Jeste li za kafu???

Da li ste osvetoljubive?

• Ukupno glasova
    16
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
nisam, moraću! pa, sad tek vidim da se film može i tako doživeti :-? ja je uopšte nisam doživela kao malu glupačicu i udavaču, ne bih bila opčinjena tim likom. doživela sam je kao ženu punu života, koja voli život, koja ima snage i petlje da ga uzme u svoje ruke, i kad drugi nemaju. ona mi je tu bila čak kao neka metafora života, koji se uvek snađe i dovija, uvek nalazi snage da ustane i krene dalje,... za mene je Skarlet = snaga i volja. možda na ženski način, ali ipak.
ja sam je dozivela kao udavacu nakon filma,jer mi je nekako tako predstavljena.
a u knjizi je mnogo kompleksniji karakter,koji po meni pre svega govori o borbi za opstanak kroz gradjanski rat,i o svim crtama karaktera i odlucnosti da se tako nesto izvede do kraja...
procitaj knjigu,neuporedivo je bolja,samo ima tri dela,malo je deblja ali nije dosadna ni pateticna :)

danas ne pijemo kafu? :)
ispratila sam prijatelja, one punjene tikvice su bile odlicne - hvala autorki koja je spasila vegetarijanca
doneo mi je brdo cokolade, caj od jasmina, neke fine knjige i muziku :) i pravu inekciju dobre, harmonicne tople energije
moram cesce da organizujem susrete sa dragim ljudima ubuduce, mislim da ce to biti br 2 na listi za sledecu godinu

ispratila sam prijatelja, one punjene tikvice su bile odlicne - hvala autorki koja je spasila vegetarijanca
doneo mi je brdo cokolade, caj od jasmina, neke fine knjige i muziku :) i pravu inekciju dobre, harmonicne tople energije
moram cesce da organizujem susrete sa dragim ljudima ubuduce, mislim da ce to biti br 2 na listi za sledecu godinu
Mojra, sad kad ti se javi brdo zena da trazi njegov mejl, telefon...:lol:
Je li zauzet:):lol:

nema na cemu:) bas mi je drago da je neko probao recept...
mmmm caj od jasmina...nemam taj ali odoh da se obradujem jednim orange jaipur-em

Ahhh... Da nije gej? :I
Znas, ima dosta finih ljudi koji su sami... Ali hajde to, fini, nego imam drugaricu koja je jaako lepa i zgodna, fina, divna osoba...sve- a sama. prilaze joj samo neki totalni bezveznjakovici. Npr. ona visoka 185, a tip koji joj pridje kao Deni De Vito :D

mislim da je bi, ali ne zivi kod nas, tako da to nije uopste problem...fino izgleda, puno putuje, cita, govori 7 jezika, ima dva doktorata...zanimljiv i opusten momak, ni malo pretenciozan - od onih koji ne traze avanturu nego vezu. bas mi nije jasno kako nije naleteo na neku koja bi mu odgovarala

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back