Parun
Poznat
- Poruka
- 7.760
Ljudi use i u svoje kljuse ....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ја сам се вратио са летовања из Хрватске било је незаборавно........
Dabogda te pojela zutica, pa da vidis kako ce ti biti!
Ја сам се вратио са летовања из Хрватске било је незаборавно. Кресноу сам три удате Хрватице. Мужеви им направе двоје деце и то је то од секса па су гладне ку**а.
tacno, politicai i njihova prateca svita su samo populisti, srbiji je potrebno dja ili bu..well, dja je ubijen, ostalo je izgleda samo bu, to jest pijenje krvi na slamkuНије, права елита је увек ван политике. Политичар никада не може да буде елита, он је увек дрипац, колико год био образован, елоквентан и углађење спољашњости...![]()
Јахте имају дизел моторе који немају свећице. Да си део те политичке "елите" то би сигурно знао.
Sad već pizdiš i vadiš se krajnje infantilno.
Tvrdio si da sve jahte idu isključivo na dizel, demantovan si i treba da se pomiriš sa tim i nastaviš dalje.
A taman si mislio da si u nečemu poentirao...
Hvala Bogu da nisam ali još jednom nisi u pravu.
Bertramke idu samo na benzin
Ја тврдио да "све" јахте иду "искључиво на дизел"!?
А шта је са твојим "Бетрамкама које иду само на бензин"?
Ниси ти мазга, ти си ипак мазохиста...
Јахте имају дизел моторе који немају свећице. Да си део те политичке "елите" то би сигурно знао.
Sad već pizdiš i vadiš se krajnje infantilno.
Tvrdio si da sve jahte idu isključivo na dizel, demantovan si i treba da se pomiriš sa tim i nastaviš dalje.
A taman si mislio da si u nečemu poentirao...
Izvini što sam povredio tvoja tanana osećanja.
I ne umeš sportski da se nosiš sa berbom ušiju.
Ipak je za to potrebno neko iskustvo.
Znaš ono - Biti kadar stići i uteći - ali što je još važnije - i na strašnome mjestu postojati.
E ti si, moj derane, na strašnome mjestu pokleko.
I sad tu nešto cviliš ko strina... odvratno!
Ти уживаш када те јашу и још ти заврћу уши док те мамузају?![]()
I ne samo žuti već i njihovi koalicioni partneri u aktuelnoj vlasti.
Evo javno i potpuno iskreno, rasterećen srama nemaštine, svedočim da ove godine nemam para za letovanje a nisam ih imao ni prošle. A i nemam ih ni za šta drugo.
Žuta pošast je pojela sve moje rezerve, potisnula me sa na svim nivoima kako bi stvorila mesta za svoje pulene i rođake i nedvosmisleno mi dala da znanja da sam kao politički neutralni golja potpuno obespravljen i da ne mogu da se nadam nikakvim pogdonostima relativno civilizovanog života.
Sa druge strane, svi oni koji su mi omogućili da ne odem na letovanje i da nemam prebijene pare jezde na svojim jahtama, šmrćkaju i pijuckaju na egzotičnim destinacijama, ukratko uživaju sve blagodeti svog minulog rada.
No ja im ne zavidim, možete slobodno da mi ne verujete, ali ja im ne zavidim. Ja ne bih mogao mirno da spavam da znam da sam zahebo jednog čoveka a o celoj zemlji i da ne govorim.
Neko može reći da sam primitivan, čak i budala ali protiv sebe se ne može.
I tako, eto, smrduckam malo na forumu i pitam se koliko ljudi upravo sada deli moju sudbinu dok drugi dele šakom i kapom našu lovu koju ćemo uzgred i decenijama otplaćivati no to je druga priča.
Živimo li upravo u vrhuncu apsurda svih naših težnji da nam bude bolje koje su uzurpirali najgori među nama?
Ne projektuj na mene svoje afinitete molim te.
I čuvaj se, ulaziš u opsesivnu fazu.
letovanje za dvoje ne prelazi 500-600 e..a onaj ko to ne moze da izdvoji,uvek kuka na vlast...
evo,za godinu dana ce isti ovi da kukaju i na ovu vladu,i na neku sledecu...