Izvesni.Sinisa
Primećen član
- Poruka
- 619
Kakav ti je ovo argument.. sada ima pet puta više nego kad su bili žuti na vlasti ..U doba DOS-a si imao 3 puta vise automobila na ulicama Srbije negu u doba Slobe.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kakav ti je ovo argument.. sada ima pet puta više nego kad su bili žuti na vlasti ..U doba DOS-a si imao 3 puta vise automobila na ulicama Srbije negu u doba Slobe.
Zato sto je ekonomija i drustvo proces.Kakav ti je ovo argument.. sada ima pet puta više nego kad su bili žuti na vlasti ..
@38imak DOS nije otvorio zemlju ka zapadu nego rasprodao za kikiriki sve što je vredelo i ostavio 400.000 ljudi bez posla to nije kapitalizam nego pljačkaški menadžment a plodovi koje ti spominješ su samo posledice njihove izdaje koje Vučić danas krpi i vraća iz pepelaZato sto je ekonomija i drustvo proces.
Osnovni razlog toga je sto je DOS otvorio zemlju ka zapadu i zapadnom kapitalu. Uveo vise kapitalizma u drustvo.
Vucic posle 25 godina, osim ako nije zaratio sa zapadom- naravno da ce ubirati plodove te najbitnije promene koji je DOS zapoceo.
Isto ti je to i sa vasim glupavim udbaskim Jeljcin- Putin poentama
Da da sećam se toga.. a mnogi su zaboraviliTrump bi ih poštovao kao crnogorce
Vazi Djuko.@38imak DOS nije otvorio zemlju ka zapadu nego rasprodao za kikiriki sve što je vredelo i ostavio 400.000 ljudi bez posla to nije kapitalizam nego pljačkaški menadžment a plodovi koje ti spominješ su samo posledice njihove izdaje koje Vučić danas krpi i vraća iz pepela
Ne znam kako da protumačim ovu tvoju doskočicu..žuti žutuju - crvenoplvi putuju![]()
To znaci- gotovi ste, zatvarajte mafijasku SNS radnju.Ne znam kako da protumačim ovu tvoju doskočicu..
@38imak znaš na šta me podseća tvoj komentar ..ono kad učiteljica izađe pred razred i kaže danas ću da propitujem a svi đaci u sebi misle jao sigurno će mene da pita jao mene će da prozove i kad na kraju stvarno prozove jednog učenika on kaže znao sam da će baš mene.. tako i ti non-stop pričaš gotovi ste gotovo je pa valjda će se jednom i obistiniti al za sad zvuči samo kao to dečije .. odrasti više.. idi radi nešto , zaradi platu,visiš na ovom forumu dan i noć kad god ga upalim ti si tu..To znaci- gotovi ste, zatvarajte mafijasku SNS radnju.
Dobro Djuka.@38imak znaš na šta me podseća tvoj komentar ..ono kad učiteljica izađe pred razred i kaže danas ću da propitujem a svi đaci u sebi misle jao sigurno će mene da pita jao mene će da prozove i kad na kraju stvarno prozove jednog učenika on kaže znao sam da će baš mene.. tako i ti non-stop pričaš gotovi ste gotovo je pa valjda će se jednom i obistiniti al za sad zvuči samo kao to dečije .. odrasti više.. idi radi nešto , zaradi platu,visiš na ovom forumu dan i noć kad god ga upalim ti si tu..
Važi evo ja onda idem sada sutra ću se opet vratiti..Dobro Djuka.
Histerični narcisoid po strani, Tadićevi najveći uspesi su otcepljenje CG (tj gubitak 13,812km2 teritorije zbog koje je samo u Prvom svetskom ratu poginulo 1,2 miliona Srba, to što su njegovi partneri i formalno “priznali” tzv. “Kosovo”, i to što je za vreme njegove reformske vladavine Bugarska pretekla Srbiju.Ovaj Vučić nas je upravo osramotio u inostranstvu (OPET). Već deset godina ovaj sedi na zadnjoj stolici, greje magareće klupe, čuva WC, biva tretiran ko domar.
Ja sam premlad da znam kakav je bio Tadić, ali ispada da je 10 puta školovaniji bio nego ovaj koji priča gluposti ispred prazne UN sale (po drugi put inače)
Zaista?I zaboravio si da dodaš - državu poznatu po pravljenju problema po regionu. Bad rep bro.
Kako je u Sarajevu?I zaboravio si da dodaš - državu poznatu po pravljenju problema po regionu. Bad rep bro.
“komandovati poštovanje”. No comment.Zna se ko je komandovao poštovanje američkih predsednika
Pogledajte prilog 1790466Pogledajte prilog 1790467Pogledajte prilog 1790468Pogledajte prilog 1790469
onog kojeg postuju Makron, Starmer, Merz, Kaja Kalas, Usrulja von der Lajen, Anal lena Berbok, Rute, Tusk, Zelenski.......itd, taj treba da se ubije od stida. Dokaz da ne vredi nicemu i da mu je IQ na nivou majmuna......odnosno, na nivou ovih nabrojanih pa ga zato i prihvataju kao svog, kao majmuna.