Cupavka
Domaćin
- Poruka
- 3.593
Sto bre ?! Pa, sta fali...? Em mi dragi zadovoljan, em nema sekiracije oko svega grdnog sto moze da prati pravi sex...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cupavka:E, ja , kad god kontaktiram sa jednim forumsem ludim preko MSN-a, odlepim za par minuta...mis'- zna covek kako, u par reci da me natera da se "topim"
...imali smo, par puta vremena za pravi syber- sex...i bilo baas dobro..elem, eto nacina da zena ostane verna
...e, da- i ja se palim na te literarne...
...
Ne znam... Na stranu sto ne nalazim nikakvo uzbudjenje u tome, ali mi je i u ostalim segmentima bezveze. Nekako mi je izvestaceno, surogat seksa... isfolirano, neiskreno.Cupavka:Sto bre ?! Pa, sta fali...? Em mi dragi zadovoljan, em nema sekiracije oko svega grdnog sto moze da prati pravi sex...![]()
Cupavka:Ma, julije - sve OK...ja nemam dlake na jeziku, ionako...
Borg- ja se ne pitam, jer znam da cu stati...to se pitaju slabiji i nesigurniji od mene![]()
Bad_Wolf:Mislis i nadas se.
Cupavka:Meni nije isfolirano, jer, bar sa moje strane, sve to ne izgleda drugacije od uobicajene masturbacije.
Moj muz jeste srecan covek, al ne zzbog toga sto njegova zena provodi vreme na netu iz ovih ili onih razloga, vec zato sto ima, generalno kvalitetan i lep zivot...Julian- njemu , ipak, nije svejedno da l je ******* net il realno...tako da je zato to moj izbor...ja nisam zadovoljna sexom u mom braku, i mislim da sam nasla dobar- za sve, ventil za kanalisanje svog nezadovoljstva...
Cupavka:E, ja , kad god kontaktiram sa jednim forumsem ludim preko MSN-a, odlepim za par minuta...mis'- zna covek kako, u par reci da me natera da se "topim"
...imali smo, par puta vremena za pravi syber- sex...i bilo baas dobro..elem, eto nacina da zena ostane verna
...e, da- i ja se palim na te literarne...
...
Cupavka:Cmokic Dirku mome nasusnom, od "povremeno e- posrnule zene "![]()
znamCupavka:Aaa, da- vole pojedini to mLogo...vidis da se onaj el mu..nesto...mrt - trt nesto mislio i da pomogne...al, izgleda nema sto je potrebno
...mda...treba tebi izaci na crtu...ja bih se dooobro zamislio pre tog koraka
mis' - samopouzdanje, strast i ostalo sto ide uz to
...ma, znas ti
![]()