Стари пароброд
Сањар луталица
- Poruka
- 7.547
Нека му дају локацију у Београду у води
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zanimljivo pitanje za one kojima je generalstab previse drag, buduci da Evropa redom odbija Trampove projekte da li smatrate da ih treba omoguciti na nekoj drugoj slobodnoj lokaciji u Beogradu, i koja bi to bila?
Kaludjerica je da prostiš krcata soliterimaKaluđerica ili Sremčica, neka bira, a lojalisti neka mu iskopaju septičku jamu.
Tema se odnosi na to da li treba da grade u Beogradu generalno, posto im iz nekog razloga ne daju u EU metropolama i LondonuОвде није уопште питање хоће ли Кушнер или Трамп да граде хотел на месту Генералштаба или неће и да ли ће на овом или оном месту.

Samo budala moze rusevinu necega sto je izgradjeno 1960. da proglasi spomenikom i kulturnim dobrom.Samo budali može da ne smeta gradnja hotela na mestu Generalstaba. Od generalštaba napraviti spomenik.
A jebeni hotel nam nije potreban.
Nek bolje napravi bolnicu, to nam treba.
Kazi to Amerima na temeljima bliznakinjaTema se odnosi na to da li treba da grade u Beogradu generalno, posto im iz nekog razloga ne daju u EU metropolama i Londonu
...
Da rezimiramo, vecina dezurnih pumpadzija je glasala protiv, sto razotkriva vasu pravu agendu
Samo budala moze rusevinu necega sto je izgradjeno 1960. da proglasi spomenikom i kulturnim dobrom.
Kako god, i ti si promasio temu...
Na slici nije rusevina, da je nesto ostalo od kula, dokrajcili bi ih.Kazi to Amerima na temeljima bliznakinjaPogledajte prilog 1815430
Nemam pojma, isto kao i ostali kapitalisti koji se bave timeA KUSNER JE BESE KOJE MUDO?
Ja sam rekao da se napravi spomenik, a ne da se gradi jebeni hotel od strane onih koji su bombardovali.Na slici nije rusevina, da je nesto ostalo od kula, dokrajcili bi ih.
Da zanemarimo dali je spomenik ili ne...hotelu i kupleraju nije mesto tamo...Samo budali može da ne smeta gradnja hotela na mestu Generalstaba. Od generalštaba napraviti spomenik.
A jebeni hotel nam nije potreban.
Nek bolje napravi bolnicu, to nam treba.
Pitanje glasi da li si ti za to da se uopste gradi pomenuti hotel u Beogradu, izjasni se konkretno.Ja sam rekao da se napravi spomenik, a ne da se gradi jebeni hotel od strane onih koji su bombardovali.
a jel vide sta je orban sve postigao u sporazmu sa trampom, od nuklearne energije do ruskog gasa?>Pitanje glasi da li si ti za to da se uopste gradi pomenuti hotel u Beogradu, izjasni se konkretno.
Sto toliko mrzis Trampa kad si navodno glasao za njega? Ajde umij se hladnom vodom pa kuckaj ponovo smireno i polako, da recenica lici na nesto

Meni i nije baš jasno zašto je srušena zgrada proglašena kulturnim dobrom i zašto je bitno da se na ruši.Zanimljivo pitanje za one kojima je generalstab previse drag, buduci da Evropa redom odbija Trampove projekte da li smatrate da ih treba omoguciti na nekoj drugoj slobodnoj lokaciji u Beogradu, i koja bi to bila?
Vidi šta kaže studentkinjaMeni i nije baš jasno zašto je srušena zgrada proglašena kulturnim dobrom i zašto je bitno da se na ruši.
Ali znam da je Vučić iz toga planirao da izvuče političku i finansijsku korist za sebe i svoju bandu, a protiv srpskog naroda.
Znači podržavaju sankcije, žele zlo narodu i to ni ne kriju..."Usvajanjem ovog zakona on (Vučić) pokušava da ugodi Trampu i stekne naklonost,“ rekla je za Rojters jedna od okupljenih i dodala "Možda misli da bi Tramp zauzvrat mogao da ukine sankcije protiv NIS-a.“
Pa ajde da vidimo makar to ukidanje...Vidi sta kaze studentkinja
Znaci podrzavaju sankcije, zele zlo narodu i to ni ne kriju...
Nije bitno sta cemo dobiti zauzvrat (svakako nesto vredno cim ste u tolikoj panici) nego kakva je 'studentska' perspektivaPa ajde da vidimo makar to ukidanje...
Pa za tebe je vredno - zatvaranje očiju pred avovim zločinima od strane Use!Nije bitno sta cemo dobiti zauzvrat (svakako nesto vredno cim ste u tolikoj panici) nego kakva je 'studentska' perspektiva

Nisu to bilo koji Amerikanci nego Tramp, kog iz nekog razloga mrzi ceo ostatak zapadnog svetaA isti bi vrištali mesecima da je DS vlast dala Amerikancima Generalštab... naravno iz propaganandnih razloga jer oni nemaju nikakvu savest, ideologiju ili ikakvo kritičko razmišljanje. Izdaja nije izgleda samo onda kad to čine velike vođe prvosrbijanske...
Ja sam iz Srbije, i nebitno. Na mestu Generalstaba treba da bude spomenik NATO agresije.Zato sto su bliznakinje mesto velike tragedije a generalstab regularan vojni cilj koji je 'napala medjunarodna zajednica sa ciljem da nas demokratizuje' a ne neki cobani glavosece, ogromna razlika.
Da nije bilo bombardovanja ti ne bi imao drzavu, ako si sa Kosova, a ne bi bio ni svrgnut Milosevic, ako si odavde, pa vidi.