JESU LI VAM KO I MENI ŽUTI POJELI LETOVANJE?

Žuti&Koalicija su:

• Omogućili moje letovanje i lagodan život

• Sprečili me da živim normalno

• Bogati sam naslednik-strani plaćenik-sve vas prezirem-uživam u vašoj muci

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Буди коректан па људима дај 100 дана да видимо какви су,

Ja bih taj interval skratio na 33,3 dana pošto novu vladu čine 2/3 stare.

Osim toga za te dve trećine vrlo dobro znam kakve su pa je i tih 33, 3 dana i previše.

Ja sam se nadao da će biti suštinskih promena ali onako kako je danas, od toga nema ništa.

Sledi još jedan period bez ideja, promena, pozitivnih pomaka te politike povlađivanja interesima moćnika odnosno onih koji zaista vode igru.

Zapravo nismo dobili ništa sem delimičnih personalnih promena.

Ovde se ne sme govoriti o letovanju.Pogotovo onih koji letuju o našem trošku u pratnji pet telohranitelja koje mi plaćamo. U državi sa kojom smo ratovali, imamo na stotine hiljada izbeglica i podignute obostrane tužbe za genocid.I hiljadu drugih neraščišćenih računa.

Sramno, ali to je ipak čin čoveka kog je razum napustio.

Uvek sam ga smatrao marionetom i nisam mu pridavao prevelik značaj. On je bio samo oličenje površnosti i besmislenosti kamarile koja je iza njega stajala.

Maskota opšteg jada.

Problem je što i ovo što se danas i posle njega dešava vonja veoma slično.

U vreme ''žutih'' živela sam solidno u odnosu na vreme crveno-crne koalicije. Nisam se razbacivala, ali sam išla i na zimovanje i po 2 x na letovanje. Mogla sam sebi da priuštim i krpice, i kozmetičke salone, i masaže, i kvalitetnu kozmetiku.
Sad znam da je to pluskvamperfekat jer sledeće 4 godine imaću samo za onu stvar.

Na osnovu čega ovo tvrdiš?

Da li si ti imala neku korist od prethodne vlasti, bila član partije, imala privilegije pa ćeš sad sve to da izgubiš?

I ne samo žuti već i njihovi koalicioni partneri u aktuelnoj vlasti.

Evo javno i potpuno iskreno, rasterećen srama nemaštine, svedočim da ove godine nemam para za letovanje a nisam ih imao ni prošle. A i nemam ih ni za šta drugo.

Žuta pošast je pojela sve moje rezerve, potisnula me sa na svim nivoima kako bi stvorila mesta za svoje pulene i rođake i nedvosmisleno mi dala da znanja da sam kao politički neutralni golja potpuno obespravljen i da ne mogu da se nadam nikakvim pogdonostima relativno civilizovanog života.

Sa druge strane, svi oni koji su mi omogućili da ne odem na letovanje i da nemam prebijene pare jezde na svojim jahtama, šmrćkaju i pijuckaju na egzotičnim destinacijama, ukratko uživaju sve blagodeti svog minulog rada.

No ja im ne zavidim, možete slobodno da mi ne verujete, ali ja im ne zavidim. Ja ne bih mogao mirno da spavam da znam da sam zahebo jednog čoveka a o celoj zemlji i da ne govorim.

Neko može reći da sam primitivan, čak i budala ali protiv sebe se ne može.

I tako, eto, smrduckam malo na forumu i pitam se koliko ljudi upravo sada deli moju sudbinu dok drugi dele šakom i kapom našu lovu koju ćemo uzgred i decenijama otplaćivati no to je druga priča.

Živimo li upravo u vrhuncu apsurda svih naših težnji da nam bude bolje koje su uzurpirali najgori među nama?

Sami smo krivi,hocemo izborima nesto da promenimo,a vrana vrani oci ne vadi!A tek ovi sta ce ti pojesti,zuti ce biti male bebe za jedno letovanje!

Ma koje bre letovanje.....pa ja ne mogu da odvojim sto evra da kupim sebi pita.....a imam "odlicnu" platu za uslove koji vladaju u Uzicu (a sigurno i sire) Imam 35.000.00 din. Kartu za prevoz placam 3 000,00 zivotno osiguranje 6.000.00 din. komunalije 14.000.00 i ostane mi 12.000.00 da ceo mesec kupujem hranu.

I još kukaš kako ne možeš da kupiš pita !
Kako misliš da ga izdržavaš ?
Hrana,vakcine,sprejevi protiv buva,šamponi....
Pa, i on nešto košta u održavanju.
Nije to slika.
Kupiš,uramiš,pa zvekneš na zid. I ende trošak....

Poslednji put sam bio na letovanju 2003 dok je Djindjic bio ziv. Cak sam isao dve godine zaredom.
Od tada mora,planine,banje nisam video ni na slici. Cak i bazen preskup.
Da ne bude zabune ni pre Djindje nije bilo bolje,cak je bilo jos gore,ali posle Djindjica je sve otislo u *****. Jes bolje engo 90ih,ali je mnogo losije nego od 2001-2003-4te.

Poslednja izmena:
Ja ne plaćam životno osiguranje, a da ga nisi ni ti plaćao, nego ostavljao na stranu, imao bi 6000 X 12 (72000 d). Eto ti letovanje! Nije baš nigde jeftino živeti sam.

Pa da zivim sam ne bih mogao da placam to zivotno osiguranje. Zivim sa majkom. A inace, ako bih slucajno docekao penziju, sta bih imao od nje? Dobio bih mozda 25 000 din. i kraj! Ovako, moram da mislim na to, zato i uplacujem.

I
Ja ne bih mogao mirno da spavam da znam da sam zahebo jednog čoveka a o celoj zemlji i da ne govorim.

Eh, takvih kao ti je malo.
Ja radim (jos uvek) u jednoj fabrici koja proizvodi lekove i koja je hranila preko 2 000 ljudi tj, porodica. Sada samo 400.
U toj fabrici rukovodioci (supervizori, menadzeri, direktori, koordinatori....) primaju 200 000 - 800 000din. svakog meseca a direktno su ucestvovali u nasilnom izbacivanju vise stotina svojih bivsih kolega i saradnika.
Sledi novo otpustanje bar jos 100 i najverovatnije da sam i ja u toj grupi.
Gledam ih ispod oka u zgradi uprave, krugu fabrike, proizvodnji.
Nasmejani, doterani, silni, voze svoje - fabricke limuzine, mnogi preplanuli od sunca na raznoraznim destinacijama i bas se pitam kako ce me pogledati u oci i reci kao sto su mi pricali vec otpusteni
"znate, mi vise ne racunamo na vas i najbolje bi bilo da potpisete resenje o sporazumnom raskidu radnog odnosa".

Tako pocinju revolucije! Tiho i neprimetno a kad bukne onda stradaju i koji treba i koji ne treba ali oni o tome ne razmisljaju.
Da ne pricam o tome da svake nedelje a i preko nedelje posecuju crkvu, pale svece, krste se i ispovedaju - pravi hriscani nema sta!

За 5 марака платиш све комуналије, за 10 марака 7 дана летовања у Сутомору.:super: Данас нема виза ал зато нема ни лове.:super:

Šta misliš od kojih para je plaćan gas i struja, ne pada to s neba.
A 10 dana Sutomora za 10 maraka, čisto sumnjam.
Uzgred, u Sutomore ne bih ni za dž.
Ja se opet sećam da sam u Budvi plaćala 20 maraka dnevno samo krevet, tj. 200 za 10 dana.
U Miloševićevo vreme.

За 5 марака платиш све комуналије, за 10 марака 7 дана летовања у Сутомору.:super: Данас нема виза ал зато нема ни лове.:super:

A odakle ti onih 10 za letovanje, kad je plata 5? I od cega ces da jedes? Od ustedjevine? :roll:

p.s. jak mi turizam.. u CG :roll: bez vode, bez struje, bez ljubaznosti... crna rupa, a ne turizam

Sami smo krivi,hocemo izborima nesto da promenimo,a vrana vrani oci ne vadi!A tek ovi sta ce ti pojesti,zuti ce biti male bebe za jedno letovanje!

Nije ovde reč o jednom letovanju već o potpuno uništenoj perspektivi.

DS je kao i sve ostale partije politički eksponent lihvarske unije i njenih zastupnika koji čine uvoznički lobi i to je to.

Ukupnu političku scenu čine ljudi koji otvoreno rade protiv suštinskih interesa Srbije.

Slažem se da je demokratija potpuno zakazala u Srbiji i da u ovom trenutku samo revolucionarne aktivnosti deluju kao delotvorna metodologija zaštite interesa obespravljenog naroda.

No bojim se da narod nije uopte zreo da to uvidi.

Oni radije gledaju Grand no što razmišljaju o svojoj sudbini.

Čak imam utisak da mnogi nisu ni svesni svoje bede već je smatraju prirodnim stanjem pošto za bolje i ne znaju.

Šta misliš od kojih para je plaćan gas i struja, ne pada to s neba.
A 10 dana Sutomora za 10 maraka, čisto sumnjam.
Uzgred, u Sutomore ne bih ni za dž.
Ja se opet sećam da sam u Budvi plaćala 20 maraka dnevno samo krevet, tj. 200 za 10 dana.
U Miloševićevo vreme.
Zato sto u Budvi letuju oni koji misle da su nesto,a praziluk viri na sve strane!Budva je vasariste,a vasar vole seljaci(pri tom ne milim na poljoprivrednike)
Jedino kvalitetno mesto u CG je Herceg Novi i uopste Boka,mada ja tamo ne bih ostavila,nakon njihovog priznavanja Kosova ni jedan jedini evro!

Nije ovde reč o jednom letovanju već o potpuno uništenoj perspektivi.

DS je kao i sve ostale partije politički eksponent lihvarske unije i njenih zastupnika koji čine uvoznički lobi i to je to.

Ukupnu političku scenu čine ljudi koji otvoreno rade protiv suštinskih interesa Srbije.

Slažem se da je demokratija potpuno zakazala u Srbiji i da u ovom trenutku samo revolucionarne aktivnosti deluju kao delotvorna metodologija zaštite interesa obespravljenog naroda.

No bojim se da narod nije uopte zreo da to uvidi.

Oni radije gledaju Grand no što razmišljaju o svojoj sudbini.

Čak imam utisak da mnogi nisu ni svesni svoje bede već je smatraju prirodnim stanjem pošto za bolje i ne znaju.

Tacno tako,nisu vesni narocito one generacije koje dalje od Bg nisu mrdnuli.

Back