C
chika_doktor
Gost
Za moje klince naaaajljepsa i naaaaajbolja mama![]()
i ja sam mojoj mami naaaajljepshi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Za moje klince naaaajljepsa i naaaaajbolja mama![]()
i ja sam mojoj mami naaaajljepshi![]()
dodushe samo mami:-(

ja sam je dozivela kao udavacu nakon filma,jer mi je nekako tako predstavljena.nisam, moraću! pa, sad tek vidim da se film može i tako doživeti :-? ja je uopšte nisam doživela kao malu glupačicu i udavaču, ne bih bila opčinjena tim likom. doživela sam je kao ženu punu života, koja voli život, koja ima snage i petlje da ga uzme u svoje ruke, i kad drugi nemaju. ona mi je tu bila čak kao neka metafora života, koji se uvek snađe i dovija, uvek nalazi snage da ustane i krene dalje,... za mene je Skarlet = snaga i volja. možda na ženski način, ali ipak.

i pravu inekciju dobre, harmonicne tople energije 
Mojra, sad kad ti se javi brdo zena da trazi njegov mejl, telefon...danas ne pijemo kafu?
ispratila sam prijatelja, one punjene tikvice su bile odlicne - hvala autorki koja je spasila vegetarijanca
doneo mi je brdo cokolade, caj od jasmina, neke fine knjige i muzikui pravu inekciju dobre, harmonicne tople energije
moram cesce da organizujem susrete sa dragim ljudima ubuduce, mislim da ce to biti br 2 na listi za sledecu godinu

Ahhh... Da nije gej? :Ine mogu da shvatim da nema zenu/devojku/nekog
danas ne pijemo kafu?
ispratila sam prijatelja, one punjene tikvice su bile odlicne - hvala autorki koja je spasila vegetarijanca
doneo mi je brdo cokolade, caj od jasmina, neke fine knjige i muzikui pravu inekciju dobre, harmonicne tople energije
moram cesce da organizujem susrete sa dragim ljudima ubuduce, mislim da ce to biti br 2 na listi za sledecu godinu
bas mi je drago da je neko probao recept...Ahhh... Da nije gej? :I
Znas, ima dosta finih ljudi koji su sami... Ali hajde to, fini, nego imam drugaricu koja je jaako lepa i zgodna, fina, divna osoba...sve- a sama. prilaze joj samo neki totalni bezveznjakovici. Npr. ona visoka 185, a tip koji joj pridje kao Deni De Vito![]()