Jeste li spremni na strance u obitelji?

Зато што је то наша Култура, предата од Предака. Зато што је толико јако да је издржало пробу векова.

Људи могу да се наждру и напију сваки дан ако хоће , могу да измисле било који разлог, да је само до тога.

Али није.

Kojih predaka, mislis od Sultana ko je obnovio Pecku Patrijarsiju 1557. godine

Svetislav Basara: Srpska istorija u udžbenicima je serija nebuloza!​

basara-i_1068x712.png

Pre sam znao da uzmem picu iz jednog objekta koji prodaje brzu hranu. Dobre su im pice.Oskudica radne snage naterala ih je da zaposle neke ja i ne znam koja je to rasa ?.Nisu ni tipični crnci ni arapi.Nešto između.A te pice mese odmah pored pulta gde se vrši primopredaja.Gledaš kako crne ruke mese ono testo i dodaju sir i ostalo pre ubacivanja u pećnicu.Suštinski ništa što bi predstavljalo nekakav povećan rizik jer bela žena i njene ruke mogu jednako biti nečiste kao i te crne ruke ali bez obzira na svest o istom,taj prizor je obeshrahrujući jer prva pomisao jeste kako da jedam ovo što ovaj rukama dira ?
Rasizam je verovatno prirodna stvar a ne neko uverenje stečeno indoktrinacijom.
Gluposti.Kao ona fora kad je dete videlo prvo put crnca u zivotu pa pita roditelje?"A kakvi su tek njihovi cigani crni?"

masa migranata stigla u Evropu...totalmo drugaciji, veroispovest, kultura, boja koze, mentalitet...ti je jednostavno drugi narod, koji nema dodirnih tacaka sa evropljanima///stigli su muskarci, bez zena...a zamislite situaciju, da Nemci, odu u Afganistan ili Pakistan
Problem je pre svega u njihovoj antireligiji i nekulturi, a ne u nekakvoj "boji kože".

Uostalom, i oni maga redneci , kao i ruZtaše i ovdašnji hamasoidi imaju svetlu boju kože, pa su varvari samo takve vrste.

Back