Jeste li za to da Kušner gradi hotel na nekoj drugoj lokaciji u Beogradu?

Mišljenje?

• Naravno, dobrodošao je

glasova: 5 29,4%
  • Protiv sam

glasova: 11 64,7%
  • Nemam stav

glasova: 1 5,9%

• Ukupno glasova
    17
Zanimljivo pitanje za one kojima je generalstab previse drag, buduci da Evropa redom odbija Trampove projekte da li smatrate da ih treba omoguciti na nekoj drugoj slobodnoj lokaciji u Beogradu, i koja bi to bila?

Svaki projekat koji nastaje kroz transparentne dogovore, uz jasan državni interes i javni uvid, treba da bude dobrodošao.

Svaki projekat koji se pravi kroz zatvorene sastanke, tajne ugovore i privatne koruptivne kombinacije, gde se državni resursi daju strancima za lične džepove, nije projekat već pljačka pod ugovorom.

Nažalost, u naprednoj Srbiji imamo uglavnom samo ove druge.

Овде није уопште питање хоће ли Кушнер или Трамп да граде хотел на месту Генералштаба или неће и да ли ће на овом или оном месту.
Tema se odnosi na to da li treba da grade u Beogradu generalno, posto im iz nekog razloga ne daju u EU metropolama i Londonu
...
Da rezimiramo, vecina dezurnih pumpadzija je glasala protiv, sto razotkriva vasu pravu agendu :kafa:
Samo budali može da ne smeta gradnja hotela na mestu Generalstaba. Od generalštaba napraviti spomenik.
A jebeni hotel nam nije potreban.
Nek bolje napravi bolnicu, to nam treba.
Samo budala moze rusevinu necega sto je izgradjeno 1960. da proglasi spomenikom i kulturnim dobrom.
Kako god, i ti si promasio temu...

Tema se odnosi na to da li treba da grade u Beogradu generalno, posto im iz nekog razloga ne daju u EU metropolama i Londonu
...
Da rezimiramo, vecina dezurnih pumpadzija je glasala protiv, sto razotkriva vasu pravu agendu :kafa:

Samo budala moze rusevinu necega sto je izgradjeno 1960. da proglasi spomenikom i kulturnim dobrom.
Kako god, i ti si promasio temu...
Kazi to Amerima na temeljima bliznakinja :kafa:
1000011635.jpg

Samo budali može da ne smeta gradnja hotela na mestu Generalstaba. Od generalštaba napraviti spomenik.
A jebeni hotel nam nije potreban.
Nek bolje napravi bolnicu, to nam treba.
Da zanemarimo dali je spomenik ili ne...hotelu i kupleraju nije mesto tamo...
Svako normalan kad sagleda sta je sve pozicioniranu u toj oblasti shvatice da je to mesto za drzavne institucije ...

Zanimljivo pitanje za one kojima je generalstab previse drag, buduci da Evropa redom odbija Trampove projekte da li smatrate da ih treba omoguciti na nekoj drugoj slobodnoj lokaciji u Beogradu, i koja bi to bila?
Meni i nije baš jasno zašto je srušena zgrada proglašena kulturnim dobrom i zašto je bitno da se na ruši.

Ali znam da je Vučić iz toga planirao da izvuče političku i finansijsku korist za sebe i svoju bandu, a protiv srpskog naroda.

E zato sam protiv rušenja, jer je to upuštanje u posao sa kriminalcem i zločincem, i naravno neprijateljstvo prema Srbiji.

Meni i nije baš jasno zašto je srušena zgrada proglašena kulturnim dobrom i zašto je bitno da se na ruši.
Ali znam da je Vučić iz toga planirao da izvuče političku i finansijsku korist za sebe i svoju bandu, a protiv srpskog naroda.
Vidi šta kaže studentkinja
"Usvajanjem ovog zakona on (Vučić) pokušava da ugodi Trampu i stekne naklonost,“ rekla je za Rojters jedna od okupljenih i dodala "Možda misli da bi Tramp zauzvrat mogao da ukine sankcije protiv NIS-a.“
Znači podržavaju sankcije, žele zlo narodu i to ni ne kriju...

Ali pazi naprednjačku logiku, eto dajte mu neku drugu lokaciju kad je ovim smaračima izgleda previše drag Generalštab.

A isti bi vrištali mesecima da je DS vlast dala Amerikancima Generalštab... naravno iz propaganandnih razloga jer oni nemaju nikakvu savest, ideologiju ili ikakvo kritičko razmišljanje. Izdaja nije izgleda samo onda kad to čine velike vođe prvosrbijanske...

A isti bi vrištali mesecima da je DS vlast dala Amerikancima Generalštab... naravno iz propaganandnih razloga jer oni nemaju nikakvu savest, ideologiju ili ikakvo kritičko razmišljanje. Izdaja nije izgleda samo onda kad to čine velike vođe prvosrbijanske...
Nisu to bilo koji Amerikanci nego Tramp, kog iz nekog razloga mrzi ceo ostatak zapadnog sveta
...
Stavise ispada da danas imamo glavnu politicku podelu na jedne koji su za njega i druge koji su protiv, prevazidjeno je istok-zapad

Zato sto su bliznakinje mesto velike tragedije a generalstab regularan vojni cilj koji je 'napala medjunarodna zajednica sa ciljem da nas demokratizuje' a ne neki cobani glavosece, ogromna razlika.
Da nije bilo bombardovanja ti ne bi imao drzavu, ako si sa Kosova, a ne bi bio ni svrgnut Milosevic, ako si odavde, pa vidi.
Ja sam iz Srbije, i nebitno. Na mestu Generalstaba treba da bude spomenik NATO agresije.

Back