- Poruka
- 15.014
pa naravno da nisam, to samo malo privlacim tvoju mushku pazhnju
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
" voćko " el ti sjaje oči u mraku, kada si jako gladna ?!?....& gladna si![]()
Ovo bi trebalo da bude primer posrtanja da se slaže uz temu??:e ocemo da se vencamo, delujes kao dobar hriscanin
Kaa:...deal. - al` chisto da znash,hrchem i ne volim promaju...& nemam kintu ni da te prstenujem(uchinim od tebe poshteno zhensko)- tako da tjesh ti morati da se pruzhish....samo za pochetak...ok?
Ala će to biti POSTAN svadbeni ručak !!!?:ok, bolje i to nego neudata
... a ti da'nula dušom, a ?!? :-)Lexa:Beti postala moderator
Sad kontam zašto je Anakin zbrisala![]()
Šta pitaš : za Beti ?!? :shock:?:pitam za beti
:? shmrc...vetj su ti drugi vazhniji....?:pitam za beti
Pa da znaš da jesam. Evo sve mi nekako lepše otkad je nema.krvolok:... a ti da'nula dušom, a ?!? :-)
paaaaaa...ajd` dobro onda.(slab sam prema tebi oduvek - nekoj drugoj ovo ne bi proshlo...)?:ali na tebe stalno mislim: )
Pa, da bi pokušala, to stoji, ali kako bi se kasnije provela, eeeee i to je viđeno !!!Lexa:Pa da znaš da jesam. Evo sve mi nekako lepše otkad je nema.
Pa jagodo svi smo je izvređali i jadnu nedužnu napušavali. Hm, dobro ja to sad radim, a ne može da mi odgovori. Ali bih ja i da može, el tako čiča?![]()
'ajde, čik, nasmej ti Lexu, ako si u stanju, makar tim grandkobajama !!! :??:niste smesni, ajte vi to malo bolje
smejala sam se danas, gledala sam neke fimlice sa grandekobaja.com