Jeste li posrnule nekada?

• Začetnik teme Začetnik teme Betty
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Lexa:
O bože, imao si neki smešan komentar, ono o vređanju, eto nasmeja me, još pomislih - gle čiča i odvali nešto duhovito...
Ali većina je, ne znam, nekako nije moj fazon komeNdije.
Možda to nekoga zabavlja, ustvari verovatno...
Nevolja je, Lexo, što ti jednostavno nemaš nikakav fazon komendije, jel' ne stižeš i to, od silne napetosti i ozbiljnosti !!! :-?

Ma nije bre, nego smo različita generacija. Ti imaš Kebu za uzora, a ja još trazim uzora.
Reci, što mi bre podebljavaš slova, pa vidim još uvek relativno dobro...

Stvar je u tome što stvarno mrzim ljudsku osobinu da svoje simpatije osvajaju tako što pokopavaju nekoga drugog. Eto, baš sam ozbiljna, napravila sam ozbiljnu facu. Ali kažem ti to kao mnogo mlađa, treba da se stidiš što ja moram to da ti govorim...
Budi duhovit do mile volje, ali probaj to stvarno da budeš, pa najlakše je okomiti se na nekoga i smarati ga do besvesti... El stvarno misliš da ja to ne umem? :? Ili, jednostavno, ne želim da radim...
O'ladi malo.

Lexa:
Ma nije bre, nego smo različita generacija. Ti imaš Kebu za uzora, a ja još trazim uzora.
Reci, što mi bre podebljavaš slova, pa vidim još uvek relativno dobro...

Stvar je u tome što stvarno mrzim ljudsku osobinu da svoje simpatije osvajaju tako što pokopavaju nekoga drugog. Eto, baš sam ozbiljna, napravila sam ozbiljnu facu. Ali kažem ti to kao mnogo mlađa, treba da se stidiš što ja moram to da ti govorim... Kada ti tako nešto nekome govoriš, taj svakako ne treba da se stidi !!!
Budi duhovit do mile volje, ali probaj to stvarno da budeš, pa najlakše je okomiti se na nekoga i smarati ga do besvesti... El stvarno misliš da ja to ne umem? :? Ili, jednostavno, ne želim da radim...
O'ladi malo.
Ooooooo, to je već dooooobro poznato !!! :-)

Lexa:
O bože, imao si neki smešan komentar, ono o vređanju, eto nasmeja me, još pomislih - gle čiča i odvali nešto duhovito... Ali većina je, ne znam, nekako nije moj fazon komeNdije. Možda to nekoga zabavlja, ustvari verovatno...
Lexa:
Nije, imam sve što mi treba u odgovarajućim količinama. Bwaaaaaaaaaaaaaaaaaahahaha koliko je smešno.Pij jogurta, u što većim količinama. Još ako je pokvaren, dupli efekat.
Za pretpostaviti je da je ovo tvoj fazon koneNdije ?!? :shock:

limunada:
lexo...pravilo br.jedan...ako ga ne mozes pobijediti,pridruzi mu se...

pravilo broj dva...tuci ga njegovim oruzjem...:)

p.s. salim se...
Ma nema šta nisam pokušala, pridružim se i sve, ali onda ne mo'š da ga se otreseš osim, možda, hirurškim putem, samo verujem da bi ponovo srastao. Ne znam, ima taaako komplikovanih ljudiiii :?

Struja:
a tek shemales!!!!!!!!!!!!!!!!! ima sve i sesi i pedu i tuki! i kratku suknjicu ispod koje viri purpurni vicgla.i slepo ja treba mirno da spavam?! kako sestro kako?teske su to muke.sta da radim? da li da se diskonektujem,ili da iskoristim marker sa stola?
e idem da popijem dnevno sledovanje kafe u mojoj javnoj kuci,pa cu da se vratim.

:lol: :lol: :lol:

kako sestro kako? :lol:

Betty:
ma nije tema Forum, nezgrapno je postavljena, odnosi se na sve, i na MSN, slobodno raspalite taj omnibus :lol:

BRAVO ZA RAINDOG!!!

I ja volim literarnost, nego ne znam kako da počnem :P
animal-smiley-085.gif

e, mnogo su vulgarni :) A? "Sta imash na sebi, seksi?"...ma izvolte se jebsti bez mene :D

raindog:
al ste neki niko ne pishe :lol:
nemoguce da se sva kreativnost svodi na to "shta imash na sebi " :shocked:
mene u stvari uzbudjuje spremnost tog nekog da mashta sa mnom i da se totalno uzhivi u prichu, vreme prostor, gde pricha bude toliko uverljiva da jednostavno pochnesh da osecash miris te osobe, dashak nekog vetra koji struji tuda, udare talasa na sopstvenim stopalima
slatke su mi i te nevine priche sa osobama koje zhive negde daleko, gde od nekog sluchajnog virtuelnog dodira i pogleda tebi prostruji jeza telom
uh kad se setim samo....

inache moj prvi sexy cyber chat je bio sa jednim dechakom koji je toliko lepo i 'romantichno' pisao da sam se ja posle njegovih prvih par redova na monitoru rumenela kao devojcica od 5 godina kad joj dechak donese cvet :lol:

znachi mozhe to biti mnogo bolje od " al sam se napal'la bash sam se napal'la ...zhelim da pooshim tvoja velka... ishakaj me izdzgaj me...upri u me..." :lol: :lol: :lol: al zato valja znati izabrati pravog sagovornika ;)

:D........

E, ja , kad god kontaktiram sa jednim forumsem ludim preko MSN-a, odlepim za par minuta :D...mis'- zna covek kako, u par reci da me natera da se "topim" :D...imali smo, par puta vremena za pravi syber- sex...i bilo baas dobro..elem, eto nacina da zena ostane verna :D...e, da- i ja se palim na te literarne...:):)...

Back