Jeste li za kafu???

Da li ste osvetoljubive?

• Ukupno glasova
    16
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sta biste uradile da neko preti vasem detetu da ce da ga ubije? Taj se vec lecio u Palmoticevoj? Pritom, pomoc od policije je nikakva, jasno je da samo zbog pretnji ne mogu nista da urade. Roditelji? Mrka kapa, isti olos kao i dete.

Draga, ti ko da si se na Boga kamenjem gađala...jbt, sve gore od goreg...Kako je prošao skener danas?

Hani, koja je tvoja tema za chat?

Ne znam Feniks, pocecu da verujem u vradzbine, da nam je neko nesto smestio. Cudno je pocela ova godina, o svim problemima nisam ni pisala.
Zakazana je magnetna rezonanca danas u 13 h. Javljam kad saznam rezultate.

jadnice jadna!
Pa ti si nesrecnija nego sto sam mogla i da pomislim!!!!
Nedojebana poakosna iskompleksirana kucka koja nije uspela nista vise u zivotu osim da svercuje jeftinu kozmetiku i prodaje je kokoskama na zenskom kutku!
Svoje slomljene snove nadokadjujes "silom" na javnom forumu...shvatas li koliko je to bedno?

Ubi se slino!

Krstarice, s kim ti vojsku sluzis, ja bi se ubila od sramote!

fuj!

Draga, ti ko da si se na Boga kamenjem gađala...jbt, sve gore od goreg...Kako je prošao skener danas?

Hani, koja je tvoja tema za chat?
pa ovo je tema za chat ;)
nema moja tvoja
fibi vidim neki novi momenti,zeno ne znam jesi li pricala s muzem o svemu ali uradi to sto pre
za dalje ne znam :(
treba ici u policiju ali ne znam koliko bi to pomoglo(znas kako to ide) ne bih da te obeshrabrim,ali moras na vise mesta da se obratis

jadnice jadna!
Nedojebana poakosna iskompleksirana kucka koja nije uspela nista vise u zivotu osim da svercuje jeftinu kozmetiku i prodaje je kokoskama na zenskom kutku!
Svoje slomljene snove nadokadjujes "silom" na javnom forumu...shvatas li koliko je to bedno?

Ubi se slino!

fuj!
e sto samo ja pa i pajamaca prodaje kozmetiku:lol:

Ne znam Feniks, pocecu da verujem u vradzbine, da nam je neko nesto smestio. Cudno je pocela ova godina, o svim problemima nisam ni pisala.
Zakazana je magnetna rezonanca danas u 13 h. Javljam kad saznam rezultate.
Obavezno. To mi zvući najvažnije od svih problema u kojima si.
jadnice jadna!

Ubi se slino!

fuj!

Kome ona to?

jadnice jadna!

Ubi se slino!

fuj!

hanibal
moram da ti kazem
da ces morati da se uhvatis metle
na svakom forumu ima p jedna poruka za tebe

seljanko!

hanibal...nisi jos pocistila hodnike krstarice,
nemoj da dodje admin da te sad po gooozi...
ajde mala, stavljaj rukavice na nalakirane nokte i pravo na politiku i filozofiju
vreme je da SVOJA GOVNA MALO OPERES!!!!

dobar dan svima
fibi, nadam se da ce sve proci dobro danas. svako ima crnu seriju s vremena na vreme, ali i to prodje... istina, ume da potraje, treba imati strpljenja.
jeco, nisam ti cestitala godisnjicu juce, samo sam preletela preko postova. pozelecu ti da ih slavis jos puno, i da svaka bude lepsa od one prethodne :)

E, jbg! Tračara nas opet našla!
a114.gif

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back