Jeste li posrnule nekada?

• Začetnik teme Začetnik teme Betty
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Cupavka:
E, ja , kad god kontaktiram sa jednim forumsem ludim preko MSN-a, odlepim za par minuta :D...mis'- zna covek kako, u par reci da me natera da se "topim" :D...imali smo, par puta vremena za pravi syber- sex...i bilo baas dobro..elem, eto nacina da zena ostane verna :D...e, da- i ja se palim na te literarne...:):)...

ko je taj cupavka, ko je taj, kooooooooo jeeeeee taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj???? :lol: sad cu da umrem od zelje da saznam.......

Cupavka:
Sto bre ?! Pa, sta fali...? Em mi dragi zadovoljan, em nema sekiracije oko svega grdnog sto moze da prati pravi sex...:D
Ne znam... Na stranu sto ne nalazim nikakvo uzbudjenje u tome, ali mi je i u ostalim segmentima bezveze. Nekako mi je izvestaceno, surogat seksa... isfolirano, neiskreno.
Ranije mi se desilo da sam na neki nacin bio uvucen u tako nesto... Probao, napisao koju recenicu - i odustao. Ne ide... Necu da pisem nesto sto ne dozivljavam.
Mislim, ako je do seksa - kresnite se, pobogu. Sta ti inace sve to znaci...? Kao, malo se dzarkate... ma daj.
A kako mislis da ti je dragi zadovoljan? Srecan je zbog tvog sajberanja?
Da, verovatno smatras da nije u pitanju prevara, pa moze da bude srecan jer mu je zena verna... Veruj mi, meni bi bilo potpuno svejedno da l' ti nekom virtualno pusila ili se misionarski kresala odistinski.
Ja sam uvek za - odistinski, dva sta bez prestanka... dok ne dodje tetka iz Bosanske Krupe.
Ma nisam razocaran, a ni sad te ne optuzujem mada mozda tako izgleda... Znam ja da je to normalno. Nego, eto, da popujem malo.

ja zaista to ne podnosim.
ono što me pitao taj neki, poslao mi j eporuku na skype...
čisto bez kucanja...nego odma skidaj gaće.
kada sam žešće zaludna, a odavno nisam bila...
ja se zayebavam.
ali..nemam vremena, za bacanje.

Meni nije isfolirano, jer, bar sa moje strane, sve to ne izgleda drugacije od uobicajene masturbacije.
Moj muz jeste srecan covek, al ne zzbog toga sto njegova zena provodi vreme na netu iz ovih ili onih razloga, vec zato sto ima, generalno kvalitetan i lep zivot...Julian- njemu , ipak, nije svejedno da l je ******* net il realno...tako da je zato to moj izbor...ja nisam zadovoljna sexom u mom braku, i mislim da sam nasla dobar- za sve, ventil za kanalisanje svog nezadovoljstva...

OK, OK... Izvini, sad se osecam neprijatno. Zao mi je ako je ono sto sam napisao uzrokovalo da pises o intimnim stvarima... Nisam trazio objasnjenja - citirajuci tebe, zeleo sam da napisem kako ja gledam na stvari.
Pogresno si me shvatila.

Cupavka:
Meni nije isfolirano, jer, bar sa moje strane, sve to ne izgleda drugacije od uobicajene masturbacije.
Moj muz jeste srecan covek, al ne zzbog toga sto njegova zena provodi vreme na netu iz ovih ili onih razloga, vec zato sto ima, generalno kvalitetan i lep zivot...Julian- njemu , ipak, nije svejedno da l je ******* net il realno...tako da je zato to moj izbor...ja nisam zadovoljna sexom u mom braku, i mislim da sam nasla dobar- za sve, ventil za kanalisanje svog nezadovoljstva...

Jaooj,
Video sam te u petak.
Ti si ona sa cegerom sto je trcala na bus , da bi muzu skuvala rucak na vreme,ali bilo je klizavo....
Kako si pala...o'ma trojicu pokupila...
A muz osta' bez supice...
Uhhh...a knedle od dzigerice...

Cupavka:
E, ja , kad god kontaktiram sa jednim forumsem ludim preko MSN-a, odlepim za par minuta :D...mis'- zna covek kako, u par reci da me natera da se "topim" :D...imali smo, par puta vremena za pravi syber- sex...i bilo baas dobro..elem, eto nacina da zena ostane verna :D...e, da- i ja se palim na te literarne...:):)...

mislim...ova chupavka me sve vishe i vishe fascinira...:)

Ajd pa da se dobro svrši. :D

teddy.gif

Back