Znaci priznao si da si srbomrzac, lepo

Inace i studenti-politicari su slicni... kao sto sam pisao na drugim temama, 80% njih nece ni biti gradjani Srbije u buducnosti i to znaju odavno, nevezano za razvoj situaciju ovde. Tako da nisu nikakva nasa nego tudja buducnost.
Cuj ti njega priznao ....pa ne treba ti tu reflektor da vidis pogan Srba...
Glupo je mrzeti , ako ne uzimas energiju iz toga, ali da smatras bednim i bezvrednim to da...
E sad treba razjasniti da li mrzim Srbe ili mrzim ono kako se Srbi ponasaju, a smatram Srbe bezvrednim nekog truda....i opasnim u okruzenju...
A sto se tice gradjanstva, pa Srbi danas ne broje ni 10 gradjana sve ukupno u Srbiji , sve seljoberi...manje ili vise..
Tako da tu ne moras da se brines, nece skoro biti gradjana Srba, cak ni medju mladjima, tj omladinom, oni ce samo biti metroseljaci...sto je bolje , nego obicni seljaci....zelece da vide sveta da budu poznati , da uspeju u svojoj bransi , velicace povratak na selo , a obavezno ce ici sa porodicom u neko etno domacinstvo , ne radi farse, nego je isplativije nego da odrzavaju sami svoje etno nasledje, nego brate plati i budi 10 dana da ti seljak titra jajca... i przi ustipke i jaja i kacamak
Na zalost tu ima jedno ali , ja znam da postoji manje od 10% Srba koji su obicni , zeljni da ucine i da im se ucini , nisu moralni , srbi ne znaju sta je moral, ali jesu na neki svoj nacin vaspitani onako osrednje...
Nije za uzor, daleko od toga, ali ti zao , ipak je to ljudska formulacija u moru pogani , pa ti zao....
Nema ni 10% ali ti zao...da i njih ukljucis i da ih izbrises, cak i sad kad su tako u manjini , ...a mozda je to samo moja navika da zivim od onih koji su izuzeci....
U svakom slucaju to nije korisno vezivati se za izuzetke i manjine , ali eto....da mogu odvojio bih takve, ali nece da se odvajaju , tako da ako nije pogan, onda je nakrivo , smesno ili ne, sto rece jedan hercegovac...
Kod nas sto nije nasilno to je nakrivo , sto nije nakrivo to je pogano , sto nije pogano , to je tvrdoglavo , sto nije tvrdoglavo , e to nije nase sto posto...