zahebo jednog čoveka a o celoj zemlji i da ne govorim.
За 5 марака платиш све комуналије, за 10 марака 7 дана летовања у Сутомору.Данас нема виза ал зато нема ни лове.
![]()
![]()
Sami smo krivi,hocemo izborima nesto da promenimo,a vrana vrani oci ne vadi!A tek ovi sta ce ti pojesti,zuti ce biti male bebe za jedno letovanje!
A odakle ti onih 10 za letovanje, kad je plata 5? I od cega ces da jedes? Od ustedjevine?![]()

Zato sto u Budvi letuju oni koji misle da su nesto,a praziluk viri na sve strane!Budva je vasariste,a vasar vole seljaci(pri tom ne milim na poljoprivrednike)Šta misliš od kojih para je plaćan gas i struja, ne pada to s neba.
A 10 dana Sutomora za 10 maraka, čisto sumnjam.
Uzgred, u Sutomore ne bih ni za dž.
Ja se opet sećam da sam u Budvi plaćala 20 maraka dnevno samo krevet, tj. 200 za 10 dana.
U Miloševićevo vreme.
Дневно 3 марке плата, а за месец дана ијаооооооооA odakle ti onih 10 za letovanje, kad je plata 5?

Nije ovde reč o jednom letovanju već o potpuno uništenoj perspektivi.
DS je kao i sve ostale partije politički eksponent lihvarske unije i njenih zastupnika koji čine uvoznički lobi i to je to.
Ukupnu političku scenu čine ljudi koji otvoreno rade protiv suštinskih interesa Srbije.
Slažem se da je demokratija potpuno zakazala u Srbiji i da u ovom trenutku samo revolucionarne aktivnosti deluju kao delotvorna metodologija zaštite interesa obespravljenog naroda.
No bojim se da narod nije uopte zreo da to uvidi.
Oni radije gledaju Grand no što razmišljaju o svojoj sudbini.
Čak imam utisak da mnogi nisu ni svesni svoje bede već je smatraju prirodnim stanjem pošto za bolje i ne znaju.