C
chika_doktor
Gost
el sam skromna ili sta?
evo me dolazim stavljaj caj![]()
esi, simpaticna si

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
el sam skromna ili sta?
evo me dolazim stavljaj caj![]()
Fibi zapamti dušo šta ti se desilo ,, uskoro se prebacujem u MUP RS
Sta biste uradile da neko preti vasem detetu da ce da ga ubije? Taj se vec lecio u Palmoticevoj? Pritom, pomoc od policije je nikakva, jasno je da samo zbog pretnji ne mogu nista da urade. Roditelji? Mrka kapa, isti olos kao i dete.
pa ovo je tema za chatDraga, ti ko da si se na Boga kamenjem gađala...jbt, sve gore od goreg...Kako je prošao skener danas?
Hani, koja je tvoja tema za chat?
e sto samo ja pa i pajamaca prodaje kozmetikujadnice jadna!
Pa ti si nesrecnija nego sto sam mogla i da pomislim!!!!
Nedojebana poakosna iskompleksirana kucka koja nije uspela nista vise u zivotu osim da svercuje jeftinu kozmetiku i prodaje je kokoskama na zenskom kutku!
Svoje slomljene snove nadokadjujes "silom" na javnom forumu...shvatas li koliko je to bedno?
Ubi se slino!
Krstarice, s kim ti vojsku sluzis, ja bi se ubila od sramote!
fuj!
Obavezno. To mi zvući najvažnije od svih problema u kojima si.Ne znam Feniks, pocecu da verujem u vradzbine, da nam je neko nesto smestio. Cudno je pocela ova godina, o svim problemima nisam ni pisala.
Zakazana je magnetna rezonanca danas u 13 h. Javljam kad saznam rezultate.
jadnice jadna!
Pa ti si nesrecnija nego sto sam mogla i da pomislim!!!!
Nedojebana poakosna iskompleksirana kucka koja nije uspela nista vise u zivotu osim da svercuje jeftinu kozmetiku i prodaje je kokoskama na zenskom kutku!
Svoje slomljene snove nadokadjujes "silom" na javnom forumu...shvatas li koliko je to bedno?
Ubi se slino!
Krstarice, s kim ti vojsku sluzis, ja bi se ubila od sramote!
fuj!