scarlet.ohara
Zainteresovan član
- Poruka
- 454
nisu. ali mi je simpatičan avatar, a i to je moja interna šala sa samom sobom, jelte. mislim, pošto sam, kad sam se registrovala, prvo pisala o svadbi i tako tome, onda mi se uz to slagao takav avatar...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jel si citala knjigu?pa, ličim na nju, ali više karakterom nego fizički. mada, recimo da i stasom ličim. a sad mi to za karakter možda i ne ide na čast, ali šta ću
inače, bila sam još devojčica kad sam prvi put pogledala film, i bila sam opčinjena njenim likom, a Melani mi je bila sva smor. Kad sam gledala opet (bila sam devojka), nisam više bila tako opčinjena (ali sam se prepoznavala), a Mel mi je bila čak simpatična i draga.
a sad, postala sam pomalo kao Melani. ne u smislu da sam "krpasta", nego da sam blaga i strpljiva (ponekad), a i nisam više flertuša![]()
jel si citala knjigu?
posto je neuporedivo bolja,film je krs....bar meni.
skarlet je predstavljena u filmu ko mala,lepa,glupa,a ja sam je u knjzi dozivela kao mnogo jacu sposobniju i odlucniju osobu koju nista nije moglo da zaustavi...
a u filmu je samo udavaca...a i ima jedno umesto troje dece...ma sve izostavljeno :?
ok melani su lepo predstavili...ali svi ostali,uzas...
Doktore,doktore kola nije zdrava![]()
Dobro jutro! ja upravo popila svoju kafu, ali, valjda ćemo se sresti na drugoj![]()
coca cole?to nikad ne kupujem
a sad mi se pije
Danas sam oslobodjena qrvanja
Ni ja odavno ne kupujem koka kolu zbog klinaca.
Pa da budu kao doktor,danas kola sutra koka![]()