Jeste li za kafu???

Da li ste osvetoljubive?

• Ukupno glasova
    16
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
E, Mojra, zaboravih da ti kažem-onaj hemerokalis ti je....prelep, u najmanju ruku.

fenix, nije hemerocalis, pravi pravcati dupli ljiljan, mirisljavi :), generacija 2005, a ima ih saa jedno 10-tak
nemas pojma koliko sam srecna sto sam ga nasla. ako ti se svidja mogu sledece godine da ga razmnozim pa cu ti dati
kako ste svi videli ko je bio pozvan a ko nije?

fenix, nije hemerocalis, pravi pravcati dupli ljiljan, mirisljavi :), generacija 2005, a ima ih saa jedno 10-tak
nemas pojma koliko sam srecna sto sam ga nasla. ako ti se svidja mogu sledece godine da ga razmnozim pa cu ti dati
kako ste svi videli ko je bio pozvan a ko nije?

Želim ga! Valjda ću do tada obezbediti i dvorište...heheh A kako ćemo organizovati primopredaju?

E, jbg! Tračara nas opet našla!
a114.gif

:lol:
opusteno, niste vi tracarina ciljna grupa :)

mozes i u saksiji da ga gajis ako ne bude dvorista, ali ti zelim ne dvoriste nego lepu bastu :) .
lako se razmnozava, pa cu ti ga sledece godine spremiti. primopredaja kada dodjem 2008 u srbiju (znaci ne sada u decembru nego sledeci dolazak)

hvala :D
neverovatno kako frizura moze da promeni izgled. to je jedna od onih manje vaznih stvari koje mogu puno da osveze izgled
odoh da vidim kako mi napreduje stara tura bebi - ljiljana, za mesec dana treba da ih vadim iz zemlje i nosim mami i tetkama, pa razmisljam da ih vec sada prebacim u neke saksije da mi bude lakse. ako pocnu mrazevi u decembru, smrznucu se dok sve nadjem, ocistim i sredim za put.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back