Jeste li spremni na strance u obitelji?

Да бих се уверио да се не ради о србима, него о савременицима, уопште
Ja samo odgovaram osobama koje pricaju o drugim nacionalnim i verskim kolektivitetima.

Kada oni mogu da pricaju o drugim nacionalnim i verskim kolektivitetima, da ih posebno izdvajaju u narativima, mogu i ja to da radim sa Srbima.

Plus, oni uvek prvi pocinju tu svoju kolektivisticko-megalomansko-pomahnitalu pricu, ja samo odgovaram, koristeci njihove narative.

Да није у Србији тих Непалаца, Индијаца, Турака, Киркиза.. Не би имао ко да ради грађевину у Србију. Много се гради, перу се новци...
Ti baš pojma nemaš ili se praviš koliko oni ništa ne vrede.
Za pranje para Vučićevih krimosa se slažem.

Гледам нашу омладину у пуној снази. Атрофирали мишићи, килаво, слинаво, крмељиво.. Нед'о ти бог да шиптар запуца пишкили би у гаће. Битно да се пије испред драгстора, конзумирају опојне супстанце. Имамо генерације без будућности!

Preso si u metafiziku. Evo primer iz moje sire porodice,zive dole u Indoneziji,kad je ovde izbio rat ,cela ekipa prenela dole biznis. Lepo zive,ali cerka devojka nema priliku da upozna Evrpljanina vec Indonezane,mladice.Zatrudnela ,udala se i poslala sliku bebe.. Dete ,beba neka mi oprosti kao majmunce,sa paperjastom kosom ,izbacenim ocima,mali orangutan. Morao sam da se nasmejem. Imamo i polucrnca Jeksona u Americi. Nek su zivi i zdravi ,ali nije to to. U Srbiji nije oubicajeno ,tamo jeste.
Па барем теби, као припаднику мултикултуларне средине, не треба посебно објашњавати савремене трендове и правце мултиполарног света...
Зашто ви који живите преко, подржавате " белу расу",
"завет и мит"...и такве митолошке, а не савремене правце?
Нека су сва деца жива и здрава.

Када биолошки сат закуца,желиш потомство, просто је.

Веруј ми компетентнији сам од тебе да говорим о ситуацији у грађевини и радној снази. Живим свакодневно тај живот неколико деценија.
Ti si jedini koji ih hvali. Ni ja ne radim u kancelariji nego na baušteli. Ja verujem svojim očima a video sam ih na stotine.

Danas se šetam gradom i primjećujem sve više Nepalaca. Njihov broj stalno raste. Kad prolaziš pored objekata koji se renoviraju i grade, vidiš sve manje domaćih radnika. Jasno je da će dio njih ostati ovdje, a neki će povući i članove svojih obitelji...

A što kad dođe do sklapanja brakova? Jeste li spremni da vam, možda, Nepalac, Indijac ili Sirijac postane član obitelji? Koja je alternativa, s obzirom na to da ćemo, prije ili kasnije, postati manjina?
Dobar čovek je dobar, nebitno odakle je.

Krajnje je vreme da se to razume.

Ko se cima na crnce? Albanke zene ljudi poljoprivrednici,jer nase ne zele da zive tim zivotom.
Ima taj momenat u zivotu ,kad predjes 40god. a drugari vec idu deci na roditeljski ,kad nema biranja,probrano je vec. Daj sta das. Mada citam ,narocito glumice kako ne zele decu,sto kod mene izazove lose raspolozenje i tugu ,jer je to protivno ljudskoj prirodi.
Glumice fufice, one i nisu za decu i potomstvo.

Да није у Србији тих Непалаца, Индијаца, Турака, Киркиза.. Не би имао ко да ради грађевину у Србију. Много се гради, перу се новци...
ne samo gradjevina, imas doktora vec koliko hoces, cak i po malim mestima, sa kube, iz palestine, itd. mi idemo u njemacke da budemo nepalci, a nepalci dolaze kod kroata i kod nas.

ne samo gradjevina, imas doktora vec koliko hoces, cak i po malim mestima, sa kube, iz palestine, itd. mi idemo u njemacke da budemo nepalci, a nepalci dolaze kod kroata i kod nas.
Kod njihovih doktora Nemci vrlo se nerado leče, njihovo pomoćno medicinsko osoblje nemačke babe ne vole. Balkanci su za njih klasa možda i dve klase. Lekari iz Srbije su izuzetno cenjeni.

Danas se šetam gradom i primjećujem sve više Nepalaca. Njihov broj stalno raste. Kad prolaziš pored objekata koji se renoviraju i grade, vidiš sve manje domaćih radnika. Jasno je da će dio njih ostati ovdje, a neki će povući i članove svojih obitelji...

A što kad dođe do sklapanja brakova? Jeste li spremni da vam, možda, Nepalac, Indijac ili Sirijac postane član obitelji? Koja je alternativa, s obzirom na to da ćemo, prije ili kasnije, postati manjina?

Jesam, sto ne bih bila...Nepalci bas nisu nesto mom oku ugodni ali Sirijaca ima lepih, kulturnih.

To ne znaci da bih se udala za svaku barabu iz Sirije ili za svaku barabu iz Srbije, vec mi poreklo nije kvalitet niti je mana.
Poreklo je datost za koju covek nije odgovoran.

Danas u pošti avganistanac da pošalje pare a šalteruša ne zna engleski pa smo svi pripomagali. Srpska šalteruša ne zna engleski a avganistanski fizikalac zna.

image.jpg

Само Брикс !!!

Back