Jeste li za kafu???

Da li ste osvetoljubive?

• Ukupno glasova
    16
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
OK.
a058.gif

Cao svima,ja kasnim:)
Kasno sam ustala,pa dok sam sredila sve,a vi ste vec svi otisli.
Sta znace one uvrede,bez obzira na koga se to odnosilo.Ne razumem...
Kupi se dzak i boks rukavice pa udri.Izbaci se sva negativna energija,a u svijet odes nasmejan i lijep:D

Jeco ne pitah te koja je god.braka:)

:lol:ma bas vam je nesto bilo lose a? :wink:
a i ti kao neces da se udas pa samo tvrdis pazar :lol:
a medved je trenirala odraz i obula cipele sa najvisim stiklama, priznala mi je, dobro nisi popila rampu ispod kosa :lol::lol::lol:

Fenix, ovoj bivšoj nam drugarici se baš spava, ono je trebalo da bude "trenirala odraz" i "rampa ispod nosa", verovatno. ;)
Eto zašto te umalo nije pukla bidermajerom u glavu, prepala se Mede Divca :lol:

ne!...muka mi je vishe od kafe...i od ponuda na kafu...ono shto ja zhelim je "da li ste za jedan felacio"...to kafa to drugarice...mislim super su ti drugarice i zaista je tragedija shto su jasna i igor raskinuli ali izvini mene to ne zanima...i jeste frizerka je bash stoka skratila ti shishke vishe nego shto je trebala al i to me ne zanima...i znam da su na poslu sve kuchke sem irene ali i ona je u zadnje vreme chudna al i to me ne zanima...mene zanima dal tju morati da ti guram prste u usta da ne chuju komshije il mozhesh da iskulirash...

frustracije...chudo jedno...

:P

ne!...muka mi je vishe od kafe...i od ponuda na kafu...ono shto ja zhelim je "da li ste za jedan felacio"...to kafa to drugarice...mislim super su ti drugarice i zaista je tragedija shto su jasna i igor raskinuli ali izvini mene to ne zanima...i jeste frizerka je bash stoka skratila ti shishke vishe nego shto je trebala al i to me ne zanima...i znam da su na poslu sve kuchke sem irene ali i ona je u zadnje vreme chudna al i to me ne zanima...mene zanima dal tju morati da ti guram prste u usta da ne chuju komshije il mozhesh da iskulirash...

frustracije...chudo jedno...

:P
Najbolje bi bilo da odes u tu tvoju lokaciju, eggman...i mozda ostvaris svoje zelje u stvarnom svetu. A i kada prodjes pored grupe zena koje torocu, blebecu, caskaju, pokusaj da im stavis do znanja sta mislis o tome ;) Nadam se da te nece puno povrediti. Pazi da nemaju neko hladno oruzje pri ruci:lol: Kisobrane ili slicno...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back